Samsung innov8 de denenmiş Oyun, Program,Temalar, Ayarlar ve Sertifika Yöntemi (çalışıyor)

Sponsorlu Bağlantılar

hades1979

hades1979

Üye
Eğer bi teşekkürü çok görüyorsanız emek harcamıyacağım bunları da kaldıracağım sadece yazı yazacaksınız yaw
Neredeyse 2600 kişi bakmış ancak sadece 59 kişi bişiler yazmış...

Bence böyle söylemen yanlış birşey. insanın içinden geliyorsa teşekkür eder. iyilik yap denize at demişler.
sitede innov8 e uyan yüzlerce tema oyun ve program var. sadece bakmasını bilmek gerekir. senin burdan kaldırman birşey ifade etmez.. ki insanlara sadece yazı yazacaksınız diye tehtit vari söz yazıyorsun.
s60 v3 oyun tema ve programlar saten oluyor. ve de tüm javalar oluyor.
uzun zamandır birşey eklemiyorsun açtığın konuya. bence admin arkadaş konuyu sabitden kaldırmalı.

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
Eğer bi teşekkürü çok görüyorsanız emek harcamıyacağım bunları da kaldıracağım sadece yazı yazacaksınız yaw
Neredeyse 2600 kişi bakmış ancak sadece 59 kişi bişiler yazmış...

Bence böyle söylemen yanlış birşey. insanın içinden geliyorsa teşekkür eder. iyilik yap denize at demişler.
sitede innov8 e uyan yüzlerce tema oyun ve program var. sadece bakmasını bilmek gerekir. senin burdan kaldırman birşey ifade etmez.. ki insanlara sadece yazı yazacaksınız diye tehtit vari söz yazıyorsun.
s60 v3 oyun tema ve programlar saten oluyor. ve de tüm javalar oluyor.
uzun zamandır birşey eklemiyorsun açtığın konuya. bence admin arkadaş konuyu sabitden kaldırmalı.

bence sen de bi teşkkür etseydin de ole yazsaydın sanki teşekkür edince bi şeyler mi kaybediyosun bi ücret mi talep ediyorum ben sadece 1 kelime yazcaksn bu kadar eğer isanlar isteklerini yazarsa bn de o yönde bişiler eklicem senin bu şekilda sahip oldugun bi konu var ı da konuşuosun konuyu kaldırmk kolay ben insnlara yaımcı olsun die bu konuyu açtı ancak kimse ne istediğini yazmazsa en nasıl yardımcı olayım ayrıca konunun üstüne bakarsan yine söylüyorum DENENMİŞŞŞ !!!

hades1979

hades1979

Üye
gördüğün gibi daha önceden konuya teşekkür etmişim. ama sen farketmemişsin. demek ki sayılara bakmamak gerekiyor. insanların bir şey sorması için konu başlığını değiştirmelisin ya da daha çok teşekkür için innov8 de daha çok şey DENEMELİSİN. ben konu açmadığım için bilemem tabi ne de olsa senin bir konun var. neyse uzatmayım selametle...

hs1987

hs1987

Üye
Arkadaşlar innov8 in yeni sürümü geldi:)

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar innov8 in yeni sürümü geldi:)

evet yeni sürüm pc suite ile yuklenebiliyor ancak denedğimde telefonun ekranı kırmızı renk alıp all download yazdı ve yukleme basarısız oldu nedenini bilmiyorum bir daha denemedim.

--------------- Ekleme ---------------

gördüğün gibi daha önceden konuya teşekkür etmişim. ama sen farketmemişsin. demek ki sayılara bakmamak gerekiyor. insanların bir şey sorması için konu başlığını değiştirmelisin ya da daha çok teşekkür için innov8 de daha çok şey DENEMELİSİN. ben konu açmadığım için bilemem tabi ne de olsa senin bir konun var. neyse uzatmayım selametle...

teşekkür ettiğin için teşekkür edrim insanın bu tur yazıları okudugunda bir şeyleri paylaşası geliyor şu an sınavlarım var ancak onumuzdeki hafta denemelere ve paylaşımlara son hızla devam edeceğim

xborealis

xborealis

Üye
kardeşler pc sütüdio kullanarak versiyon yükseltmeye çalışıyom %100 tamamlanıyo telin ekranında kırmızı birşey çıkıyo ve ALL DOWNLOAD yanıp sürüyo bağlantım kopuyo usb yi tanımıyo yanıp sönmeye devam ediyo anlıyacağınız versiyonu nasuıl yükselticem :)

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
kardeşler pc sütüdio kullanarak versiyon yükseltmeye çalışıyom %100 tamamlanıyo telin ekranında kırmızı birşey çıkıyo ve ALL DOWNLOAD yanıp sürüyo bağlantım kopuyo usb yi tanımıyo yanıp sönmeye devam ediyo anlıyacağınız versiyonu nasuıl yükselticem :)

aynısı bende de oldu neden oldugu konusunda bi bilgim yok ancak samsung servisine danışmayı düşünüyorum ya da pc suite yeni bir yazılım oldugu için oturmamış durumda yeni versiyonu bekleyeceğim telefon hasar gorurse servise vermek istemiyorum cunu servislerde genelde çiziliy makina

hs1987

hs1987

Üye
Arkadaşlar yükleyenlerden birkaç tanesine sordum bir değişiklik yok diyolar hatta çektiğiniz zahmete değmez yeni sürüm gelirse onu denersinisiz diyorlar.Bence bundan sonraki sürümü deneyelim.Bana göre su anda telefonda güncellenmesi en önemli olan video çekimindeki ses kaydı.O da düzelirse telefonda hiçbir eksik kalmayacak

nuribaris

Üye
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum...bende innov8 i yeni aldım ve evimde adsl var ama kablolu . kablosuz modeme bağlandığım gibi veya farklı bi yöntemle evimdeki adsl den nasıl innova bağlantı kurup kullanabilirim.. lütfen olumlu veya olumsuz bilgilerinizi söylemenizi istiyorum..

hs1987

hs1987

Üye
Valla kardeş bence kablolu modemle bağlanamazsın.çünkü kablolu modemlerin anten çıkısı koyacağın yeride yok.

emo0608 kardeş senden tek bir ricam var şu sensör programlarından baskaları varsa onları ekleyebilirmisin?

Noctivagant

Üye
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum...bende innov8 i yeni aldım ve evimde adsl var ama kablolu . kablosuz modeme bağlandığım gibi veya farklı bi yöntemle evimdeki adsl den nasıl innova bağlantı kurup kullanabilirim.. lütfen olumlu veya olumsuz bilgilerinizi söylemenizi istiyorum..

Wires modemle bağlanabilirsin sadece

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
snawlar ndnyle trbzndaym 2 3 gune dndugumde butun isteklernize yardmci olacagm tesekkurler

b_abuska

b_abuska

Üye
emo şimdiye kadar yapmış oldugun paylaşımlar için teşekkurler cok yardımcı oldun:oke: yenı program ve uygulamamlarla donmenı dort gozle beklıyoruz:oke:

ceylanbey

Üye
selamlar benim cok degerli kardeslerim ben ceylan benim tel amsung g810 ve symbian destekli bir tel ilk sorunum su ses seviyesi inanilmaz az ya nedn ikincisi ngage oyunlari dediniz ben bunu onayamiyorum telimde dolu program aradim ama bir turlu olmadi teli cok ppahali aldim 600 euro ya belcikada otruyorum ya allah rizasi icin samsung g810 icin de bi konu acalim bana yardimc olursunaz minetar olurum sagolun var olun

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
emo şimdiye kadar yapmış oldugun paylaşımlar için teşekkurler cok yardımcı oldun:oke: yenı program ve uygulamamlarla donmenı dort gozle beklıyoruz:oke:

Elimden geleni yapmaya çalıştım snavlarım bitti ankaraya döndüğümde hemen bu konuya el atacağım

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Güzel anlatım & paylaşım için sağolasın :good:

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
selamlar benim cok degerli kardeslerim ben ceylan benim tel amsung g810 ve symbian destekli bir tel ilk sorunum su ses seviyesi inanilmaz az ya nedn ikincisi ngage oyunlari dediniz ben bunu onayamiyorum telimde dolu program aradim ama bir turlu olmadi teli cok ppahali aldim 600 euro ya belcikada otruyorum ya allah rizasi icin samsung g810 icin de bi konu acalim bana yardimc olursunaz minetar olurum sagolun var olun

Kardeş telefonunun symbiyanın hangi versiyonu olduğunu yazarsan senn için yardımcı olmaya çalışırım...

Güzel anlatım & paylaşım için sağolasın :good:

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ben teşekkür ederim...

ceylanbey

Üye
aynisi kardes symbian 3rd edition 9.2

matiz_kral

Üye
merhaba bu msn programı ile wireless ile bağlandıığım zaman msn e girdiğimde kontr gitmez diilmi yani windows işlemcili telefonlarda olduu gibi hiçbir ücret ödemeden wirelesss tan girerim direk?

Üst Alt