Acil yardım edin lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canshfal

canshfal

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardım edin lütfen
n73 music editiona güncelleme yaptım 1. si çok kasıyor kamera açılıp kapanıyor ve Türkçe değil forumu okudum Türkçe yapmak için program filan (nemesis) uyguladım olmadı... bu güncellemeyi geri alma yani eski versiyonu yüklemenin bi yolu yok mu yoksa en azından Türkçe yapmaya yardım edin

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Eski version yüklenmez bildiğim kadarı ile.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
n73 music editiona güncelleme yaptım 1. si çok kasıyor kamera açılıp kapanıyor ve Türkçe değil forumu okudum Türkçe yapmak için program filan (nemesis) uyguladım olmadı... bu güncellemeyi geri alma yani eski versiyonu yüklemenin bi yolu yok mu yoksa en azından Türkçe yapmaya yardım edin
Sen artık onu hiçbir programla türkçeye yada eski versiyona çeviremezsin.senin tel galiba paralel ithalat.ilk güncelleme yaparken nemesisi kullansaydın anca türkçe yapardın.artık bu teknik servis işi.onlar flash atacaklar ozaman olur.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
yoyo teknik servislik bir olay deil arkadaşım siteden namesisi kur türkçe kodu gir daha sonra tekrar güncelle hem türkçe olcaktır hemde hızlı oky
servislik bir drum yok zaten görünen oki senin telfon kvk genpa deil oyuzden kodu degiştirmen lazım haadi kolay gelsin

Esendağlı

Esendağlı

Üye
yoyo teknik servislik bir olay deil arkadaşım siteden namesisi kur türkçe kodu gir daha sonra tekrar güncelle hem türkçe olcaktır hemde hızlı oky
servislik bir drum yok zaten görünen oki senin telfon kvk genpa deil oyuzden kodu degiştirmen lazım haadi kolay gelsin
eğer nokia software programı güncel versiyonda tekrar yükle seçeneğini verirse anca.ben geçen gün n70 de denedim ama telefonunuz zaten güncel dedi ve sadece çıkış verdi.'tekrar yükle' seçeneği pasifti.

KiDMaN

Üye
yuklenir telefoncuya ver telin içindeki herşeyi hemde herşeyi silior ve ilk aldıgın şekilde yukluyor Hard format fln deil cok daha ileri hali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt