n81 8gb , genel soru ? çok önemli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dakturk

dakturk

Üye
    Konu Sahibi
n81 8gb , genel soru ? çok önemli
merhaba arkadaşlar bu forumların tamamına bakmama rağmen n81 8gb telefonlardaki bu müziğin sürekli çalışmasına durumuna bir türlü cevap bulamadım eğer telefondaki müzik modunun sürekli çalışmasını durdurmak için gerekli bilgiye sahip arkadaşlar varsa lütfen bizleride bilgilendirsin şimdiden teşekkürler saolun.

kaplanozi

Üye
evet bu olay hepsinde war bu yüsden sorun deil sanırım :D

kaan0

kaan0

Üye
evet benimkinde de çalışıyo ama kapatmak mümkün uygulama yöneticileriyle eğer kapatırsan müzik tuşlarına basınca hiçbir şey olmuyo ama bence boşver açık kalsın

dakturk

dakturk

Üye
    Konu Sahibi
yani açık kalması önemli değil fakat kapatan nasıl kapatıyor ilk defa bulamadığım birşey akadaşlar gıcık oldum iyicene sizlerde bilmiyorsunuz neyse dostlarım sizleri abuk subuk şeyler yüzünden uğraştırdım :) saolun var olun :))

snİpeer

Üye
arkadaşlar telefonların ses kapasitesi yazılımla yukselirmi cihaz n95 bilen arkadaşlar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Ayarlardan Ayarla Müzik çalar ayarlarında vardır.tekrarla.

serdar.acar

Üye
slm

safakk

safakk

Üye
ya gençler neden müzik menüsü seçenekler çıkış yokunu izlemiyorsunuz :) :oke:

corchy

corchy

Üye
ayarlardan ayarlanabilio

dakturk

dakturk

Üye
    Konu Sahibi
dostum senin telefon herhalde n95 bizim telefonlar n81 ve bizim telefonlarda öyle bir seçenek yok müzikten çıkmak için yazılıma müdahale etmek gerek sonradan baş ağrıtıyor o yüzden dokunmuyor kimse

kaan0

kaan0

Üye
Yaw bilip bilmeden yazmayın menüden falan kapanmıyo öyle bi seçenek yok bide kapanabiliyo falan filan şeyler yazıyonuz:@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt