Yardımmmm!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MicRoP

MicRoP

Üye
    Konu Sahibi
Yardımmmm!!!!!!!
TELEFONUMDA KURULU PROGRAMLARI KALDIRAMIYORUM UYGULAMA YÖNETİCİSİNDE GÖZÜKMÜYO MENÜDENDE KALDIRMAYI DENEDİM OLMADI BUNUN İÇİN PUROGRAM VARMI ACİL:sukur:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
TELEFONUMDA KURULU PROGRAMLARI KALDIRAMIYORUM UYGULAMA YÖNETİCİSİNDE GÖZÜKMÜYO MENÜDENDE KALDIRMAYI DENEDİM OLMADI BUNUN İÇİN PUROGRAM VARMI ACİL:sukur:
Kardeş eğer kurulu uygulamaların uygulama yöneticisinde gözükmüyorsa,kaldırmak istediğin programı tekrar üzerine kurup öyle kaldırmayı dene.cihazın e65 galiba onda varmı bilmiyorum ama benim n78 de normal menüde hangi pronun üzerinde isen seçeneklerde 'kaldır'seçeneği var.birde ona bak istersen.dahada olmazsa soft format(*#7370#) atabilirsin.kolay gelsin.

MicRoP

MicRoP

Üye
    Konu Sahibi
yeniden kurdum zaman yine aynı simge başka biyerde çıkıyo farklı kuruyo yanı eskinin üzerine kurmuyo deli oldum

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Ekstar bir uygulama yöneticisi yükle arkadaşım:spr

Esendağlı

Esendağlı

Üye
yeniden kurdum zaman yine aynı simge başka biyerde çıkıyo farklı kuruyo yanı eskinin üzerine kurmuyo deli oldum
Kardeş senin telefonda sistemden kaynaklana bir hata var galiba.(e65 lerin bazılarında hatalı üretim varmış diye bir söylenti var.benim yeğen aldı 2-3 ay içinde 2 defa servise gönderdi)Tavsiyem versiyon güncellemesi yap.eğer son versiyon ise üzerine kur.belki ozaman düzelir.Kolay gelsin.

MicRoP

MicRoP

Üye
    Konu Sahibi
Ekstar bir uygulama yöneticisi yükle arkadaşım:spr
bu programın ismi ney linkini versen makbule gecçer

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş senin telefonda sistemden kaynaklana bir hata var galiba.(e65 lerin bazılarında hatalı üretim varmış diye bir söylenti var.benim yeğen aldı 2-3 ay içinde 2 defa servise gönderdi)Tavsiyem versiyon güncellemesi yap.eğer son versiyon ise üzerine kur.belki ozaman düzelir.Kolay gelsin.
güncelleme yaptıgım zaman programlar kayboluyomu kardeş???

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Fexplorer dan kaldır :D

MicRoP

MicRoP

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt