KampusCell tarifesinde düzenleme

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
KampusCell tarifesinde düzenleme
Turkcell 7 Kasım tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Bizbize Kampus abonelerini üzecek bir düzenleme yaptı. Yapılan düzenlemeye göre Bizbize Kampus aboneleri tüm Turkcell aboneleri ile ayda 2 saat bedava konuşmak için artık 100 kontör yerine 150 kontör yüklemek zorunda kalacak.

150 kontör yüklemezsem ne olacak?
150 kontör yükleme yapmazsanız ayda 2 saat bedava konuşma süresi alamayacaksınız. Fakat diğer avantajlarınız devam edecek. Diğer yönleri yine 3 kontöre, kendi tarifenizdeki Turkcell abonelerini ise her 10 dakikası 1 kontöre arayabileceksiniz. Numara Taşınabilirliğinin devam ettiği bu günlerde yapılan bu değişiklik tehlikeli bir hareket oldu.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Hocam çok geriden geliyorsun:) Çok oldu bunu duyuralı teşekkürler :)

sA'

sA'

Üye
2 saat ucretsız konusma için 150 kontor alamam :D
sonucta 10 dk 1 Kntr =)

sensinn

sensinn

Üye
arkadaslar bunun yanında konbara ya gelen kontorun üzerine yatılıyor bu da var en iyisi telefon kullanmayacaksın en iyisi yaaa

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bi kampanya yapıyorlar sonradan isin suyunu cıkarıyorlar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Kredi Kartınız ile otomatik her ay 100 Kontör yükleme talimatı verdiğinizde ( 12 Ay boyunca ) 2 Saat konuşma süresi kazanabiliyorsunuz.

murat_83

murat_83

Üye
kampanyaları takip edin eminimki konuşmalarınız bedavaya getirebilirsiniz ;)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Hattımda 250 kontör vardı, THY kampanyasından yüklemiştim. Sonra Etiden 50 Kontör geldi, ardından 50 daha geldi, TonlaKazandan 90 geldi, etiden 3. 50 kontör geldi. Şimdi hattımda 300 kontör var. Kontöre para vermeyince kıymeti anlaşılmıyor :kop:

murat_83

murat_83

Üye
Hattımda 250 kontör vardı, THY kampanyasından yüklemiştim. Sonra Etiden 50 Kontör geldi, ardından 50 daha geldi, TonlaKazandan 90 geldi, etiden 3. 50 kontör geldi. Şimdi hattımda 300 kontör var. Kontöre para vermeyince kıymeti anlaşılmıyor :kop:
alın terin olacak o zaman bak harcarmısın,,,, sen gibi kazananlar için kıymeti anlaşılmıyor...:kop::kop:

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Aynen öyle oluyor hocam :) Bedava olan şeyin kıymeti bilinmiyor, harvurup savuruyoruz :) Nereye gitti o kadar kontör anlayamadım :D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Aslında 2 saat konuşmanın alınması bir nevi iyi oldu. Örneğin ayda zaten 3-4 saat konuşan biri açısından düşünürsek adam 2 saati bitiremeden 10 dk 1 kontör olayı bitiyor ve kontör yüklemesinin bir avantajı kalmıyor.

Bana göre iyi oldu. ;)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Ahmet ben o 2 saati 2 günde bitiriyorum :) Bana kötü oldu diyemiyeceğim, çünkü kontörü parayla almıyordum sorun yok yani :) Siz düşünün :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ahmet ben o 2 saati 2 günde bitiriyorum :) Bana kötü oldu diyemiyeceğim, çünkü kontörü parayla almıyordum sorun yok yani :) Siz düşünün :)

Ben normalde 1 günde bitiriyorum da, sorun şuydu ne kadar kaldığını farketmiyorsun veya 10 dk var sanıyorsun bir bakmışsın o bitmiş normal kontöre geçmiş. O zamanda 4 kontörden ücretlendirmeye geçiyor. Farkedene kadar gidiyor kontörler. Geçen ay böyle 50 kontörü extra yedirdim Turkcell'e.

Her dk telefona bakma problemi oluyordu. Bence güzel oldu. :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bende senin bu durumuna çok düştüm, o yüzden telefona program yükledim. Her 9.58 dk'da konuşmayı kesiyor :) Turkcell'in bu sorunu ortadan kalkıyor :)

bethoven21

Üye
tamamda hocam nasıl kampusell kaydı yapılır bide onun cevabını yazsan:D:D

Takipçi Satın Al

Üst Alt