İşte Kopma Noktaları.....:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
İşte Kopma Noktaları.....:)
[SIZE=+0]Acı kaybımız[/SIZE]
[SIZE=+0]3 ay önce ailemize katılan, Necmi ismini verdiğimiz kaplumbağamız dün[/SIZE]
[SIZE=+0]vefat etmiş. Aile arasında sade bir törenle evin arka bahçesine[/SIZE]
[SIZE=+0]gömdük.[/SIZE]

[SIZE=+0]Hayvancağız durduk yerde can verdiği için gidip Necmi'yi aldığımız[/SIZE]
[SIZE=+0]dükkanın sahibine sebebinin ne olabileceğini sorduğumuzda "Abi onlar[/SIZE]
[SIZE=+0]kış uykusuna yatar" cevabını almış bulunmaktayız, hepimizin başı[/SIZE]
[SIZE=+0]sağolsun. Bu vicdan azabıyla ben de çok yaşamam herhalde.[/SIZE]
[SIZE=+0]__________________________________________________________________[/SIZE]
[SIZE=+0]Annemin Maceraları[/SIZE]
[SIZE=+0]Shrek'in fragmanlarını gösteren bir televizyon kanalında, el ele[/SIZE]
[SIZE=+0]tutuşmuş Shrek ve Fiona'yı gören annem, 'Bunlar Süleyman ve Nazmiye[/SIZE]
[SIZE=+0]demirel çifti mi?' diye sordu! Seçememiş gözleri o mesafeden.[/SIZE]
[SIZE=+0]__________________________________________________________________[/SIZE]
[SIZE=+0]Alfabe[/SIZE]
[SIZE=+0]Ben de bu yıl okula başlayan torunum için kuvvetli bir moral alkışı[/SIZE]
[SIZE=+0]istiyor! um. Daha ikinci gün: 'Örrrtmenim, taa evden buraya tel çizmeye[/SIZE]
[SIZE=+0]mi geldik, hep yumarlak mı yapcaz, harf felan öretmicen mi?' deme[/SIZE]
[SIZE=+0]cesaretini gösterdiği için.[/SIZE]
[SIZE=+0]Annem![/SIZE]
[SIZE=+0]'Bu taraf bitti.' diye CD'yi arkasına çeviren ve sonra da 'CD çalar[/SIZE]
[SIZE=+0]çalışmıyor!' diye feryat eden anneme alkış az geliyor![/SIZE]
[SIZE=+0]Modem[/SIZE]
[SIZE=+0]Yemek masamın üstünde duran modeme uzun uzun bakan anneanem 'Bu ne?'[/SIZE]
[SIZE=+0]diye sordu. Ben de kolay anlasın diye 'Hani benim bilgisayarım var ya[/SIZE]
[SIZE=+0]onunla internete giriyorum. İşte internete girmek için o kutu[/SIZE]
[SIZE=+0]zorunlu.' diye uzun uzun açıkladım. Anneannem dinledi beni; 'Yani[/SIZE]
[SIZE=+0]modem bu' dedi ve konu kapandı…[/SIZE]
[SIZE=+0]Yaz Okulu[/SIZE]
[SIZE=+0]Bir alkış da annesine yaz okulunu kazandığı müjdesini veren[/SIZE]
[SIZE=+0]üniversite öğrencisine gelsin. Bu yaratıcılığa şap! ka çıkartılır.[/SIZE]
[SIZE=+0]Be yin göçü[/SIZE]
[SIZE=+0]Tikky olduğu her halinden belli olan kızımız Beşiktaş-Taksim[/SIZE]
[SIZE=+0]midibüsünde yanındaki arkadaşına dert yanmaktadır. "Şekerim dördüncü[/SIZE]
[SIZE=+0]kez girdim ÖSS'ye, ama yine kazanamadım, gidicem sonunda Amerika'ya o[/SIZE]
[SIZE=+0]olucak. Böyle böyle beyin göçü oluyor işteeaa!" Sen git, masrafları[/SIZE]
[SIZE=+0]ben karşılıyorum.[/SIZE]
[SIZE=+0]Alman yazar[/SIZE]
[SIZE=+0]Bir alkış da lisede edebiyat dersinde okuduğu şiir bitince sınıfa[/SIZE]
[SIZE=+0]dönüp 'Bu şiiri ünlü Alman yazar Goethe yazmıştır' diyen hocaya,[/SIZE]
[SIZE=+0]'Niye, kağıt bulamamış mı?' cevabını veren arkadaşa gönderelim.[/SIZE]
[SIZE=+0]Düz mantık[/SIZE]
[SIZE=+0]Eğer bir sokakta yürüyorsanız ve camında "Bu ev kiralıktır" yazılı[/SIZE]
[SIZE=+0]bir evin yanından geçip birkaç adım sonra önüne geldiğiniz bir başka[/SIZE]
[SIZE=+0]evin camında "Bu da" yazısını görürseniz bilin ki Trabzon'dasınız.[/SIZE]
[SIZE=+0]İngilizce yazılısı[/SIZE]
[SIZE=+0]Bir alkış da ingilizce sınavında 'Nice ……..' şeklindeki boşluğu[/SIZE]
[SIZE=+0]'Nice mutlu yıllara!' şeklinde dolduran, dahi mi ***** mı olduğunu[/SIZE]
[SIZE=+0]henüz anlayamadığımız öğrencime istiyorum.[/SIZE]
[SIZE=+0]Hügo'lar Beşledi[/SIZE]
[SIZE=+0]Bir alkış da lisede edebiyat kitabından bir metni tüm sınıfa sesli[/SIZE]
[SIZE=+0]olarak okurken V. Hugo'ya 'Beşinci Hugo' diyen arkadaşımıza gelsin.[/SIZE]
[SIZE=+0]Ne zaman?[/SIZE]
[SIZE=+0]Kardeşim karne almıştı. Fakat birçok zayıf notu vardı. Annem, babamla[/SIZE]
[SIZE=+0]beni kenara çekip uyarıları sıralıyordu; 'Sakın çocuğun moralini[/SIZE]
[SIZE=+0]bozmayın, sakın kötü bir şey söylemeyin.' Uyarılar özellikle babama[/SIZE]
[SIZE=+0]yönelikti; 'Hele de sen, sakın çocuğun gururunu kırma.' Babam daha[/SIZE]
[SIZE=+0]fazla dayanamadı ve sordu; 'Karne için ne zaman özür dileyeceğiz?'[/SIZE]
[SIZE=+0]Havale[/SIZE]
[SIZE=+0]Bankada giş enin önünde işlemimin yapılmasını bekliyorum. Yanımdaki[/SIZE]
[SIZE=+0]gişede işlem yaptıran yaşlı teyzeye, işlemini yapan kadın soruyor:[/SIZE]
[SIZE=+0]'Parayı kim alacak teyze? Alıcısına ne yazalım?' Teyzem cevap[/SIZE]
[SIZE=+0]veriyor: 'Bu paranın hayrını görme İnşallah yazalım.'[/SIZE]
[SIZE=+0]Lamba[/SIZE]
[SIZE=+0]Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta[/SIZE]
[SIZE=+0]geçtim. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: 'Bacım o[/SIZE]
[SIZE=+0]geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa.'[/SIZE]
[SIZE=+0]___________________________________________________________________[/SIZE]
[SIZE=+0]Hacim nedir?[/SIZE]
[SIZE=+0]Öğretmen bir arkadaşımdan naklen; 5. Sınıfların Fen Bilgisi sınavının 2.[/SIZE]
[SIZE=+0]sorusu: 'Hacim nedir? Bir örnek vererek açıklayınız.' Öğrencimizden gelen[/SIZE]
[SIZE=+0]cevap: 'Hacdan gelenlere hacim denir. Örnek: Nasılsın hacim?'[/SIZE]
[SIZE=+0]___________________________________________________________________[/SIZE]
[SIZE=+0]Asabi Polis[/SIZE]
[SIZE=+0]Hareketli bir Bağdat Caddesi akşamında, polis abilerimiz rutin olduğu[/SIZE]
[SIZE=+0]üzere devriye gezmektedir. Işıklarda müşteri bekleyen taksiye[/SIZE]
[SIZE=+0]yaklaşılır ve; "Ticari, bekleme yapma, devam et." anonsu yapılır.[/SIZE]
[SIZE=+0]Camdan eliyle '1 saniye' işareti yapan taksiciye, ikinci ve çok[/SIZE]
[SIZE=+0]manidar anons gelir ardından; "Ticari, benne pölümüye girme! Devam
[/SIZE]

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
:kop:züpper:D

dreamnurse

dreamnurse

Üye
hahahh ben biliyorum bunların nerden geldiğinii :D

POWER

POWER

Üye
"[SIZE=+0]İngilizce yazılısı[/SIZE]
[SIZE=+0]'Nice mutlu yıllara!' şeklinde dolduran, dahi mi ***** mı olduğunu[/SIZE]
[SIZE=+0]__________________________________________________ ________________[/SIZE]
[SIZE=+0]Bir alkış da lisede edebiyat kitabından bir metni tüm sınıfa sesli[/SIZE]
[SIZE=+0]olarak okurken V. Hugo'ya 'Beşinci Hugo' diyen arkadaşımıza gelsin."

[/SIZE]
[SIZE=+0]Yarıldım ya :kop::kop::kop:[/SIZE][SIZE=+0]
[/SIZE]

Anıl Umut

Emekli Yönetici
:bilmem: ANLAMADIM YA
[/SIZE]

POWER

POWER

Üye
:bilmem: ANLAMADIM YA
[/SIZE]

Victor Hugo oldu Beşinci Hugo :kop:

XMEN_43

XMEN_43

Üye
güsell:kop:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:kop::kop:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
:kop:

Solamente

Üye
Havale
Bankada giş enin önünde işlemimin yapılmasını bekliyorum. Yanımdaki
[SIZE=+0]gişede işlem yaptıran yaşlı teyzeye, işlemini yapan kadın soruyor:[/SIZE]
[SIZE=+0]'Parayı kim alacak teyze? Alıcısına ne yazalım?' Teyzem cevap[/SIZE]
[SIZE=+0]veriyor: 'Bu paranın hayrını görme İnşallah yazalım.'[/SIZE]
[SIZE=+0]__________________________________________________ ________________[/SIZE]

Bende soruyorum Teyze kim gönderiyor ?
Teyzenin verdiği cevap : BEN GÖNDERİYORUM ANNESİYİM
oluyo çok sevdim bunu yaa
:kop::kop::kop:

ouSahin

ouSahin

Üye
Alman yazar
Bir alkış da lisede edebiyat dersinde okuduğu şiir bitince sınıfa

[SIZE=+0]dönüp 'Bu şiiri ünlü Alman yazar Goethe yazmıştır' diyen hocaya,[/SIZE]
[SIZE=+0]'Niye, kağıt bulamamış mı?' cevabını veren arkadaşa gönderelim.[/SIZE]

Modem
Yemek masamın üstünde duran modeme uzun uzun bakan anneanem 'Bu ne?'

[SIZE=+0]diye sordu. Ben de kolay anlasın diye 'Hani benim bilgisayarım var ya[/SIZE]
[SIZE=+0]onunla internete giriyorum. İşte internete girmek için o kutu[/SIZE]
[SIZE=+0]zorunlu.' diye uzun uzun açıkladım. Anneannem dinledi beni; 'Yani[/SIZE]
[SIZE=+0]modem bu' dedi ve konu kapandı…[/SIZE]

Lamba
Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta

[SIZE=+0]geçtim. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: 'Bacım o[/SIZE]
[SIZE=+0]geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa.'[/SIZE]

vs vs çoq süperler:D:D:D

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
"[SIZE=+0]İngilizce yazılısı[/SIZE]
[SIZE=+0]olarak okurken V. Hugo'ya 'Beşinci Hugo' diyen arkadaşımıza gelsin."[/SIZE]

bi alkışta bende :alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt