Acil Yardım Lütfen N73 format sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

dileho

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardım Lütfen N73 format sorunu
n73 e hard format attım ve ondan sonra güncelleme yaptım fakat artık telefon açılmıyor, açmaya kalktığımda iki el tutuşuyor ve öyle kalıyor, tekrar hard format atamıyorum. lütfen yardım

schumici

schumici

Üye
peki güncelleme yaparken hiç iletişimin koptuğu falan oldu mu?

nrised

Üye
arkadaşım hard formatı nasıl attın. ama şunu söylemek istiyorum benim telefon kapalı ve açılmıyor. bende senden nasıl hard format atıldığını öğrenmek istiyorum.. teşekkürler

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşım hard formatı nasıl attın. ama şunu söylemek istiyorum benim telefon kapalı ve açılmıyor. bende senden nasıl hard format atıldığını öğrenmek istiyorum.. teşekkürler
hard format telefon kapalı durumdayken(*+3+yes tuşu ve açmakapama) düğmelerini birlikte kullanılarak yapılır. forumda zaten geniş bir şekilde anlatımı mevcuttur.

--------------- Ekleme ---------------

n73 e hard format attım ve ondan sonra güncelleme yaptım fakat artık telefon açılmıyor, açmaya kalktığımda iki el tutuşuyor ve öyle kalıyor, tekrar hard format atamıyorum. lütfen yardım
arkadaşım senin telefonundaki problem benim tel.dede oldu.bende bütün formatları denedim ama nafile.cihaz açılmadığından dolayı güncelleme de yapamazsın.ben servise verdim 2 parçasını değiştirdiler vede tekrar flash atarak yeni yazılım yüklediler.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Güncellemede bir eksiklik yapmışın direk servis.:(

(fasume)

Üye
aynı problem benimde başıma geldi ne kadar cikar cepten tamir için ???

apocan13

Üye
ya bendede öyle oldu ne yapacam şimdi ben yaa hard format atıyorum atıyorum olmuyooo:vur

nfsnihat

nfsnihat

Üye
Telefon açılırken "Ellerin birleşmesini" görebiliyorsan, başlangıç tonunu duyabiliyorsan telefonunun ROM sürücüsü sağlam demektir. Telefonuna PHOENIX ile yazılım yüklemeyi dene ve DeadPhone-USB seçeneğini kullan. %90 çözeceksin...

Ayrıca söylemeyi unuttum, telefonunda format öncesinde hafıza kartında yüklü yazılım var ise format sonrasında telefon bunları tekrardan yüklemeye çalışacaktır. Hafıza kartını çıkartıp telefonu aç-kapa yap.

Takipçi Satın Al

Üst Alt