Samsung L700 GRPS- Msn- Oyun Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

BurakLEE

Üye
    Konu Sahibi
Samsung L700 GRPS- Msn- Oyun Sorunu
arkadaşlar vodafone grps ve mss kur mesajı geldi kurdum. yeni aldım telefonu. GPRS e bağlanmıyor. Yada bağlanıyor ekranda gözükmuyor. Çünkü kontorler düşmüş...

Ayrıca msn, oyun kuramadım. jar ve jad dosyasını attım ama olmadı. Konuda anlatılmış ancak bilgisayarımdan girince telefon yada hafıza kartı diye ayrım yapmıyor. Samsung PC Studio explorerden girdim games klasörü oluştur dedim ve bana zaten var uyarıusı verdi. Bir türlü çözemedim oyun yükleeme ve GPRS sorunlarını. Gezmedigim forum site kalmadı.

faruk12

Üye
bilgisayardan girince ayrım yapması gerek veya senin bilgisayarında memory card okuyucusu var ise aynı şeyi yapabilirsin (micro SD memory card ını SD memory card a dönüştürücü lazım)
yada bilgisayardan oyunları bluetoothla telefona at, telefondan klasör oluşturup oyunu içine at(ben bu yolu kullanıyorum)

sdt1

Üye
ya gerçekten bluetoot la oyun oluyo mu _? ayrıntılı bi şekilde anlatır mısın

crazy-76

Üye
sana telefonu alırken bi cd werdiler dimi o cd yi pc ye kur sonra dene

daglarinkurdu

Üye
Arkdaşlar Gprs Ayarlarını Bilen Varsa Yayınlasın İhtiyacım Var Yardımm

10511

Üye
kardeş bendede bu telefondan var bende internete giriyor

bafra123

Üye
Adam akıllı tema sitesi bilen varmı?

sasasa23

Üye
telofoncuya gidin oyun yükler

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
kardeş zedge var ama l700 lerin teması yokki :D

bitesimon

Üye
Adam akıllı tema sitesi bilen varmı?
arkadaşım a gir sağ üst köşeden telefon modelini seç altta da kategoriler var ordan seçersin...

cimbomk

arkadaşlar vodafone grps ve mss kur mesajı geldi kurdum. yeni aldım telefonu. GPRS e bağlanmıyor. Yada bağlanıyor ekranda gözükmuyor. Çünkü kontorler düşmüş...

Ayrıca msn, oyun kuramadım. jar ve jad dosyasını attım ama olmadı. Konuda anlatılmış ancak bilgisayarımdan girince telefon yada hafıza kartı diye ayrım yapmıyor. Samsung PC Studio explorerden girdim games klasörü oluştur dedim ve bana zaten var uyarıusı verdi. Bir türlü çözemedim oyun yükleeme ve GPRS sorunlarını. Gezmedigim forum site kalmadı.
bilgisayara girince telefon yada hafıza kartı ayrımı yapmasının nedeni windows media player 11in bilgisayarda yüklü olmamasıdır.windows media player 11i yükle bilgisayara sonra dene.olacaktır.daha sonra phone girip Games klasörü oluşturabilirsin...

sirdas_2828

Üye
ya arkadaşlar o kadar konuya cevap veriyorsunuz ama bu l 700 e msn nasıl yüklenir nasıl olur bununla ilgili bi cevap yazmıyosunuz biri ben msn yükledim diyor forumda altına doğru 40 tane soru nasıl yükledin neyi yükledin hiç kimse bişi anlatmıyo hat vodafone bi zahmet yardımcı olun neresine yüklicez bunu tlfnu alalı 2 ay oldu msn yükleyemiyorum

NAUGHTYBODY

Üye
ewet adam akıllı tema sitesini biliyorum ben ama ben orda samsungun l 700 serisini bulamadım sitenin adı ownskin arkadaşlar siz eğer bulduysanız lütfen beni ekleyin [email protected]

serhat336

Üye
yha arkadaşlar ırf bu oyun ve tema sorunundan telfonumu değiştircem walla

kadir32100

Üye
arkadaşlar l700de pes 10 09 yada08 oynayabiliyomusunuz.benim telde 5 tuşuna basın yerine kadar geliyor ırada sonra takılıyor sadece bu oyunda nedendir sizce.arkadaşlar lütfen yardımcı olun.

sabba

Üye
bunu hacım çözer

AnDreyLaurRenTe

AnDreyLaurRenTe

Üye
Benim Telefonum Samsung m3510 beat buna qöre Tema arıyorum BuLan,sıte weya dosyası oLan warsa Bana AtabiLirmi ..? YardımLarınızı Beklıorum..!