Program Danışma...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

benerdi

Üye
    Konu Sahibi
Program Danışma...
İyi günler.
Uzun zamandır forumu takip ediyordum. Uygun bir telefona sahip olunca da, kayıt oldum ve daha aktif kullanabileceğim programlara göz atmaya başladım.

Forum kurallarında okuduğum kadarıyla, mantıklı olarak sorularımızı ya da sorunlarımızı uygun forum bölümlerine yapmamız söyleniyor. Başka bir kuralda da çok ileri seviyede tartışılan yerlere, basit sorular sorulmasın deniyor. Ben de o yüzden hem hata yapmamak, hem de kurallardaki forum düzenini, işleyişini bozmamak için önce buraya yazmak istedim.

Ben telefonumla ilgili bir program arayacak olursam, ki şu anda arıyorum bir tane, bunu nerde, hangi forumda, ne şekilde sorabilirim. Symbian forum bölümünde, herkes çok başarılı bir şekilde programlar paylaşmış, bir tane bile ben şöyle şöyle program arıyorum, bilen va mı, şeklinde bir soru yok. Bu tür sorularımızı, danışmalarımızı tam olarak nereye yazıyoruz?

Şimdiden teşekkürler.
İyi günler.

Ozan

Ozan

Admin
Merhaba

Arkadaşın dediği gibi, destek bölümlerine destek konuları açabilrisiniz

İstekleriniz için, yeni alt forumlar düşünüyoruz, yakın zamanda aktif olacak
Yani her kategorinin altında, istekler bölümü olacak orada da birbirine yardım etmek isteyen üyeler yardımlaşacak, yani her isteğe yönetim olarak yada zorunlu bir cevap yada dönüş olması beklenmeyecek sekilde.

Bahsettiğiniz Symbian uygulama bölümlerini, büyük titizlikle düzenliyoruz.
Dosya paylasılan özel bölümlerde, konu onay sistemi devrede.
Bu sayede açılan her konu önce yönetici kontrolüne geliyor.
Böylece, internet uygulamaları bölümünde; "N73 yardım, helpppp" tarzında saçma baslıklar olmuyor.

İyi Forumlar :oke:

benerdi

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba

Arkadaşın dediği gibi, destek bölümlerine destek konuları açabilrisiniz

İstekleriniz için, yeni alt forumlar düşünüyoruz, yakın zamanda aktif olacak
Yani her kategorinin altında, istekler bölümü olacak orada da birbirine yardım etmek isteyen üyeler yardımlaşacak, yani her isteğe yönetim olarak yada zorunlu bir cevap yada dönüş olması beklenmeyecek sekilde.

Bahsettiğiniz Symbian uygulama bölümlerini, büyük titizlikle düzenliyoruz.
Dosya paylasılan özel bölümlerde, konu onay sistemi devrede.
Bu sayede açılan her konu önce yönetici kontrolüne geliyor.
Böylece, internet uygulamaları bölümünde; "N73 yardım, helpppp" tarzında saçma baslıklar olmuyor.

İyi Forumlar :oke:

Teşekkürler.
Şimdi daha iyi anladım. Forumun titizlikle ilelerlediği, yani konuların, mesajların ve paylaşımların yerli yerinde, düzenli olduğu göze çarpıyor. Ben de zaten bu düzene aykırı bir işlem yapmamak, hem de kuralları ihlal etmemek için emin olmak istedim.

Tekrar yardımlarınız için teşekkürler.
İyi günler, iyi çalışmalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt