N95 le başım dertte?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
N95 le başım dertte?
merhaba arkadaşlar bundan 1 ay önce 6500s telefonumu verip N95 aldım.Daha öncelerde
hep S40 cihazlar kullandığım için biraz değişik geldi ama telefonu 3 günde çözdüm
yaklaşık bir hafta önce telefona MOTORAVER diye bi oyun yükledim
oyunu açtığımda İSTENMEYEN İSTİSNA diyip kapandı.BEnde oyun bozuk diye silmek istedim ama silemedim.Uygulama yöneticisinden kaldır diyorum KALDIRMA BAŞARISIZ diyor
Bu oyundan sonra telefon gözle görülür bir biçimde yavaşladı.Rehbere bile girerken nerdeyse 1 dakika civarında bekliyor.Telefonumun versiyonunu yükseltmeliyim yoksa formatmı atmalıyım.Birde format atınca telefondaki (uygulama,oyun,program,rehber vs) nesneler silinirmi?
Yardımlarınız için teşekkür ederim

frekans58

Üye
format atman daha iyi olur. format attığın zaman telefon hafızasında olan veriler silinir. hafıza kartına bişey olmaz. versiyon yüklersen yine sorun düzelir. ancak bende versiyon yükledim. enson çıkan versiyona güncelledim. telefonda çeşitli sonunlar yaşamaya başladım. önceden her kulaklıkla kullanıyordum. hatta bilgisayarın kolonlarına bile bağlıyordum sorun yoktu şimdi sadece kendi orjinal kulaklığını çalıştırıyor. ikincisi yüksek kalitede video çekerken zoom yaptığım zaman bazen kapanmaya başladı. üçüncüsü tvye bağladığım zaman ses geliyor görüntü ise dalgalanıyor ve hiçbirşey belli olmuyor.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
bence formatla, ama yüklü pro.lar silinicektir.

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
anladım arkadaşlar yardımlarınız teşekkürler
*7370# yapınca format atılıyodu dimi yanlışmı hatırlıyorum

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
*7370# soft format arama tusu+*+3 hard format format atcaksan hafıza kartına pc den at sonra telefondan biçimlendirki sistem dosyaları oluşsun

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Arkadaslar ben soft formatı her ay atarım telefonuma ama *#7370# olması gerekıyor yanlıslık olmus her halde yanıltmayalım arkadasımızı soft format at duzelır kardesım olayın istersen hafıza kartınada bir format at verileri yedekleyıp daha sonra telefonun canavar gıbı olur bys

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar ben soft formatı her ay atarım telefonuma ama *#7370# olması gerekıyor yanlıslık olmus her halde yanıltmayalım arkadasımızı soft format at duzelır kardesım olayın istersen hafıza kartınada bir format at verileri yedekleyıp daha sonra telefonun canavar gıbı olur bys

teşekkürler kardeşim soft format attım telefona silemediğim oyunda gitti eski hızına döndü telefon arkadaşlar yardımlar için teşekkürler

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
format atman daha iyi olur. format attığın zaman telefon hafızasında olan veriler silinir. hafıza kartına bişey olmaz. versiyon yüklersen yine sorun düzelir. ancak bende versiyon yükledim. enson çıkan versiyona güncelledim. telefonda çeşitli sonunlar yaşamaya başladım. önceden her kulaklıkla kullanıyordum. hatta bilgisayarın kolonlarına bile bağlıyordum sorun yoktu şimdi sadece kendi orjinal kulaklığını çalıştırıyor. ikincisi yüksek kalitede video çekerken zoom yaptığım zaman bazen kapanmaya başladı. üçüncüsü tvye bağladığım zaman ses geliyor görüntü ise dalgalanıyor ve hiçbirşey belli olmuyor.

arkadşım senin telfonda sorun var bende güncellme yaptım senin dedigin hiç bir sorunla karşılaşmadım artı telfonu projeksiyon, lg ses sitemi tv aklına ne gelirse baglıyorum hiç bir sorun yok kamerada da
Senin cihazda bir problem olabilir

soft format işe yarar ama güncellmesi geldiyse yedegini karta al ve güncelle güncelleme ii dir sorunları ortan kaldırı oky:oke:

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
arkadşım senin telfonda sorun var bende güncellme yaptım senin dedigin hiç bir sorunla karşılaşmadım artı telfonu projeksiyon, lg ses sitemi tv aklına ne gelirse baglıyorum hiç bir sorun yok kamerada da
Senin cihazda bir problem olabilir

soft format işe yarar ama güncellmesi geldiyse yedegini karta al ve güncelle güncelleme ii dir sorunları ortan kaldırı oky:oke:

sorunu soft format atarak halletim kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkürler yinede lazım olacak

mcsadakat

Üye
yha bende n95 8 gp aldım nasıl oyun atacaz veya uzantısı ney

_bt_

_bt_

Üye
kaldırma başarısız hatası bende de var ama benim yığın hafızamda kurulu olan GARMIN XT programı var ve bu program büyük ve kurulması zor olduğu için bu programı kesinlikle silmek istemiyorum.kısacası bu tür kalkmayan programları kaldırabilen bir program yok mu?
lütfen yardım edin !
şimdiden çok teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt