Olmaz mı...Tabi ki Nazy ( Admin-Grafiker ) ile Konuşmalısın Ama; Biraz Maaliyetliarkadaşlar ben tema edit işinden anlamıyorum yeni bir sitede açtım bu sitenin teması harika allah rızası için paylaşsanız yada editleyebilecek bir arkadaş varmı acaba??

Hislerim Beni Hiç YanıltmazEvett bende aldım o haberi sankii forumumuz değişcek![]()
Sen Nerden Duydun ?Olmaz mı...Tabi ki Nazy ( Admin-Grafiker ) ile Konuşmalısın Ama; Biraz Maaliyetli
--------------- Ekleme ---------------
Hislerim Beni Hiç YanıltmazSen Nerden Duydun ?

Sadece 1 sn Dermişimmaliyet neyse hallederiz yaa önemli değil ama ne zaman a kadar sürer ki??
Maalesef Grafiker Değilim ama; Nazy sana şık bi tasarım yapar ayrıca bu konuları da konu dışına felan aç çünkü sen tema arıyorsun hatta en iyisi destek sitelerine aç çünkü burası ilgi alanın değil yani yanlış anlama ama; tema vs var ama cep telefonu için bide diğer webmaster için kategoriler var dene istersen orda bi kaç tema var işini görürÇok Açıklayıcı Oldu TeşekkürlerYa işte şeyyy ne desem inanırsın öle ordan burdan şurdan kem küm ehemmm![]()

Evett bende aldım o haberi sankii forumumuz değişcek![]()

Süper turunculu bişi gelio galiba inanamıyorum süper olucaknazy , imzasında belirtmiş zaten..![]()

rica ederimmSadece 1 sn DermişimMaalesef Grafiker Değilim ama; Nazy sana şık bi tasarım yapar ayrıca bu konuları da konu dışına felan aç çünkü sen tema arıyorsun hatta en iyisi destek sitelerine aç çünkü burası ilgi alanın değil yani yanlış anlama ama; tema vs var ama cep telefonu için bide diğer webmaster için kategoriler var dene istersen orda bi kaç tema var işini görür
--------------- Ekleme ---------------
Çok Açıklayıcı Oldu Teşekkürler![]()

Süper turunculu bişi gelio galiba inanamıyorum süper olucak![]()

bence mavi yerle turunuc olucak bide logo değişicekRenk gelsin foruma pembe mor falanda isteriz![]()

bence mavi yerle turunuc olucak bide logo değişicek![]()

bana p.m gelmedipm attm sana
slm adminler sitenizin teması harika eğer bir sakıncası yoksa sitenizin temasını bizlerle paylaşabilirmisiniz pek çok kişi bu temayı her yerde arıyor![]()

Teşekkür Ederizslm adminler sitenizin teması harika eğer bir sakıncası yoksa sitenizin temasını bizlerle paylaşabilirmisiniz pek çok kişi bu temayı her yerde arıyor![]()

bana p.m gelmedi