Romanticat
Üye
Teşekkür ederim, çok makbule geçti :-)
Bilgine bir şeyler katabildiysem ne mutlu bana
Teşekkür ederim, çok makbule geçti :-)
hocam valla 10 numarasın çok sağol ya telefonu satmayı düşündüm bi ara hiç birşey kullanamıyorum diye allah razı olsun eline sağlık çalışmalarının devamını dilerim.. takipçinim![]()
...
..

sağol kardeş... Devamını bekleriz...
arkadaşım eline koluna sağlık

hocam teşekkürler ama koyduğun resımlere hıc bakmadın herhalde sen yol göstermesi için koymuşsun resımlerı ama hiç mi hiç okunmuyor

Çok güzel bir konu açmışın.
ARKADAŞIM herşey için şlimdiden teşekkür edirim eline koluna sağlık yanlız bir sıkıntım var öncelikle navigasyonumu kullanamıyorum bu konuda bana yardıımscı olursan sevinirim ilk aldığım günlerde normal çalışmıştı hepsi bu... bide msn proğramınıu yükledim ama kullanamıyorum herşey çalışıyor adres ve parolamı yazma ramen hata veriyo yardımların için şimdiden teşekkürlerimi iletiyorumm

arkadaşım cok sağol yardımların için şimdi ben navigasyon için gönderilmesi gereken formu göndereceyim msn için problemimide daha sonra bildiricem herşey için sağol
kardeş ellerine sağlık çalışmalarının devamını 4gözle bekliyorum
--------------- Ekleme ---------------
eyvalla ellerine sağlık
kardeş eline koluna sağlık ne zamandan beri innov8 için program arıyorum bulamadım.bi de senden ricam innov8 için elinde sensör programları varsa onunda koyarmısın
arkadaşım innov8 için program aramana gerek yokkiforumdazaten mevcut smbiyan os9.3rd uygulamalar bölümüne bak ordan indir n95,n82,n96 ya uyan programlar aynen innov8 telefonada uyuyor saygılar
sertifika işleminde imei numaramızı o çince siteye vermemizin bir sakıncası olmaz mı sizce.
tşkler kardeş
Eyvallah Dostum. Büyük emek sarfetmişsin. eline yüreğine sağlık..Bu arada bu Memory patch i nasıl yükleyceğiz. Aydınlatırsan sevinirim. Saygılar. Kolay gelsin..