Tuvaletini yaparken öldü!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
Tuvaletini yaparken öldü!
Bolu'da dere kenarında tuvaletini yaparken dengesini kaybeden alkollü şahıs, uçurumdan düşerek hayatını kaybetti.

Olay dün gece saat 23:30'da Abant yolu üzerindeki dere kenarında bulunan bir et- mangal restoranında meydana geldi. 4 arkadaşıyla birlikte et-mangal restoranın bahçesinde yemek yiyip alkol alan Muammer Bulut, tuvalete gitmek için masadan kalktı. Restoranın tuvaletini kullanmak yerine dere kenarına inen Muammer Bulut, tuvaletini yaparken alkolün de etkisiyle ayağı kayıp 10 metre yükseklikten dereye yuvarlandı.

Köpeğin havlaması üzerine dışarıya çıkan şahsın arkadaşları, Muammer Bulut'un suyun içindeki cansız bedeniyle karşılaştı. Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Muammer Bulut'un cesedi, otopsi için Köroğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, Muammer Bulut'un arkadaşlarını, ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Allah insana ölümün bile hayırlısını versin demişler:(

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Gülsem miii, ağlasam mııı... :gul: :(

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bknz: Komik:)

senahan

Üye
bakınız komik yazan arkadaş bunun nesi komik sorabilirmiyim sana sence ölüm demek komikmi çok komikse her ölenin arkasından gülerdik ama ağlıyoruz demekki komik bişi değil bu ölen adam abimin babası o yüzden akıllı konuş sen kendi ölümünün nasıl olduğunu nerden biliyosun belki senin ölümün daha komik belki arkadaşın tokat atınca ölcen mesela diyorum yani nasıl öleceğini bilmiyosun alay etme ölüm komik değildir umarım bu mesajdan ibret alıp ölenlerin arkasından 1 daha böyle konuşmazsın yazık ya valla çok yazık...:allalla::nono::@

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
bakınız komik yazan arkadaş bunun nesi komik sorabilirmiyim sana sence ölüm demek komikmi çok komikse her ölenin arkasından gülerdik ama ağlıyoruz demekki komik bişi değil bu ölen adam abimin babası o yüzden akıllı konuş sen kendi ölümünün nasıl olduğunu nerden biliyosun belki senin ölümün daha komik belki arkadaşın tokat atınca ölcen mesela diyorum yani nasıl öleceğini bilmiyosun alay etme ölüm komik değildir umarım bu mesajdan ibret alıp ölenlerin arkasından 1 daha böyle konuşmazsın yazık ya valla çok yazık...:allalla::nono::@

MaxiCep ne kadar büyük bir site :)
Acaba başbakana maruzatımı bildirsem burada, gelip cevap verir mi gerçekten merak ediyorum :gul:
Daha önce de bıçaklanan bir adam hakkında konuşmuştuk, kardeşi gelip yazmıştı, basın sizi yanıltıyor aslında olay şu şekilde gerçekleşti diye.

Sanal bir ortamda olduğumuzdan dolayı önceki arkadaşa da size de inanmak bizim için çok kolay değil. Ancak gerçek olan iki şey var; birincisi ölümünün üzücü olması. Baş sağlığı diliyoruz gerçekten de.
İkincisi ise ölümün gerçekleşme şeklinin mizahi boyutunun bulunması. Bu nedenle ölüm gibi insanı adeta yıkan bir durumdan dahi bir "durum komedisi" ortaya çıkabiliyor. Zira oluşan "durum" komik...

Eğer ben de esnerken ağzımı havaya doğru açtığım için o sırada yukardan geçen bir kuşun hiç de hoş olmayan hediyesi boğazıma kaçar ve ölürsem bunun da mizahi bir yanı olur. Ve gülebilirsiniz istediğiniz kadar arkamdan :)
Ama duanızı da esirgemeyin.

Ağabeyinizin ölümüne, her ne kadar ölüm şekli yüzünden üzülsek mi gülsek mi bilemesek de, baş sağlığı diliyoruz size. Nur içinde yatsın. Forumumuza hoşgeldiniz.

jöly

Üye
adam abimin babası o yüzden akıllı konuş .:allalla::nono::@
ölen kişi abimin babası demişsiniz yani sizin babanız mı? Allah rahmet eylesin...Diablos un kötü bişi söylemek istediğini sanmıyorum çünkü yakın zamanda o da bir yakınını kaybetti...ölümle kimse dalga geçmez...Allah hakkımızda hayırlısını yazsın...ama praetorun da dediği gibi bazı ölümler komik oluyor...her insan aynı tepkiyi vermeyebilir...o yüzden insanları yargılamadan fikrimizi belirtirsek kimse üzülmez...tekrar başınız sağolsun...

iremm

iremm

Üye
Ölümün ne zmn ne şekilde geleceği belli olmuyor bazen en ufak şeyler bile sebep olabiliyor...:(

Diğer bir konu ben başlığın bu şekilde olmasını hoş görmedim! "tuvaletini yaparken öldü" bknz yukarda tanışı olan bir kişi çıkmış çıkp çıkmaması önemli değilde yinede incitici bir başlık dalga havası var sanki böyle bir başlığa alttaki yorum yazanların komik demesi kaçınılmaz olur başlıkları seçerken brz daha sık elememiz lazım...konusu ölüm gibi acı bir olayla sonuçlanan haberlerde brz daha dikkatli olalım...:)

senahan

Üye
dostlar sağolsun ben yanlış anlamışım o zaman kusura bakmayın biraz morelim bozuk tabi zor bi durum yakınını kaybetmek anlayışla karşıladınız yinede çok teşekkürler :mahcup::mahcup::mahcup:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sorun değil, biz normal karşıladık zaten durumunuzu, arkadaşımızın ifadesine de tercüman olmaya çalıştık yalnızca :)

Tekrar başınız sağolsun.

jatvalca

jatvalca

Üye
gülermisin ağlarmısın türkiye halleri

sibeL14

Üye
Ölümün ne zmn ne şekilde geleceği belli olmuyor bazen en ufak şeyler bile sebep olabiliyor...:(

Diğer bir konu ben başlığın bu şekilde olmasını hoş görmedim! "tuvaletini yaparken öldü" bknz yukarda tanışı olan bir kişi çıkmış çıkp çıkmaması önemli değilde yinede incitici bir başlık dalga havası var sanki böyle bir başlığa alttaki yorum yazanların komik demesi kaçınılmaz olur başlıkları seçerken brz daha sık elememiz lazım...konusu ölüm gibi acı bir olayla sonuçlanan haberlerde brz daha dikkatli olalım...:)
Teşekkür ederm .. ben onun kızıyım .. dierLeri bu konda pek insnLık qösteremiorLar ..

--------------- Ekleme ---------------

önceLikLe suna acıkLık qetrLm başLık tamamen yaLan .. qazeteci ap açık uydurmuş ! öLüm nedeni haLa beLLi oLmyan biri için bu kdr uyduruk şeyLer nereden cıkıor ? .. madem tuvaLetni yparken öLdü Resmi internette o haLde kemeri iLe fermuarı neden kapaLı .. üsteLik daha biLinmyen bi çok sey war ! öLmüş insanLarın aiLeLerine biraz daha sayqı bekLıorz farzetki bu şekiLde öLmüş oLsa biLe ne kdr acı oLduqunu biLemezsniz .. ayrıca bunu yazan qazeteci dinLiorsa keşke bide bizLere sorsaydı en azından o zman bu kdr uyduruk bir basLık koymazdı ! .. bide qeLip bizim iddiaLarmızı dinLesinLer.. bundan sora her kötü cevaba mahkemede cvp veririz ! ..
Çocuqları !

Pure Life

Pure Life

Üye
Değişik

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
enteresan bir durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...