Asıl innov8 için en iyi programı bulduğuma inanıyorum 320 240 uzantıda divx modunda gayet hızlı convert eden programı buldum. Ayrıca alt yazıları da gömebilirsiniz
TMPGEnc.XPress.v4.5.1.254.Incl.--Romanticat
link uzun olduğundan koyamadım buraya, eksiltilio ancak linkin oldugu metin belgesini koydum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
program cok guzel ama lakin cok yavas.totat video converter'in 30 dakikada konverte ettigi 390mb'lik MKV film dosyasini konverte ederken kalan süreyi '4 saat' gösteriyor.programın ara yüzünü çok beğendim,kullanılabilirliğine de diğeceğim yok.ama biraz daha hızlı olsaymış keşke.

http://www.maxicep.com/samsung/innov8-lightsabre-isin-kilici-176220.html
Yukardaki linkte INNOV8 için olan Light Sabre(Işın Kılıcı) sensör programını bulabilirsin. Eğlenceli bir programdır.Açıklamsı linkte mevcut.
altyazi gomme işi,kullanımı ve içindeki codek çeşitliliğine diyeceğim yok açikçası.ama genelde benim gordüğüm ; konverte ederken konverte edilen medyayı gosteriyorsa bir konvertır yavas oluyor.
eğer bu proglamla standart ayarlarındaki hızından daha hızlı konverte etmenin bir yolu varsa seve seve total video converter'i çöpe atıp bunu kullanırım.
bu konuda tavsiye edebileceğin bir yöntem var mı,bir şekilde bunu daha hızlı ceviri yapar hala getirebilir miyim?

arkadaşlar ben TMPGEnc prograını kurdum ama videoları çevirmeye baslamadan ''An error stopped the output.For more information refer to the error message display'' böyle bisey yazıyo yanlarına bi türlü çeviremedim .ne yapmam gerekiyor?

k-lite i sildim bi daha yükledim aynı hatayı verdi![]()

Arkadaşlar, doğru düzgün çalışan bir call recorder programı bulan oldu mu? Kiler TotalRecall 3.01 i denedim olmadı. Gelen çağrıya cevap verilmiyor program aktifken. Best Cal recorder nedenim olmadı. Kayıt ediyor gibi görünüyor ama bir saniye sonra duruyor. Ultimate Voice recordun da bir türlü -larını bulamadım. Zaten signed olanı da yok.
v9.3 olduğundan sağlıklı çalışmıyor v9.2 programları o yusden biras daha araştırdıktan sonra ve bekledikten sonra doğru programları bulacağımızı umuyorum...
n:Link Düzeltildi
program innov8 de çalışmıyor denendi... !!!
--------------- Ekleme ---------------
Programda izleyerek convert seçeneği var ancak izlemeyi kapatabiliorsun Convert sırasında görüntünün üzerine sağ tıkla ilk seçenekten no prewiev seç o durumda daha hızlı convert yapıo
--------------- Ekleme ---------------
Convertin neden yapılamadığını anlamak için hata mesajına bakın diyo . neden çalışmadı acaba codec eksiğin mi var klite codec pack indir kur bi daha dene duruma göre yardımcı olmaya çalışiim![]()
Ben LightSabre'yi linkini verdiğim siteden indirdim ve kendime ve arkdaşimin innov8'ine kurdum
herhangi bir sorunla karşilaşmadim açıkçası.Başka bir innov8'de çalışmamasına şaşırdım doğrusu.
kardeş ben bu siteye girdim ama çince oldugu için anlamadım bi yardımcı olursan sewinirim
kurdum açılmıyor yani açılıo gibi gözüküo kapanıo hemen ben de anlamadım ama linki düzelttim belki denerler çalışır die
--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------
sitenin kullanımı ilk sayfada mevcuttur.
programı muhtemel çalıştıramama nedenini buldum sanırım : Programın telefonun kendı hafızasına kurulması gerekiyor bende ilk başta depo hafızaya kurmustum fakat orada çalışmıyor.
Eğer sende depo hafızaya kurduysan birde telefonun ana hafızasına kurmayı dene.muhtemelen o şekilde çalışacaktır.

gerçekten faydalı bir çalışma. + konunuz üst konu yapılmıştır Umarım konunuza hakimiyetiniz üst seviyede olur.Unutmayın bilgi paylaştıkça çoğalır

Bir türlü bulamadım nereden açılacağını. Eski telefonumda (p850) hücre ayarlarını açıp kanal yaralrını yapıyordum, futbol maçlarının vesaire haberleri, golleri geliyordu. i8510'da nasıl yapılıyor bu? Ayarlardan Network içinde Cell info display (hücre bilgisi) bölümünü açtım, paket data da açık durumda. Ama sadece baz istasyonunun ismi geliyor. kanal ayarları nereden olacak bulamadım. Bilenlerden yardım rica ediyorum.