Bu Program İçmeden sarhoş ediyor. Mutlaka Deneyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu Program İçmeden sarhoş ediyor. Mutlaka Deneyin.

Bu program tamamen legaldir. Trance seslerini duymuşsunuzdur ve program sadece beyine çeşitli frekansta sesler vererek sizi uyarıyor.

Programı yapan arkadaşlar, ses dalgaları kullanarak, uyuşturucuların yarattığı etkinin aynısını beyinde yaratmayı başardıklarını iddia ediyorlar. Avantajı: Yan etki yok. Bu mümkün müdür bilmiyorum ama binaural beyin dalgaları konusunda yıllar süren çalışmalar sonucu, istedikleri noktaya geldiklerini söylüyorlar.
Ana sayfalarındaki 36 saniyelik peyote dozunu dinleyerek, ses dalgalarının neye benzediği hususunda bilgi sahibi olabilirsiniz ama bunların etki göstermesi için 1 saat falan aynı sesi dinlemeniz gerekiyor(muş). Web sayfasındaki deneyimler kısmını okuyunca bir an tereddüt ediyorum, "acaba mümkün mü?" diye. Ama denemeden bilinmez. Gerçekten etkileri yaşadıklarını iddia edenler var. Halisülasyon gören bile olmuş.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Sadece kulakları tırmalıyor:)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben denedim kendimden geçtim :) Mezeleri açtım dinledikçe götürüyom. Sakın sek içmeyin çarpıyor sonra benden demesi :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yahu sağlıktan olmayalım :hmmm

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yahu sağlıktan olmayalım :hmmm

Bende bi 70'liği içmiş kadar etki yaptı, ama etkisi kısa sürüyor. 30 dk sonra normale döndüm. Yok mu bunun daha uzun sarhoş edeni :D
Ben sarhoş edenini buldum hadi siz de sigarayı bıraktıran bulun. Sanal alkolik aleti tamam. Şimdi de sanal sigara deneyelim :kop:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu forumda sigara içmenin cezası 62 gün bandır!..
:bann:
:ehe

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam abi ben 6 gündür içmiyorum zaten :D Bıraktım ben, içenleri arayın siz :)

Sigara bıraktıran program bulalım da işimiz kolaylaşsın :kop:

mami_cavus

Üye
deniyeceğim

-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt