Cumartesi Okul mu Olur ya:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cumartesi Okul mu Olur ya:)
Ya Cumartesi sabahı siz uyurken ben sabah 7de kalkıp okula gidiyorum böle okulmu olur ya:)
Takılın peşime milli eğitime yürüyelim:) Hemde sabah 7'den akşam 5'e kadar okul:) Bir + Yönü var Pazartesi Okul yok ve hafta ici 3 ders yok:agla Sizde düşüncelerinizi yazın sizce hangi durum daha güzel normalmi bumu:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Cumartesi okul... Ne güzel işte!.. Millet olarak alışmışız tatile biz, günlerce yayılıyoruz sanki çalışan adama ülkede ihtiyaç yokmuş gibi!..
Diyeceksiniz ki iş hayatı değil bu okul hayatı.
Olsun derim!.. Ağaç yaşken eğilir!..
Çekik gözlülerle taklit ediyorlar diye dalga geçeceğimize biz de onların iyi özelliklerini taklit edebiliriz!..

Çalışmayı!..

xkadir61

xkadir61

Üye
yaw okuyabildiğinize şükredin nice okumak isteyipte okuyamayan çocuklar var. sizde okul beğenmiyorsunuz.
yılsonu tatilleri neyinize yetmiyor. biz 40 yılın başında çalışmadığımız pazar günlarine bile şükür ediyoruz. sanki taş atıp kolunuz yoruluyor. gidecen kafanı dersine verecen, ne kadar sık eğitim alırsan o kadar başarılı olursun. zor şartlarda yetişen ağaç, nasıl sulak yerde yetişenden sağlam oluyorsa. alacağınız sık eğitiminde size o kadar sağlam etkisi olur.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cumartesi okul... Ne güzel işte!.. Millet olarak alışmışız tatile biz, günlerce yayılıyoruz sanki çalışan adama ülkede ihtiyaç yokmuş gibi!..
Diyeceksiniz ki iş hayatı değil bu okul hayatı.
Olsun derim!.. Ağaç yaşken eğilir!..
Çekik gözlülerle taklit ediyorlar diye dalga geçeceğimize biz de onların iyi özelliklerini taklit edebiliriz!..

Çalışmayı!..

yaw okuyabildiğinize şükredin nice okumak isteyipte okuyamayan çocuklar var. sizde okul beğenmiyorsunuz.
yılsonu tatilleri neyinize yetmiyor. biz 40 yılın başında çalışmadığımız pazar günlarine bile şükür ediyoruz. sanki taş atıp kolunuz yoruluyor. gidecen kafanı dersine verecen, ne kadar sık eğitim alırsan o kadar başarılı olursun. zor şartlarda yetişen ağaç, nasıl sulak yerde yetişenden sağlam oluyorsa. alacağınız sık eğitiminde size o kadar sağlam etkisi olur.

Tamam bağırmayın:=

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:ehe

qurbuz

qurbuz

Üye
çok saçma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt