6233 sizce ideal bir telefonmu??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dogandoganay

dogandoganay

Üye
    Konu Sahibi
6233 sizce ideal bir telefonmu??
arkadaslar 6233 sizce nasıl bir telefon yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorumm şimdiden sağolunÖzellikleri:Marka Nokia Model 6233 Form faktör Candybar Renk Black, Silver Şebeke GSM şebeke EDGE, GPRS, GSM, HSCSD, UMTS (3G) Servis 900, 1800, 1900 Bağlantılar Bluetooth Evet Kızılötesi Evet Wi-Fi(WLAN) Hayır USB Evet Faks / Veri Hayır Ekran Ana ekran Color TFT Renkli ekran 262.144 renkler Boyutlar 30x40 mm. Çözünürlük 240x320 piksel Dış ekran Hayır Bellek Dahili bellek 6MB Harici bellek 2GB Bellek Kartı yuvaları 1 Bellek kartı tipleri MicroSD Temel özellikler Pil Lithium Polymer 1100 (BP-6M) Bekleme süresi 340 Saat Konuşma süresi 4 Saat Arama Tireşim Evet Foto ID Hayır Melodiler AAC, MP3, Polyfone Kamera Kamera Evet Megapiksel 2.0 megapiksel Maks. fotoğraf çözünürlüğü 1600x1200 piksel Dijital zum 8x Optik zum Hayır Otomatik netleme Hayır Flaş Hayır Video kayıt Evet İkinci (dahili) kamera Hayır Mesaj SMS Evet MMS Evet T9 metin girişi Evet E-posta Evet HTML tarayıcı Evet Multimedya FM radyo çalar Evet Java desteği Evet Ses çalar AAC, eAAC, MP3 Video oynatma 3GP, MPEG4 Özellikler Melodi ekleme Evet Ajanda fonksiyonları Calculator, Calendar, Reminders Görüntülü görüşme Hayır Diğer özellikler Built in hands free, Voice dial, Voice memo Format Ağırlık 110 g. Boyutlar (Y x G x D) 108x46x18 mm.

Netsky™

Netsky™

Üye
evet

gökşin

Üye
ideal herkeste bulunması gerekn bir telefon :P Çift hoparlörlü olması zaten en büyük artısı

dogandoganay

dogandoganay

Üye
    Konu Sahibi
katılıyorum gökşin

ahmet0649

Üye
benim tel alacağımda 2 seçeneğim vardı biri budiğeri 6300 ve 6300 aldım bnce 6300 al tasarımı daha iyi ve çift hoparlör iyi bir özellik ama işine yaramayacak kızılötesi fln var :):)::6300 :)

suur1907

suur1907

Üye
bende kullanıyorum kardeş memnunum 6300 dan daha fazla özelliği var kim nederse desin

1m2g33

Üye
bncede al kardeş en iii si o hem çelik kasa hem de çift hoparlör tasarım şık 2 pixsel kamera çözünürk harikası bi telefon yardımcı olabildiysem ne mutlu

dogandoganay

dogandoganay

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaslar zaten benim bi 6233 üm sağolun da sadece doğru bi seçim yapmışmıyım onu öğrenmeye çalısıyorum ama pekde yapmıs gibi görünmüyorum oysaki ben çok memmnunum ses yönünden ve video kalitesinden dolayı ama 6300 da zarif ve ideal bir telefon bunu zaten çok tutlmasıyla gösterdi

--------------- Ekleme ---------------

benim tel alacağımda 2 seçeneğim vardı biri budiğeri 6300 ve 6300 aldım bnce 6300 al tasarımı daha iyi ve çift hoparlör iyi bir özellik ama işine yaramayacak kızılötesi fln var :):)::6300 :)

bilader öle deme kızılötesi bazen işe yarıo :D bluetooth u olmayan telden örn bi resim alcağımıda kızılötesi işe yarıo :D

nitrogenetic

Üye
Bnım 6233'um var gayet memnunum 6300'danda Daha Iyı Bence Tek Sorun Bır Erkek Telefonu =)
Bırascık Kalın Kaba :D

dogandoganay

dogandoganay

Üye
    Konu Sahibi
katılıoyorum biraz kaba zaten bayanların en büyük şikayeti buu o yüzden 6233 ü beğenenler mecburen 6300 alıyorlar :D:D:D

ssaytek16

Üye
çatır çatır telefon istiyorsan alman taraftarıyım ben de kullanıyorum
6300 kibar ama özellik ve sağlamlık açısından 6233 e yanaşmaz müzik dinleyeceksen ondaki ses çoğu modelde yok kamera da iyi sadece flash yok başka kusuru da yok bence
bendeki telde 2 gb kart var hiç kasmadan çalışıyor :oke:

deimos18

deimos18

Üye
6300 ın görüntü kalitesi boy ölçülemez bir kalitede ve daha ince ele avuca yakışır bişey ama 6233 öyle bişey değil çok kalın ve kaba duruyor ve ekran kalitesi 6300 kadar iyi değil

dogandoganay

dogandoganay

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürelr arkadslar

minkara

minkara

Üye
bencede ideal bi telefon birde şu özelliği var video çözünürlüğü 640*480 bunu atlamamak lazım bence diğer tüm 2mp. telefonlarda video çözünürlüğü 176*144

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt