Çin Malı Telefonlar Bir Bir Kapanıyor"

Sponsorlu Bağlantılar

xwp

xwp

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı Telefonlar Bir Bir Kapanıyor"
arkadaşlar bende blooth n99i çin malı telefon vardı telefonla wap gprs ayarlarımı yapıp nete bağlandım sonra telefona kaçak kapatılacak mesajı geldi ve kapandı yani anlayacağınız bizim bu telefonlar nokia 5110 3310 gibi telefonların seri no su ile üretiliyor nete bağlanıncada 3310un nete bağlanmadığı anlaşılıyor ve telefon kaçak diye kapatılıyor siz siz olun :sopa:çin malı telefonunuzla nete girmeyin

yasin356

yasin356

Üye
ben giriyom hiç bişi de olmadı şimdiye kadar 4 ay oldu(trident ck 2008 kullanıyom ama...:D)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ben 7 aydır n101 kullaniyorum devamlı nete giriyorum bisey olmadı

fbkerem

Üye
arkadaşlar telefon alırken garantisinede bakıcaz ama özellik olarak bizi sevindirecek mi yoksa üzecek mi buna bakıcaz

SBG_5020

SBG_5020

Üye
walla ben giriyorum ama hic birsey olmuyo

alusta

Üye
Bilinen ticarethanelerden faturalı ve garantili alınan hiçbir malda sorun olmaz. Mesela TRİDENT, PİRANHA gibi markalar. Ne olduğu belli olmayan, 15 gün değişim sonrasına karışmam diyenlerden alınan telefonlar elbetteki sorunlu olacaktır. Geçmiş ola.

greenmile

greenmile

Üye
merak ettim kimden geldi bu mesaj?

batuhan_1717

Üye
ya bu telefon hiç bir program yüklenmiyo ve daha alalı 3 ay oldu konuşma hopörlörü patladı bu telefon çöp başka bişi değil :@

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bn de kullanıyordum evde doolabımda duruyo şimdi antıka nıyetıne :D

batuhan_1717

Üye
dalgamı geçiyon

EMİN.ALTUN

EMİN.ALTUN

Üye
slm arkadaşın dedigi gibi eski imei oldugundan kapanıyo ama siz kapanmıyo dediniz sizinkide modelli bir telin imei sini girmiş olabilirler o yüzden sorun çıkmıyodur.

dannger21

Üye
n95

uqur2362

Üye
bendede aynısı oldu ama kapanmasına daha 10 gün var :D çin malı telefonlar bi dert ama insanın gözü doymuyor işte son model olsun tüm özellikler olsun ama ucuz olsun :D benim çin malı n95 8gb var telde 1.3 megapixel den düşük kamera var sesi çok kötü wireless i yok sırf görüntü .D

-Pablo Escobar

-Pablo Escobar

Üye
kapatmalarındakı neden aynı imei noyu 2 yada daha fazla tele kopyalanmasıdır. 1 imei no farklı farklı yerlerden sinyal verince tel kapatılıyor. tel kapandıysa hiç dert etmeyin. en yakın çin malı satan telefoncuya götürüp imeei nosu nu değiştirin. :hmmm

zepkynear

zepkynear

Üye
ya arkdaslar yeni bir tane çin malı n95 aldım fakat 1 gün geçmeden telefon sanki bir araç boş ta çalışır ya aynen onun gibi (20-25 sn.) titriyor ve sonra ses kesiliyor hiç bir şekilde açılmıyor yardımcı olursanız en azından bir yorum yaparsanız sevinirim

rood_

Üye
internet ayarlarının cep telefonuna ototmatik olarak gelmesini istediysen bu sorunla karşılarsın. manuel olarak internet ayarlarını yapmalıydın. hemen aldığın yere git, yeni bir kod kopyalasınlar. bir daha da otomatik ayar isteme telefonuna =))

kelkitli2934

Üye
wifiyle girerseniz hiç bişe olmaz

(_Serseri_)

(_Serseri_)

Üye
cin malı ıı dehıl cabuk bozuşuyor benim anyycol vardı cabuk bozuluyo bıde elınde klaıy bana kalırsanız almayın

Üst Alt