Forumda aynı konuların yinelenmesi ve yonetıcılerın dikkat etmemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Forumda aynı konuların yinelenmesi ve yonetıcılerın dikkat etmemesi
Ewt arkadaslar synbıan 9.1 oyunları bolumunde acmıs oldugum n-gage oyunları konusuna her gecen gun tekrarları eklenıyor yazıyorum sıkayet ediyorum fakat kımseden cvp gelmıyor anlamadım gitti sizcede forumda kalabalıktan baska vede kafa karıstırmaktan baska bir ıse yarıo mu bunlar vede bir konu nasl üst konu olabılır bunuda ogrenmek ıstıyorum cunku konum hep 2. sayfada kalıyor bu yuzden uyeler konumu goremıyor ust konu olsa kımsenın aramasına gerek kalmayacak ıstedıklerını direk bulmus olabılecekler lutfen bu yazmı dıkkate alın vede dıger benzer konuları kapatın saygılarımla(ELECTRONIC):bann:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Konuyu yeni gördüm, görünüşe göre de siz bu konuyu açtıktan sonra da çözdük durumu. Ancak burada yersiz bir abartma yapmış ve bize karşı ithamlarda bulunduğunuzdan cevap vereceğim.

Son gönderdiğiniz rapordan önceki birkaç raporunuza işlem yapılmadı. Çünkü siz, bir paylaştığınız konudaki 15 - 20 uygulama arasında yer alan uygulamaların biri ayrı bir konu olarak açıldığında; daha önce paylaşmıştım, gerekçesiyle rapor etmişsiniz. Bu durum herhangi bir kalabalığa neden olmamakla beraber bize ziyaretçi de getirmektedir.

Bir dosya paylaşım konusunu kolay kolay üst konu haline getirmeyiz, çünkü birden fazla dosya paylaşımı yapılan konular çoğu zaman düzensiz oluyor ve sizin konunuzdaki gibi rapidshare'den yapılıyor. Rapidshare, konu düzenli olduğu zaman bizim için önem taşımıyor. Yeter ki paylaşım düzenli olsun düşüncesini taşıyoruz. Ve bu doğrultuda da sizin konunuz üst konu haline getirildi.

Gönderdiğiniz rapora karşı, yöneticiler işlem yapıldı veya yapılmadı, diye size geri dönüş yapmayabilirler. Böyle olması yöneticilerin ilgisiz olduğunu göstermez. Yönetici şikayet raporunun gereğini yapmakta, rapordan kaynaklı bir zorlanma yaşıyorsa üye ile irtibata geçer, bunun dışında çok nadirdir.

İyi forumlar.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu yeni gördüm, görünüşe göre de siz bu konuyu açtıktan sonra da çözdük durumu. Ancak burada yersiz bir abartma yapmış ve bize karşı ithamlarda bulunduğunuzdan cevap vereceğim.

Son gönderdiğiniz rapordan önceki birkaç raporunuza işlem yapılmadı. Çünkü siz, bir paylaştığınız konudaki 15 - 20 uygulama arasında yer alan uygulamaların biri ayrı bir konu olarak açıldığında; daha önce paylaşmıştım, gerekçesiyle rapor etmişsiniz. Bu durum herhangi bir kalabalığa neden olmamakla beraber bize ziyaretçi de getirmektedir.

Bir dosya paylaşım konusunu kolay kolay üst konu haline getirmeyiz, çünkü birden fazla dosya paylaşımı yapılan konular çoğu zaman düzensiz oluyor ve sizin konunuzdaki gibi rapidshare'den yapılıyor. Rapidshare, konu düzenli olduğu zaman bizim için önem taşımıyor. Yeter ki paylaşım düzenli olsun düşüncesini taşıyoruz. Ve bu doğrultuda da sizin konunuz üst konu haline getirildi.

Gönderdiğiniz rapora karşı, yöneticiler işlem yapıldı veya yapılmadı, diye size geri dönüş yapmayabilirler. Böyle olması yöneticilerin ilgisiz olduğunu göstermez. Yönetici şikayet raporunun gereğini yapmakta, rapordan kaynaklı bir zorlanma yaşıyorsa üye ile irtibata geçer, bunun dışında çok nadirdir.

İyi forumlar.
Saygılar hocam hörmetler su anda her sey yolunda gercekten muthıs bi ıs basarıoruz hepimiz birlıkte bu site tek kelıme ıle harıkaaa dahada buyuruz boyle gıderse gercekten boyle bir forumda bulunmaktan onur duyuyorum ilginize ve alakanıza cok tesekkur ederım :bigstar:

Emperian

Emperian

Üye
benim bir sorum olacak,
ben bir knou açtım daha önceden aynısını açılmış diye kilitlediler. Çok degil bir hafta sonra forumda gezerken benim konumu kilitleyen kişinin verilmiş bir temayı yeniden verdigini gördüm. Konuyu kapatın dedim kimse oralı olmadı. Bu adaletsizlik degil mi?

Adalet eşitlik degildir, hak edene hakkını vermektir.

Ozan

Ozan

Admin
benim bir sorum olacak,
ben bir knou açtım daha önceden aynısını açılmış diye kilitlediler. Çok degil bir hafta sonra forumda gezerken benim konumu kilitleyen kişinin verilmiş bir temayı yeniden verdigini gördüm. Konuyu kapatın dedim kimse oralı olmadı. Bu adaletsizlik degil mi?

Adalet eşitlik degildir, hak edene hakkını vermektir.
Sikayetiniz mutlaka tarafsız, adaletli, kurallar dahilinde ve site çıkarları dogrultusunda değerlendirilmiş olmalı. Aksini yapacak herhangi bir yönetici veya yönetim kuralı bulunmamaktadır. Lütfen sikayetlere yapılan aksiyonları kişisel olarak algılamayınız, inanın kimin sikayet ettigine bile bakılmadıgı oluyor ... Sorundan eminseniz ve bir hata yapıldıgını düşünüyorsanız, lütfen tekrar sikayet edin inceleriz ..

Ayrıca rapor ettiginiz sikayetlere yapılan islemlere, yöneticiler cevap yazdıysa sikayet raporunuzun sonucu olarak görebilmektesiniz...

MaxiCep.Com - Şikayet Raporlarınız

Listeden sikayet ettiginiz konuda ne yapıldıgını görebilirsiniz.

Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt