Samsung innov8 de denenmiş Oyun, Program,Temalar, Ayarlar ve Sertifika Yöntemi (çalışıyor)

Sponsorlu Bağlantılar

xborealis

xborealis

Üye
hocam valla 10 numarasın çok sağol ya telefonu satmayı düşündüm bi ara hiç birşey kullanamıyorum diye allah razı olsun eline sağlık çalışmalarının devamını dilerim.. takipçinim :)

kobra2561

Üye
sağol kardeş... Devamını bekleriz...

flimci

Üye
hocam teşekkürler ama koyduğun resımlere hıc bakmadın herhalde sen yol göstermesi için koymuşsun resımlerı ama hiç mi hiç okunmuyor

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
hocam valla 10 numarasın çok sağol ya telefonu satmayı düşündüm bi ara hiç birşey kullanamıyorum diye allah razı olsun eline sağlık çalışmalarının devamını dilerim.. takipçinim :)

Kardeş bu telefon satılır mı yaw ben nerdeyse koynumda yatırcam çok seviorum onu. :sukur:...
süper bi telefon ingilterenin en ii kameralı cep telefonu secildi bu büyük bi ödül ben gözüm kapalı nokia alırdım ama bunu görünce resmen aşık oldum :D..

Route 66 programı ile ilgili bi probleminiz olursa seve seve yardımcı olurum navigasyonunu çok ii kullanıorum şu an çok güzel :) :oke:

vıyvıy

Üye
arkadaşım eline koluna sağlık

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeş... Devamını bekleriz...

Elimden geleni yapıyorum. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım eline koluna sağlık

Elimden geleni yapıyorum. Yardımcı olabildiysem ne mutlu :bigstar:

hocam teşekkürler ama koyduğun resımlere hıc bakmadın herhalde sen yol göstermesi için koymuşsun resımlerı ama hiç mi hiç okunmuyor

Bi de şimdi bak nası olmuş...

:bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar:

vıyvıy

Üye
ARKADAŞIM herşey için şlimdiden teşekkür edirim eline koluna sağlık yanlız bir sıkıntım var öncelikle navigasyonumu kullanamıyorum bu konuda bana yardıımscı olursan sevinirim ilk aldığım günlerde normal çalışmıştı hepsi bu... bide msn proğramınıu yükledim ama kullanamıyorum herşey çalışıyor adres ve parolamı yazma ramen hata veriyo yardımların için şimdiden teşekkürlerimi iletiyorumm

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Çok güzel bir konu açmışın.

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
Çok güzel bir konu açmışın.

Beğendiğine sevindim daha once forumlarda pek etkin olmamıştım yani konu açma paylaşım konusunda ancak bilgilerimi paylaşmaya karar verdim ve gerçekten güzel bi duygu yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım. ilerde belki mod falan olmak isterim uygun bi pozisyon olursa...

ARKADAŞIM herşey için şlimdiden teşekkür edirim eline koluna sağlık yanlız bir sıkıntım var öncelikle navigasyonumu kullanamıyorum bu konuda bana yardıımscı olursan sevinirim ilk aldığım günlerde normal çalışmıştı hepsi bu... bide msn proğramınıu yükledim ama kullanamıyorum herşey çalışıyor adres ve parolamı yazma ramen hata veriyo yardımların için şimdiden teşekkürlerimi iletiyorumm

Şimdi öncelikle navigasyon programın hiç mi açılmıyor yoksa açıldıktan sonra bağlanmada mı sorun çıkıyor ya da daha değişik bi hata mı var kendine ait bir voucher code olması lazım route 66 programının kağıdının üzerinde yazan... Elinde program ve harita var olması lazım. Her şeyi kaldırıp tekrar kuralım. Ben nası kurulum yapıldığını anlatacağım ilk mesajda oradan bakabilir, kurabilirsin...

Made by Romanticat :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :oke:

Bir de msn programında ne gibi bir hata veriyor belirtirsen yardımcı olmaya çalışırım ben teşekkür ederim...

vıyvıy

Üye
arkadaşım cok sağol yardımların için şimdi ben navigasyon için gönderilmesi gereken formu göndereceyim msn için problemimide daha sonra bildiricem herşey için sağol

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım cok sağol yardımların için şimdi ben navigasyon için gönderilmesi gereken formu göndereceyim msn için problemimide daha sonra bildiricem herşey için sağol

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Msnle ilgili problemini bildirdiginde yardımcı olmaya calışırım.
Ben teşekkür ederim.
Romanticat

xborealis

xborealis

Üye
kardeş ellerine sağlık çalışmalarının devamını 4gözle bekliyorum :)

eyvalla ellerine sağlık

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ellerine sağlık çalışmalarının devamını 4gözle bekliyorum :)

eyvalla ellerine sağlık

Boş zaman buldukça bişiler eklemeye çalışacağım. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

N73

Üye
kardeş eline koluna sağlık ne zamandan beri innov8 için program arıyorum bulamadım.bi de senden ricam innov8 için elinde sensör programları varsa onunda koyarmısın

arkadaşım innov8 için program aramana gerek yokkiforumdazaten mevcut smbiyan os9.3rd uygulamalar bölümüne bak ordan indir n95,n82,n96 ya uyan programlar aynen innov8 telefonada uyuyor saygılar

hades1979

hades1979

Üye
sertifika işleminde imei numaramızı o çince siteye vermemizin bir sakıncası olmaz mı sizce.

ugurr494

Üye
tşkler kardeş

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım innov8 için program aramana gerek yokkiforumdazaten mevcut smbiyan os9.3rd uygulamalar bölümüne bak ordan indir n95,n82,n96 ya uyan programlar aynen innov8 telefonada uyuyor saygılar

dikkat ettin mi denenmiş ibaresi var konunun başında... eğer bi işe yaramasa konuyu admin üst konu yapmazdı başka söze gerenk yok. bu arada 9.3 bolumunu goster de bende oradan alim program falan goremedim.

sertifika işleminde imei numaramızı o çince siteye vermemizin bir sakıncası olmaz mı sizce.

valla kardeş telefonu alalı 2 ay oluo ben kullanıorum o siteyi aldığımdan beri bi de şöle düşün imei numarasına kayıtlı faturan var bişi olmas yane bence

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

parezger

Üye
Eyvallah Dostum. Büyük emek sarfetmişsin. eline yüreğine sağlık..Bu arada bu Memory patch i nasıl yükleyceğiz. Aydınlatırsan sevinirim. Saygılar. Kolay gelsin..

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah Dostum. Büyük emek sarfetmişsin. eline yüreğine sağlık..Bu arada bu Memory patch i nasıl yükleyceğiz. Aydınlatırsan sevinirim. Saygılar. Kolay gelsin..

Kardeş yükleme dosyasını telefonuna bi şekilde at kablo veya bluetooth ile ondan sonra telefondan dosya yoneticisine gir ve dosyayı bul ardından onu seçerek yukleme işlemine geç telefon hafızasına yuklemeni tavsiye ederim.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu...

Romanticat

Üst Alt