evet yani dikkatim bana yetiyor kıskanç mısın??
Mustafa Furkan Üye MSinaL' Alıntı: Alttaki Klavyeye Dokunmadan Yazabilir misin ?? Genişletmek için tıkla ... -YARINIYOK-' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... Gerçekten mi ?? s Hayır.. Alttaki Kızdığında Bilgisayarı Tekmeler misin ??
MSinaL' Alıntı: Alttaki Klavyeye Dokunmadan Yazabilir misin ?? Genişletmek için tıkla ... -YARINIYOK-' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... Gerçekten mi ?? s Hayır.. Alttaki Kızdığında Bilgisayarı Tekmeler misin ??
-YARINIYOK- Üye hayır genelde buruk geçer klavye ye dokunmadan yazmaya gelince yazarım ama zor maus ile kopyala yapıştır yaparım yılmaşında hazırlık yapar mısın??
hayır genelde buruk geçer klavye ye dokunmadan yazmaya gelince yazarım ama zor maus ile kopyala yapıştır yaparım yılmaşında hazırlık yapar mısın??
Anıl Umut Emekli Yönetici Evet! Alttaki sence matematiği kurtarmanın bir yolu var mıdır?(biraz zayıfta yani ''0''kadar zayıf)
Mustafa Furkan Üye Evet.. Formülleri Ezberle.. Kusura Bakma Benim de Matematik Zayıf.. Alttaki Üsttekine Sayısalcı Lazım Sen Sayısalcı Mısın?
Evet.. Formülleri Ezberle.. Kusura Bakma Benim de Matematik Zayıf.. Alttaki Üsttekine Sayısalcı Lazım Sen Sayısalcı Mısın?
CilekLee_SeqeRR Üye HaYIR.... alMAdım Alttaki siTEde hiç nokia 6131 dosya yöneticisi buldun mu? buLduySAn bi msj at Beee