Arkadaşlar Çakma İ phone Aranıyor İlgileneler Mesaj Atsın!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Çakma İ phone Aranıyor İlgileneler Mesaj Atsın!!
En Fazla 200 YtL VErEbilirim Ve 2 Tane Almayı DÜşünüyorum(GÜven Benim İçin cok onemlı )...Saygılar..

Salihyet

Salihyet

Üye
Çakma iphone ?

armutsapi44

armutsapi44

Üye
arkadaşm gaziantepte bu telefonların çin malı olnları artık karton üzerinde satılıyor :D:D:d

takatuka15

Üye

by-musty

Üye
arkadasım bende var bitane çakma i-phone yenı aldım daha 2 hafta oldu olmadı ama alısamadım dokunmatık oldugu içinn satıyorumm 300 lira1ya aldım sıfır aldım..230lira istiyorummama pazarlık payı var almya ciddisen ara bişeyler yaparız telefon nuamram 05443447246 il problem deil benım içinn ben sehırler arası otobus firmasında çalsııyorumm

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bu arada telefonda wrellesste varr haberın olsun unuttum yazmayı..oyle gostermelık wreslles deill çalsııyo bizzat kendım kullanıyorum yanıı

sencelik

Üye

istanbul3425

Üye
SATILIK
çin malı apple iphone 3g 32 gb modeli tıpkısı ayırana helal olsun wifi,bulutod,java,tv,radyo,çift camera,3megapixel,çift sim kartlı, 32gb hafıza kart destekli,3.5 tft hassas dokunmatik ekranlı,ses çıkışı televizyon gibi müzik seti gibi :)) apple iphone 32 gb tı gör benim çin malı iphoneyi görme öyle benziyor hatta özellikleri orjinal applede bile yok :)) dışarda bunu senin elinde gören bi vatandaş 1.500 tl lik iphone varmış gibi sanıcak kapagı açmadan orjinal mi çin malımı anlamak imkansız profösyönelller hariç CİHAZI ALALI 1 HAFTA OLUYOR KADIKÖYDEN TELEFONCUDAN 370 DEMİİŞTİ 360 TL YE PEŞİN ALDIM AMA 320 TL YE BIRAKICAM SATIYORUM İLGİLENEN OLURSA TEL DEN VEYA MSN DEN ULAŞABİLİRLER CİHAZI ELDEN TESLİM YAPICAM
TEL: 0543-736-96-47 MSN : [email protected] cihazın fiyatı 350 dir ama sen gelir benden alırsan 320 olur fakat ben gelemem sen getir teslim et paranı al dersen 350 sondur kolay gelsin
NOT: cihazın ekranındaki jelatini bile hala duruyor sıfır ayarda tek çizik yoktur telefoncudan alma benden al en az 70-80 tl fark var ve ayrıca BU APPLE İPHONE 3G MODELİDİR EN SON ÇIKAN SERİDİR ÖZELLİK OLARAK YOK YOK ORJİNAL İPHONEDEN AYIRMAK ÇOK GÜÇ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt