Psp Fat (Beyaz) 200 ytl

Sponsorlu Bağlantılar

diendy

Üye
    Konu Sahibi
Psp Fat (Beyaz) 200 ytl
Aşağıdaki link'ten detaylara bakabilirsiniz. istanbul içi elden satış tercihimdir.

guest1212

guest1212

Üye
bizim pasajlarda kaçak pspler kutusunda sıfır 350ytl :D:D

guest1212

guest1212

Üye
walla ben hiç anlamıom bu fat dır slimdir ps2 var benim psp alamadım :(
bu fat dediğinizin hafızası fat32 falanmı ne ??? :D:D

diendy

Üye
    Konu Sahibi
walla ben hiç anlamıom bu fat dır slimdir ps2 var benim psp alamadım :(
bu fat dediğinizin hafızası fat32 falanmı ne ??? :D:D

:kop:yok kardeş Fat=Şişman demek burda birde slim olanı var. :kop:

bayramx

bayramx

Üye
kardeş bende n 72 var takasa razıysan bana 5059279251 tel. numaramdan ulaşabilirsin

parmak00

Üye
Aşağıdaki link'ten detaylara bakabilirsiniz. istanbul içi elden satış tercihimdir.

arkadasım satılmadı ıse ben alıyım almıyacagımdan supen olmasın hemen sorunsuz ıse ekle msn mı [email protected] beklıyorum ok

--------------- Ekleme ---------------

arkadasım satılmadı ıse ben alıyım almıyacagımdan supen olmasın hemen sorunsuz ıse ekle msn mı [email protected] beklıyorum ok
arkadasım cok acılen msj atmanı beklıyorum insallah bana gerı donus yaparsın satılmıs olsada bana bılgı verkı bende bılım su an senden tek cevap beklıyorum ya var ya yog ok ;););)

By_Stack_Deck

Üye
Kardeş Ankaradansan Diğital Kamerayla Takas Edermisin?

mapaydin3438

Üye
ARKADAŞLAR 2.EL TAMİZ PSP ARIYORUM AKSESUARLARI TAM OLAN.FAT SLİM FARKETMEZZ ACİLLLLL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUMMMM.ACİLLL [email protected]

ARKADAŞLAR 2.EL TAMİZ PSP ARIYORUM AKSESUARLARI TAM OLAN.FAT SLİM FARKETMEZZ ACİLLLLL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUMMMM.ACİLLL [email protected] da yazabilirsiniz

ARKADAŞLAR 2.EL TAMİZ PSP ARIYORUM AKSESUARLARI TAM OLAN.FAT SLİM FARKETMEZZ ACİLLLLL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUMMMM.ACİLLL [email protected]

DonieBrasco

Üye
Gayet makul fiyata yurt dısından getirdigim,Sony Fat psp yi satıyorum,temiz kullanılmıs olup tum ekipmanları yerinde dir.
sarj aleti ,kulaklık, oyun dvd leri hepsi orjinal dir.oyun dvd leri kapları icersindedir
Fiyat olarak 200-250 arası bir sey düsünüyorum.

05065075394 e mesaj atın yada [email protected] ekleyin

klavye431

Üye
Ben sana iki tane TESUN bilgisayar kolunda veriyim sen bana PsP yi 150 TL ye verir misin ?:bilmm

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Eğer düzgün kullanılmışsa ben de düşünebilirim :hmmm

klavye431

Üye
TESUN bilgisayar kolu resimleri bunlar ...

ben sana msn mi veriyim sen beni ekle büyük ihtimal alcam msn bu = [email protected]

Utku

Utku

Üye
100 tl olurmu

zaburakaki

Üye
satılık fat psp sorunsuz butun oyunları kaldırıyor ulasın bana 250 tl 05454674155

arayın bana ulasın arkadaslar satılık psp sorunsuz 05454674155

kardes arayamazmısın benı 05454674155

satılık fat psp acıl 250 tl butun oyunları kaldırıyor versıyonları kırılmıstır 05454674155

Üst Alt