Sisteme Bi Bakarmısınız Görüşlerinizi Belirtin Lütfen Acil...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
Sisteme Bi Bakarmısınız Görüşlerinizi Belirtin Lütfen Acil...
arkadaslar kasa toplıyıcam bi yardımcı olun o kadar konu actık hic cwp yazan yok yaa

işlemci : amd phenom x4 9950 Black Edition
anakart: asus M3A32 MVP DELUXE (WIFI-AP)
ekran kartı: sapphire ati HD3870 512 MB 256 BIT GDDR4
ARKADASLAR BU SİSTEM SİZCE NASIL AYRICA BÖYLE BİŞEY TOPLARSAM PSU (POWER) EN AZ KAC WATT OLMALI WE Bİ MARKA SÖYLEYEBİLİRMİSİNİZ ?yardımcı olursanız cok sewinirim 1-2 haftaya kadar toplıyıcam sabredemiyorum artık lütfen yardımcı olunn:(

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
220 Wolt yeter sanırım.

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
DeadSiLeNCe teşekkürlerr bi sen cwp wermişsin o kadar kişi bakıyo bi kişide gelip yardımcı olmuyo ayıp sizin yaptıgınız bee yazıklar olsunn ...:@

İmparatore

İmparatore

Üye
Bence bi 350 takarsan daha iyi olur bir de onlarin ekran cikislisi'da var onlardan alirsan elektrikten tasaruf yaparsin cünkü o zaman ekrani özel bir pürüze takmana gerek kalmaz fakat 400 Watt'lik dahada iyi olaqbilir

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar 400 watt yetmez diyenler warr mesela kasa olarak feel 2 550 watt alıcam galiba bu kasa gercek anlamda 550 werirmi we söyledigim sistemi kesermi acaba kullanan bilen warsa lütfen yardımcı oolsun ....

Ozan

Ozan

Admin
arkadaslar kasa toplıyıcam bi yardımcı olun o kadar konu actık hic cwp yazan yok yaa

işlemci : amd phenom x4 9950 Black Edition
anakart: asus M3A32 MVP DELUXE (WIFI-AP)
ekran kartı: sapphire ati HD3870 512 MB 256 BIT GDDR4
ARKADASLAR BU SİSTEM SİZCE NASIL AYRICA BÖYLE BİŞEY TOPLARSAM PSU (POWER) EN AZ KAC WATT OLMALI WE Bİ MARKA SÖYLEYEBİLİRMİSİNİZ ?yardımcı olursanız cok sewinirim 1-2 haftaya kadar toplıyıcam sabredemiyorum artık lütfen yardımcı olunn:(
İşlemci çok güzel ve başarılı bir işlemci AMD tarafında, ama anakart konusunda amd anakartları anlamıyorum sanıyorum güzel bir seri onun dısında ekran kartı oyuna düşkünsen hd4850 falan olabilir .

Power olarak ne kadar güçlü ve kaliteli power a sahip kaliteli bir kasa alırsan, o kadar uzun ömürlü ve sorunsuz bir sistem olusturmus olursun ama en az 450watt lazım bu sisteme ( gerçek değeri 450 olan, üzerinde yazan degil çogu zaman ) benim tavsiyem 550watt alman olur.

haydar_007

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt