Sayın maxi sakinleri bu soruya cvbınız ne olurdu??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Hiç Sorma Yaa Piyangodan mı Çıktı Bu ?? :D

prime

prime

Üye
bence insanlara hiçbir yararı olmayan bir varlık olurdu. zaten yapılmamasının nedeni de bu.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Hâla Yiyenler Var Daha Ne Diyeyim.. :D

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
Hâla Yiyenler Var Daha Ne Diyeyim.. :D

ya millet konuyu açınca direk ilk syfaya bakıyo nerden bilsin 3. syfada cvbın olduğunu :ehe:ehe nyse iyi oluyo ama yeni kişilerde ekleniyo gafiller listesine :naughty::naughty::ehe:ehe

prime

prime

Üye
ben gerçekleri yazdım bugün derste işlemiştik hehe bnm yazdığım kötü huy değildi. ayrıca klonum bnmle aynı özellikleri taşıması çooook düşük bi ihtimal. yoksa klonlanan koyunlar da birbirinin aynısı olurdu. ama biraz araştırırsan farklı olduklarını görürsün.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Benden Birşey Çıkaramadın Ama.. :D

prime

prime

Üye
bu arada msinal senin kötü huyun kendini çok övmen. mesajlarda hep kendini kusursuz göstermeye çelışıyosun:)

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
ben gerçekleri yazdım bugün derste işlemiştik hehe bnm yazdığım kötü huy değildi. ayrıca klonum bnmle aynı özellikleri taşıması çooook düşük bi ihtimal. yoksa klonlanan koyunlar da birbirinin aynısı olurdu. ama biraz araştırırsan farklı olduklarını görürsün.

bırakk kötüsün sen kötüü :ehe:ehe şaka şaka

şakalaşıyoruz burda ciddiye almayın yaaa alınma gücenme olmasın...:)

prime

prime

Üye
sen de cevap bulamayınca kaçıosun kötü huylu seniiiii:ehe

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
sen de cevap bulamayınca kaçıosun kötü huylu seniiiii:ehe

ne cvp bulamamsı yaaa bu bir psikoloji sorusu insanın bilinçaltında rahatsızlık duyduğu huyunu ortaya çıkarıyor hıhhhh :ehe

prime

prime

Üye
hayır sen bu soruyu yanlış sormuşsun. bu konuda klonları kullanmamalıydın. çünkü klonlar 2 farklı canlıdan meydana gelir. sen ile arkadaşının düşünceleri aynı mı? bunun gibi bişey işte. bak burda yılların tecrübesi konuşuo. araştır bak dediklerimin doğru olduğunu göreceksin.
neyse hepinize iyi geceler.

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
hayır sen bu soruyu yanlış sormuşsun. bu konuda klonları kullanmamalıydın. çünkü klonlar 2 farklı canlıdan meydana gelir. sen ile arkadaşının düşünceleri aynı mı? bunun gibi bişey işte. bak burda yılların tecrübesi konuşuo. araştır bak dediklerimin doğru olduğunu göreceksin.
neyse hepinize iyi geceler.

Arkadaşım bak soru şöyle ... Bu klon sizinle aynı sadece 1 farkla.. "AYNI" demişim ben ztn başta... ne yanlış sorması soruyu iyice oku lütfen...

cihan zenen

cihan zenen

Üye
bu nasıl soru yaağ:ehe

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
abaza olurdu herhalde:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt