Var Mısın Yok Musunda hüzün

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
Var Mısın Yok Musunda hüzün
Mısın Yok Musun’da hüzün

Televizyon Gazetesi
’Var Mısın Yok Musun?’ yarışmasında 9 aydır yarışmacı olmayı bekleyen Mevlüt, sonunda amacına ulaştı, ancak ödül konusunda büyük hayal kırıklığı yaşadı.
Show TV’de yayınlanan Acun Ilıcalı’nın sunduğu ’Var Mısın Yok Musun’da yaklaşık 9 aydır yer alan Mevlüt, dün akşam yarışmacı koltuğuna oturdu.

9 ay boyunca yarışmada yer almasının kendisine büyük faydaları dokunduğunu anlatan Mevlüt, "Bu 9 ay bana çok şey kattı, çok farklı şeyler yaşadım. Hayat tecrübesi olarak çok şey kattı" şeklinde konuştu.

Yarışmaya iyi bir başlangıç yapan Mevlüt, ilk tur sonunda Hamdi Bey’den 14 bin YTL’lik teklif aldı. Sonraki turlarda dengeli bir yarışma sürdüren Mevlüt, 36 bin, 32 bin, 44 bin ve 22 bin YTL’lik tekliflerde bulundu. Bu teklifleri kabul etmeyerek şansını deneyen Mevlüt, son dörde 2, 10, 30 bin ve 50 bin YTL’lik kutularla girdi. Hamdi Bey bu tablo karşısında 9 bin YTL’lik teklifte bulundu.

Teklifi kabul etmeyerek 2 kutu daha seçen Mevlüt, ilk hakkında 2 YTl, ikinci seçiminde ise 50 bin YTL’lik kutuları açtırdı. Son ikiye 10 YTL ve 30 bin YTL ile giren Mevlüt, Hamdi Bey’den 10 bin YTL’lik teklif aldı.

Teklifi kabul etmeyerek kutusuna gitmeyi tercih eden Mevlüt, önünde duran 10 numaralı kutuyu açtırdı. Mevlüt, kutudan 10 YTL çıkınca büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

ouSahin

ouSahin

Üye
Mevlüt haketmedi bunu :(

Catty

Catty

Emekli Yönetici
adama zaten o kadar para verdiler bıraz daha kalıp eglendırsın dıye ... o para ona yeter zaten takmayın...

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
Catty

Catty

Emekli Yönetici
evt ole

dreamnurse

dreamnurse

Üye
9 ay boyunca çalışmadan evde otursaydı verceklermiydi ona 10 bin ytl ,10 ytl aldı daha mı güzel oldu...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Üzüldğüm:)

omayra

Üye
Duygu sömürüsü bir yarışma. Seyretmiyorum. Saçma buluyorum!

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hayatımda hiç seyretmedim :gul:
Ama bu programda haketmek kavramı bulunmuyor bence, hakedecek ne yapıyorlar ki :)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Hayatımda hiç seyretmedim :gul:
Ama bu programda haketmek kavramı bulunmuyor bence, hakedecek ne yapıyorlar ki :)

Arkadaşımızın Bahsettiği Haketmek Kavramı Şöyle Oluyor Kardeşim.. Yarışmacılar Kurayla Belirlendiği İçin Kimi Yarışmacı 2 Hafta Yarışıp Ödülünü Alırken, Kimi de Böyle 9-10 Ay Boyunca Kurada İsminin Çıkmasını Bekliyor.. Mevlüt de 9 Ay Boyunca Yarışmada Kaldığı İçin Kazanacağı Paranın Bu Olmayacağını Savunuyorlar.. ;)

Bu Arada Show TV Yarışmacılara Hiç Bir Şekilde Maddi Olanak Sağlamıyor.. Tabi Aktiviteler Dışında.. Hatta Mevlüt İstanbul'da Kendine İş Bulduğunu Öyle Geçindiğini Söylüyordu.. Son Haftalarda da İşten Çıktığını Maddi Sıkıntı Çektiğinden de Bahsediyordu..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
9-10 boyunca boş oturmuyor herhalde... 9 ay beklenince bir hak kazanıldığına inanmıyorum ben ;) Şans işte...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...