QuickOffice Premier Upgrade v5.0.32 Hemen yükle

Sponsorlu Bağlantılar

besttoo

Üye
teşşekür fakat niye unsigned nasıl normal yükleyebilirim.Herşey unsigned:(((((

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
550ye yakın kişi normal direk telefona atıp yüklediler sen niye yükleyenedin.
sertifikalandırdınmı telfonunu???

bygnr

Üye
ya kardeş sana zahmet şunu bi güncel tarihine getirip tekrar upload edermisn ?

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya kardeş sana zahmet şunu bi güncel tarihine getirip tekrar upload edermisn ?
neyi güncel tarihine getircem ve niye getircem nede sorun yaşıyosun yüklemede ise sorunun sertifikalandırdınmı
Sertifika yaptıktan sonra cepteki ofisi sil bunu kur no problem..tamam:oke:

guerillapirhana

Üye
emege saygı teşekkürler dostum

baranut1

Üye
dostum çok teşekkür ederim bunu iş amaçlı kullanıyorum fakat yükledim sertifika hatası diyor ne yapabilirim.
konuyu çok iyi bilen birisi değilim nasıl giderebilirm net açıklarsan bana çok yardımcı olursun .birde sertikalnadırmak ne demk ben bilmiyorum kusura bakmayınız.
saygılarımla...

erostrate

erostrate

Üye
Teşekkür ederim.

gururrr

Üye
teşekkürler,

tuthankamon

tuthankamon

Üye
Elllerine sağlık kardeşim çok güzel bir iyilik olmuş.

luupuus

luupuus

Üye
süpersin kardeşim gerçekten işe yarıyor

sezeryus

Üye
teşekkür ederim saol.

1barmen

1barmen

Üye
program unsigned olduğu için sertifika hatası veriyor.oyüzden yükleyemiyorum yinede teşekkürler

genteelman

Üye
Eline sağlık,teşekkürler

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
program unsigned olduğu için sertifika hatası veriyor.oyüzden yükleyemiyorum yinede teşekkürler
arkadaşım proyu yükleyebilmen için cep telfonunu sertikalandırman lazım
o zamn rahat rahat yükleyebilrsin

askim822

askim822

Üye
150 kişi bakmış, 74 kez indirilmiş 1 teşekkür komik ama gerçek :D

Teşekkür Ederim. Uzun Süredir Arıyorum Forumda Ama dediğin gibi yok indir yok kopyala.. Emeğine Sağlık.:oke:

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
eyw babacan

tuareq

Üye
teşekkür ederim.......

warezamca

Üye
herşey iyi güzel hoş ama şu sertifikalandırmayı ne yaptıysam olmuyor dediklerinizi harfi harfine yerine getiriyorum ama malesef elde var sıfır her yöntemi denedim mutlaka bi yerlerde eksik bişe kalıyor.secman olumsuz yükleniyor fakat çalışmıyor, rompatch olumsuz yüklenmiyor,x-plore yükleniyor ama c içinde sys dosyası var ama bin dosyası yok olumsuz,hellocarbide yükleniyor fakat seçeneklerden menü1 e tıkladığımızda direk menüden çıkıyor karşımıza soru falan gelmiyor olumsuz vs. vs. sevgili anıl kardeşim tam iki gündür bununla uğraşıyorum fakat ne yaptıysam olmadı bana gerekli olan sadece şu quickoffice programı ama önce sertifika olayını çözmem gerek dediğinize göre fakat dediğim gibi takıldığım nokta burası kullanmış olduğum telefon Nokia E65 ve en güncel yazılım yüklü şu anda bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.

--------------- Ekleme ---------------

teşekkür ederim.......

merhaba gördüğüm kadarıyla sizde e65 kullanıyorsunuz eğer programı yüklemeyi başardıysanız yardımcı olabilirmisiniz.

dogrucu

Üye
n96 ya nasıl yükleyecez be birader

carixma

Üye
teşekkürler...

Üst Alt