Sitenizin teması süpeerr

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By Savliusta

By Savliusta

Üye
    Konu Sahibi
Sitenizin teması süpeerr
slm adminler sitenizin teması harika eğer bir sakıncası yoksa sitenizin temasını bizlerle paylaşabilirmisiniz pek çok kişi bu temayı her yerde arıyor:(:(

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
:D Vbseo Temasını Editlesinler Arayanlar ;) Ayrıca Sanki Yeni Tema Yoldaymış Gibime Geliyor Bu Sıralar Değişik Bişiler Yolda

--------------- Ekleme ---------------

Ha bu arada vbseo teması da tabi ki vbseo kullanıcıları kullana bilir diye biliyorum

By Savliusta

By Savliusta

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben tema edit işinden anlamıyorum yeni bir sitede açtım bu sitenin teması harika allah rızası için paylaşsanız yada editleyebilecek bir arkadaş varmı acaba??

Solamente

Üye
Evett bende aldım o haberi sankii forumumuz değişcek :islik

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
arkadaşlar ben tema edit işinden anlamıyorum yeni bir sitede açtım bu sitenin teması harika allah rızası için paylaşsanız yada editleyebilecek bir arkadaş varmı acaba??
Olmaz mı...Tabi ki Nazy ( Admin-Grafiker ) ile Konuşmalısın Ama; Biraz Maaliyetli :deal:

Evett bende aldım o haberi sankii forumumuz değişcek :islik
Hislerim Beni Hiç Yanıltmaz :huhu: Sen Nerden Duydun ?

By Savliusta

By Savliusta

Üye
    Konu Sahibi
maliyet neyse hallederiz yaa önemli değil ama ne zaman a kadar sürer ki??

Solamente

Üye
Olmaz mı...Tabi ki Nazy ( Admin-Grafiker ) ile Konuşmalısın Ama; Biraz Maaliyetli :deal:

Hislerim Beni Hiç Yanıltmaz :huhu: Sen Nerden Duydun ?

Ya işte şeyyy ne desem inanırsın öle ordan burdan şurdan kem küm ehemmm :ehe:ehe:ehe:ehe

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
maliyet neyse hallederiz yaa önemli değil ama ne zaman a kadar sürer ki??
Sadece 1 sn Dermişim :ehe Maalesef Grafiker Değilim ama; Nazy sana şık bi tasarım yapar ayrıca bu konuları da konu dışına felan aç çünkü sen tema arıyorsun hatta en iyisi destek sitelerine aç çünkü burası ilgi alanın değil yani yanlış anlama ama; tema vs var ama cep telefonu için bide diğer webmaster için kategoriler var dene istersen orda bi kaç tema var işini görür

Ya işte şeyyy ne desem inanırsın öle ordan burdan şurdan kem küm ehemmm :ehe:ehe:ehe:ehe
Çok Açıklayıcı Oldu Teşekkürler :kop::ehe:kop:

By Savliusta

By Savliusta

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar

Solamente

Üye
Sadece 1 sn Dermişim :ehe Maalesef Grafiker Değilim ama; Nazy sana şık bi tasarım yapar ayrıca bu konuları da konu dışına felan aç çünkü sen tema arıyorsun hatta en iyisi destek sitelerine aç çünkü burası ilgi alanın değil yani yanlış anlama ama; tema vs var ama cep telefonu için bide diğer webmaster için kategoriler var dene istersen orda bi kaç tema var işini görür

Çok Açıklayıcı Oldu Teşekkürler :kop::ehe:kop:
rica ederimm :ehe:ehe:ehe:kop::kop::kop:

Süper turunculu bişi gelio galiba inanamıyorum süper olucak :hmmm

Renk gelsin foruma pembe mor falanda isteriz :huhu:

CK1991

CK1991

Üye
pm attm sana

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
slm adminler sitenizin teması harika eğer bir sakıncası yoksa sitenizin temasını bizlerle paylaşabilirmisiniz pek çok kişi bu temayı her yerde arıyor:(:(

Teşekkür ederiz.

Forum temasını paylaşmamız söz konusu olamaz. Çünkü, temamız da belli içeriğimiz gibi özgünlüğümüzü ifade ediyor. Bunun için paylaşmayı düşünmüyoruz. Ancak, henrybenzema nickli arkadaşın dediği gibi; VBSeo stilini kendinize göre düzenlemenizi öneririz. Taklitten her zaman kaçının çünkü taklit sitelerin önü açık değildir, kendi özgünlüğünüzü yakalamaya çalışmalısınız. ;)

Sağ olsun Nazy'nin ustalığıyla, yine müthiş bir tema yakında kullanıma açılacak. Sabır... :)

Nazy

Nazy

Üye
Teşekkür Ederiz:)
Bence Başkalarının Kullanmış olduğu temalar yerine kendi temanızı tasarlayıp
daha iyisini yapma çabasına girmelisiniz.
Seo Temasının Tablo konumları çok mantıklı dizayn edilmiş
biz ise bu tema üzerinde resim ve sayısal değer değişiklikleri yapıp
yepyeni bir tema oluşturduk ve idda ediyoruz bu tema Seo nun orjinal temasından
daha ilgi çekici olmuşki, bazı siteler seo yerine bizim temamızın sağını solunu alıp kullanıyorlar
bu bizim canımızı her nekadar sıksada Taklitler Asıllarını Yüceltiyor:)

Dediğim gibi, tavsiyem Bir Seo teması edinip üzerinde Düzenleme Yapın
ve daha iyisini oluşturun.

Bu arada yeni temamız hazır gibi Negative ile Benim yapmam gereken birkaç düzenleme dışında birşey kalmadı.
Ayrıca tema değiştiğinde lütfen eleştirilerinizi gizlemeyiniz
Eleştirilerileriniz bizim için çok değerlidir.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Çok yakında yeni bir tema geliyor bizzat temayı gördüm ağzım uçukladı:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt