X-Plorer Update Sorunu 1.22 S60 3rd ACİL

Sponsorlu Bağlantılar

dreamkenan

Üye
    Konu Sahibi
X-Plorer Update Sorunu 1.22 S60 3rd ACİL
Arkadaşlar Xplorer 1.22 indirdim kurdum sertifika sorunum icin sys klasorunu düzelttim ama bi sorun oldu format attım telefona bidahaki açışımda Xplorer 1.22 kurdum ve Açtıgımda

You need to get newer version yani Yeni versiyonu edinmelisiniz diyor

Tamam dediimde

Check for update now ? yani şimdi güncellensinmi diyorum ve evet deyip turkcell interneti seciyorum downloading diyip bekliyor ve Online sürümü 1.22 buluyor programın kini de 1.22 buluyor ve sonunda up to date diyor başka yapılcak bişe yok çıkıyorum birdaha giriyorum ve yine aynı şeyler çıkıyor... :allalla:

Yardım plx:hmmm

• Beğen
Tepkiler: heondan, asilbozkurt55, hancı58 ve 1 kişi daha

ali092

Üye
sen o zaman sil programi yeniden yükle o zaman oyle bisey dememesi lazim

avozpinar

Üye
arkadasım sımdı x -plore ye gir sol tıkla menuyu ac araçlara gir Program güncelleme ye gir tekrar menuye bas (Sol tık ) otomatik guncelleme nın yanındakı tik ısaretını kaldır. bukadar

NobLe

NobLe

Üye
arkadasım sımdı x -plore ye gir sol tıkla menuyu ac araçlara gir Program güncelleme ye gir tekrar menuye bas (Sol tık ) otomatik guncelleme nın yanındakı tik ısaretını kaldır. bukadar

Arkadaşıma katılıyorum :oke:

foexan

Üye
doğruluk kontrol diye bişe çıkıyo şimdi de ? her defasında şifre girip açabiliyorum xplore yi

rockhan

rockhan

Üye
bendede aynı fullesemde internete bağlanıp doğruluk kontrol yapmak istiyor yapmayınca full iptal oluyor üstelik dediğiniz yerden güncellemeler kapalı.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Merhaba bende x-plorer 1.22 yükledim ******i çalıştırıp kodu girdim kabul etti otomatik güncelleştirmedende işareti kaldırdım fakat herdefasında doğrulamak için internet bağlantısı istiyor.bunun için bir patch olduğunu duymuştum ama nette aradım bulamadım.şu an her açtığımda internet doğrulama sayfası çıkıyor.telim.n78 teşekkürler

rockhan

rockhan

Üye
Benim burada anlatacağım yöntem daha önceki bir sürümü tekrar kullanabilme yöntemi,ben şahsen 6600 telefonumda denedim ve şu an kullanıyorum hiçbir problem yok dediklerimi aynen yaparsanız emin olun bana teşekkür edeceksiniz,ederseniz sevinirim

Dediklerimi sırasıyla yapın: ilk önce telefonunuzun tarihini 01.01.2007 ye getirin tabi daha önceden telefonunuzdan x-plore un 1.30 kurulu olduğunu ve sizin bunu kaldırdığınızı farzediyorum,tarihi değiştirdikten sonra indirmiş olduğunuz rar dosyasından çıkan ''X-plore 1.05 türkçe.sis'' adlı dosyayı kurun daha sonra bu dosyaya ait olan ''kgxpltsrh.exe'' adlı dosyayı bilgisayarınızda çift tıklayarak açın (telefona yüklemeyin) bu dosya dos artamında açılacak ve ''.... your owner name'' yazan yere imei numaranızı girin ve enter a basın size x-plore için kullanacağınız *** numarasını verecek.Bu numarayıda x-plore da girdikden sonra programdan çıkın.

Daha sonra telefonu sakın kapatıp açmayın ve işleme devam edin ve dosyadan çıkan diğer ''Lonely Cat Games X-plore v1.22 (11 Eylül).sis'' isimli programı kurun 1.05 ile değişsinmi filan diyecek zaten bu adımları biliyorsunuz normal üzerine kurma işlemini gerçekleştirin,daha sonra ''Xplore-.exe'' bilgisayarda açın bu - programı son yüklemiş olduğumuz versiyona ait burdada imei numaranızı yazıp size vereceği ***'i X-Plore1.22 ye girip onuda bu şekilde flleyin ve son olarak program menüsünden program güncelleme ve otomatik güncelleştirmeyi iptal edip telefonunuzda X-Plore 1.22 yi rahat rahat kullanın programdan çıkıp tarihi gününüz tarihine getirin ve tekrar programa girin sorunsuz çalıştığını göreceksiniz,bundan sonra yeni bir çözüm çıkmadan x-plore 1.30 u kurmayın.

Not bu versiyon s60 v2 telefonlar içindir s60 v3 için gerekli versiyonları bulmanız gerekebilir fakat aynı bu yöntemle eski versiyonlar kullanılabilir.
Buradan indirin:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler..keşke bunlar 3rd için olsaydı.ama paylaştığın için sağol

rockhan

rockhan

Üye
arkadaşlar sizin için s60 v3 x-plore 1.05 yukarıda anlattığım olayı bu şekilde deneyip ardından s60 v3 x-plore 1.22 yi kurup öyle deneyin.s60 v2 lerde bu problem 1.30 u kurunca oluyor yani internetten bağlanıp doğrulama istiyor eğer v3 de 1.22 versiyonunda istiyorsa siz 1.20 filan kurun

v3 x-plore 1.05 :
v3 x-plore 1.20 : http://www.maxicep.com/s60-3rd-dosy...-01-01-2009-tarihine-kadar-gecerli-82974.html
v3 x-plore 1.22 : http://www.maxicep.com/s60-3rd-dosy...nager/son-surum-lcg-x-plore-1-22-a-89103.html

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Çok teşekkür ederim.1.20 versiyonunu kurdum harika full olarak sorunsuz kullanıyorum. taki 1.30 un çaresi bulunana dek güncelleştirme yapmam.emeğinize sağlık..şunuda not olarak ekleyeyim 1.20-1.22-1.30 sürümlerinin hiçbiri benim tel.e(n78)restart atmıyor.7610 telime atıyordu.

sariha

Üye
kardeşim bendede aynı şekil oldu sildim bidaha yükledim yine aynı şeyler oldu

koka89

koka89

Üye
Arkadaşlar arkadaşıma katılıyorum yeni versiyon sorunu olanlar 1.20 yi yüklesin sorun kalmıyor.Yeni versiyona çözüm bulunana kadar 1.20 kullanın iş görür ;)

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar sizin için s60 v3 x-plore 1.05 yukarıda anlattığım olayı bu şekilde deneyip ardından s60 v3 x-plore 1.22 yi kurup öyle deneyin.s60 v2 lerde bu problem 1.30 u kurunca oluyor yani internetten bağlanıp doğrulama istiyor eğer v3 de 1.22 versiyonunda istiyorsa siz 1.20 filan kurun

v3 x-plore 1.05 :
v3 x-plore 1.20 : http://www.maxicep.com/s60-3rd-dosy...-01-01-2009-tarihine-kadar-gecerli-82974.html
v3 x-plore 1.22 : http://www.maxicep.com/s60-3rd-dosy...nager/son-surum-lcg-x-plore-1-22-a-89103.html

Arkadaşlar arkadaşıma katılıyorum yeni versiyon sorunu olanlar 1.20 yi yüklesin sorun kalmıyor.Yeni versiyona çözüm bulunana kadar 1.20 kullanın iş görür ;)

murat210

Üye
birader ellerine sağlık gayet uzunca yazmışsın dediğin sorunların aynısı bendede oldu ve serinin 1,30 olan son sürümünü kurdum ve güncelleme sorunundan bıkıp 1,22 ye geri dönmüştüm bu seferde başka bi sorun çıkardı daha güncel olan sürümünü kullanın gibi sorun etti iice ve kullanamadım x-plore yi ama serinin 1,20 olan versiyonu yükledim sorunsuz çalıştı.. bide 1,22 yi kurayım dedim üstüne aynısını yapıcakmı acaba diye ve yapmadı ..YENİDEN SORUNSUZCA KULLANIYORUM ŞİMDİ :) 1,30 unnda sorunu çözülmedi gitti yaa :(

koka89

koka89

Üye
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

cengiz66_66

Üye
bu turuva atı dıyor yhav 1.05 de

--------------- Ekleme ---------------

sagol kardesım oldu allah rası olsun

karahanlı

Üye
ben yapamadım kodu girecegim yeri bulamadım 1.20 kurdum daha sonra 1.22 kurdum üzerine ama programı full yapacagım şifreyi yazacagım yer yok gözükmüyor ******i aldım ama yazacak yer yok telfonumun tarihini 2009 yaptıgım zaman çalışmıyor 2008 yaptıgım zaaman çalışıyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

enverpa_a

enverpa_a

Üye
x plorer proğramını telefonun tarihini yani sadece 2009 değilde 2008 yaptığımda calışıyor arkadaşlar
bilginiz olsun

mrcrazylaz

mrcrazylaz

Üye
arkadaşlar kendi kullandığım yöntemdir telefonun tarhini eski bir tarihe alın örneğin 01,01,2009sa 01,01,2008 yapın sorunsuz çalışıyor

yasargungoren

Üye
tarh ayarını geriye dönük bir tarihe telefonu ayarla sertifika süresi dolduğu için bunun yapıyor

Üst Alt