Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

terazi23

Üye
slm arkadaşlar
Bende e65 kullanıyorum son versiyonu (4.0633.74.00)yülemeden önce securty manager programı sayesinde tüm uygulamaları yükeleye biliyordum.Son versiyonda da securty manager pogramının parçası olan App TRK v2.80.6 OS9.1.sisx uygulamasını yüklemiyor ve bu dahili bileşen uyarısı veriyor. Diğer hack yöntemleride bu versiyonda mümkün olmuyor.Bu soruna çözüm bulabilen varmı?
Teşekkürler...

FaciA61

FaciA61

Üye
ya arkadaşaım tam biterken şu hata çıkıyor ''Some error occured while installing application to your mobile.'' yardımcı olursan sevinirim.

samprass

Üye
arkadaşlar ben daha ilk uygulamayı telefona kuramıyorum ne yapmalıyım sertifika sorunu veriyor

hasanyar

hasanyar

Üye
Hepsini yaptım ama dosya yükleyemiyorum bütün dosyalarda dosya bozuk uyarısını veriyo?
ne yapmam gerekiyo FerreT yardımcı olurmusun kardeş

gobal

Üye
kardeş nokia 5500 da deniyorum olmuyor.rootsign yaparken hata veriyor.bi yardımcı olursan sevinirim.

ARDA0579

Üye
Bırıde soylesın arkadaslar ya ben anlıyamıyorum bu dosyalar acılmıyor nasıl yapmamız lazım yuklemeye calısıyorum ama olmuyor pc ye yukluyorum telefonada ama acamıyorum lutfen bırısı yardım etsın su ısı basaralım herkese saygılar

penguen22

penguen22

Üye
ekdeki dosya virüslü dikkat edin

scainet_59

Üye
virüs algılandı bu linkte bilgilerinize

kralturk

Üye
ya şu enbaştaki appk programında sertifika hatası verio telefon n73music edition

emr777

Üye
kardeşim ellerine sağlık bişi demiyorum app trk tamam ne yapıp edip yükledim ama ekteki resimdende görücen gibi next dedikten sonra hiçbirşey olmuyor gördüğün gibi donup kalıyor ilerleme yok yani bilgilerine arz ederim.
saygılar
emr777

exalted55

exalted55

Üye
Yeni versiyonlarda app trk yüklenmiyor dahili bileşen diyor. Yeni versiyonlar denemesin v31 için diyorum.

Söz Yitimi

Üye
Uğraşınız için teşekkür ederim. Fakat aktarılan bilgiler yeterli değil. Bir PC yazlımı da paylaşılmış lakin kullandığımız işletim sisteminden hiç bahsedilmemiş.

Ben Vista Home Basic kullanıyorum bu paylaşılan 2 PC yazılımı kullanamıyorum. Uygulama Sertifikalayıcı; Sis ya da Sisx dosyasını yükledikten sonra aşağıdaki hatayı veriyor.

Ayrıca; PC Suite yazımım sorunsuz çalışmasına karşın "Security Manager v1.0.exe" programı aygıt bulmuyor.

sikinoski

Üye
arkadaşlar app trk yeni versiyonlarda yüklenemiyor diyorsunuz ne olacak beklemekmi gerek yoksa bu işten vazmı geçelim biz?

cenk_yalcin

Üye
merhaba..benim telefonun usb kablosu kayboldu.bu işlemi bluetooth ile yapamaz mıyız

matraxadr

matraxadr

Üye
BiNSWiCertMUI bunun anlamını alabilirmiyiz lütfen_? mutlaka bilen karşılaşan olmuştur !

Nokia N95 8GB , BiNSWiCertMUI isimli Uygulamalar da cıkan bu yapboz görünümlü,üzerine geldiğimde ne açılıyor ne de seçeneklerden kaldır dediğimde kaldırılıp silinebiliyor._?karşılaşan_?nedir_?ne değildir_?çözümü_? yardımcı alabilecek arkadaşlar şimdiden teşekkürler :hmmm

Arkadaşlar kullandığım cihaz N95
Security Manager_ sertifikalamayla ugraşmıştım ama sonuç alamadım port bulmuyor same error diye uyarı veriyor bu uygulama oradan eklenmiş olabilir mi acaba diye şüphe duyuyorum.çünkü başka hiçbir yüklemeyle ugraşmadım.BiNSWiCertMUI isminde telefonun uygulamalar bölümünde üzerine gelip aç diyorum açılmıyor kaldır diyorum gık yok.ayne istifini bozmadan orada duruyor. nasıl kaldırabiliriz_?çözüm nedir_?ne değildir_?

(ve yazmış olduğum bu konu forumun can damarı sertifikalarla ilgili-sertifikalandırmayla ilgili):nono:

--------------- Ekleme ---------------

paylaşım için teşekkürler emeğe saygı. . :oke:

StaNOnE

Üye
waLa oLdu yaw, heLaL kardeş eLine payLaşımına sağLık

mete_bey

Üye
teşekkürler sonunda oldu. telefonum n78

StaNOnE

Üye
ya arkadaşLar ben dün bu işLemi yapmıştım çokta qüzeL oLmuştu, ancak biraz önce teL.e yeni wersiyon attım. şimdide herhangi bi *.sis / *.sisx dosyasını çaLıştırmaya/kurmaya çaLıştığımda "bu dahiLi bir biLeşen" türünden uyarı weriyor, soft format attım ancak sonuca eremediğim, hard formatta atacaktım beceremedim x))

neyse asıL konuya tekrar döneyim, "bu dahiLi bir biLeşen" uyarısından nasL kurtuLabiLirim?

waLLa kafayı yiycem 3saatdir doLanmadığım site kaLmadı, çok şikayetçi war benim gibi bu biLeşen hatasından doLayı ancak kesin bi cewap weren bi mesaj yok :s

aLLah rızası için HELP PLS :s

USAForever

USAForever

Üye
Keşke usb kablom olsaydı :(
ca-53 falan ... ya yokmudur :( ..
neyse..

parthaneus

Üye
Otomatik port arattırırken " you must connect your mobile to pc and run metro trk on your mobile device" mesajı alıyorum !! Nedendir acep??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt