Telefon Tavsiyesi N82 mi n95 8gb mi ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tenoretic

Üye
    Konu Sahibi
N82 mi n95 8gb mi ???
Arkadaşlar Uzun bir araştırmadan sonra bu iki telefon arasında kaldım birinin fiyatı daha ucuz birinin diğerinin şarjı daha güçlü hangisi daha iyi sizin yorumlarınız nedir kullanan arkadaşlar artılarını eksilerini yazarlarsa çok sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

merak etmeyin yemem sizi hayret koskoca forumda bir allahın kulu yorum yazmamış

schumici

schumici

Üye
bence n95 8gb al birader kesinlikle memnun kalırsın;)

toprakumit

toprakumit

Üye
Tabiki N95 8 Gb israrla tavsiye edilir ;)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
N95 8 GB + Biraz da sabır... ;)

by_ferit

Üye
kardeş n82 derim .N95 çok hassas bi telefon. Çok çabuk arka kapağı ve ekranı kırılıyor..

toprakumit

toprakumit

Üye
kapağı ve ekranı kırılıyomu? Tamam çizilebilir fakat kmırılma asla ben N95 i 5 kez düşürdüm hemde çok kötü bir şekilde fakat ekranına bişey olmadı. Ama dediğim gibi kapak çizildi. Ama sağlık olsun sonuçta mal. Bide Bun teli sattığım zaman hangi teli alacam kara kara düşünüyorum çünkü bu tel gibi tel yok :(

schumici

schumici

Üye
kapağı ve ekranı kırılıyomu? Tamam çizilebilir fakat kmırılma asla ben N95 i 5 kez düşürdüm hemde çok kötü bir şekilde fakat ekranına bişey olmadı. Ama dediğim gibi kapak çizildi. Ama sağlık olsun sonuçta mal. Bide Bun teli sattığım zaman hangi teli alacam kara kara düşünüyorum çünkü bu tel gibi tel yok :(

aynen kardeşim n serileri düşmeye karşı çok dayanıklı (n73 ile n95'e kefil olurum) o yüzden forever n series kardeşim:oke:

tenoretic

Üye
    Konu Sahibi
n82 siparişini verdim bugün baktım foruma çoğu kişi n95 demiş :S neyse artık herhalde n82 de çok kötü değildir umarım :)

CK1991

CK1991

Üye
nokianın her yönü güzel arkadaşım gözünü kapat bi model seç emin ol bin tane güzelliği wardır keşke şunu alsaydım dedirtmez insana(şu an nokia kullanmadığım için sölüyorum :D)

schumici

schumici

Üye
XXPOXX

XXPOXX

Üye
tabiki n95 8gb

O-Xan

O-Xan

Üye
N95 ile N82 nin karşılaştırılması bile acayip.

N95.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Herşeyi ile N95

duygusal82

duygusal82

Üye
Kardeşim ben hem n95 hemde n95 8gb kullandım fakat ikiside çok kötü bir cihaz özellikle kızağı 2 ay sonra oynamaya başlıyor ve insanın hevesi kursağında kalıyor kızaklı telefon sakın almayın arkadaşlar ben ikisinide sattım n82 siyah rengini aldım şu an çok memlunum cihazdan

eren6523

eren6523

Üye
N95 8gb daha iyi ama N82 nin tek iyi özelliği xenon flaş olması

efbssnet@mynet

Üye
Kesinlikle n95 8gb yanyanana gelemez n82 ile

Tek sorun n95de kızağı çok sallanıyo

kıral 1982

Üye
n 82 yi tavsiye ederim kardeşim

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
Kesinlikle n95 8gb yanyanana gelemez n82 ile

Tek sorun n95de kızağı çok sallanıyo

neden n82 n95 8g dan ustunmu:D:D:Dhaha gulım barı n95 8gb kızagıda n95 duze göre daha saglam ..her yönden n82 yer bosuna ağız yormayın..tusları bıle pire kadar..

neden n82 n95 8g dan ustunmu:D:D:Dhaha gulım barı n95 8gb kızagıda n95 duze göre daha saglam ..her yönden n82 yer bosuna ağız yormayın..tusları bıle pire kadar..
xenon flas varmıs..napım xenon flası..yakından gece bır nesneye resım cekın bakalım nasıl bırsey ortaya cıkcak.:D:D

xenon flas varmıs..napım xenon flası..yakından gece bır nesneye resım cekın bakalım nasıl bırsey ortaya cıkcak.:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt