arkadaşlar çok çok acil yardım .. Adsl Modem tavsiyesi: Pikatel-Airties

Sponsorlu Bağlantılar

dreamnurse

dreamnurse

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok çok acil yardım .. Adsl Modem tavsiyesi: Pikatel-Airties
arkadaşlar şuana elimde iki tane kablosuz modem var biri pikatel biri airties acaba ben hangisini kullanmalıyım bi türlü karar veremedim sizce hangisi daha iyidir ve ben airties modemi kurabilirmiyim tek başıma lütfen yardım edin çok kararsız kaldım :(

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
airties daha hızlı diye biliyorum..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Airties daha iyi...Kullanmanı öneriyorum ;)

dreamnurse

dreamnurse

Üye
    Konu Sahibi
airties daha hızlı diye biliyorum..
bende onu kurmak istiyorum ama kurulumu çok zor özelliklede vistada çok sorun çıkartıyo dediler pikatel modemi kullanıyorum onuda çok zor kurdum ama iki modemden birini göndermem gerekiyo bunun kurulumunu iptal edip diğerinide kuramamaktan korkuyorum :(

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
OhooO Vista demek sorun demek :) Allah kolaylık versin...

dreamnurse

dreamnurse

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1092820' Alıntı:
OhooO Vista demek sorun demek :) Allah kolaylık versin...
:aglayaa napıcam benn paazartesiye kadar birini göndermem lazım

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Vista Her Konuda Sorun...

Bana Kalırsa Airties Derim.. :oke:

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
airties kullanıcısıyım, hızlı ve başarılı olduğu için tavsiyemdir
kurulumunda sizi yönlendirecektir zaten

jöly

Üye
en iyi modem airteis ben de onu kullanıyorum...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hangisinin garanti süresi uzunsa onu tavsiye ediyorum!
Bir sorun çıkarsa bize yazın: Genel Hukuk

(Ama telefon edin firmalarına bir sorun ya da kutuların üstünü okuyun! Eğer vistanın desteklediğini söylüyorlarsa; internette biraz gezin ve haklarında söylenenleri bulun, seçin birini, çok farkedeceğini düşünmüyorum)

dreamnurse

dreamnurse

Üye
    Konu Sahibi
Hangisinin garanti süresi uzunsa onu tavsiye ediyorum!
Bir sorun çıkarsa bize yazın: Genel Hukuk

(Ama telefon edin firmalarına bir sorun ya da kutuların üstünü okuyun! Eğer vistanın desteklediğini söylüyorlarsa; internette biraz gezin ve haklarında söylenenleri bulun, seçin birini, çok farkedeceğini düşünmüyorum)
kafamı karıştıranda zaten internette yazılanlar kimisi çok memnun kimisi memnun değil özellikle kurulumu konusunda sorun yaşıyolar malum vista zaten sorunlu..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Dediğim gibi kutusunda ve içinde yazanları iyice bir okuyun, eğer vista destekli ise sorun yok ama siz yine de yetkili servislerine bir danışın telefon edip. Eğer vista destekli ise kurulumu ne kadar zor olursa olsun, siz telefon edersiniz müşteri hizmetleri uğraşır!.. Burada önemli olan garanti süresi, yetkili servislerin ilgisi.
Bu arada ben sanırım airties kullanıyorum, tam emin değilim ama :) Ve herhangi bir sorun yaşamadım. Önceki modemim speedcom+da sorun olmuştu gittim satıcısına değiştirdiler. Hangisi daha kolay kuruluyordan ziyade hangisinin müşteri hizmetleri daha iyi ona bakmanızı öneririm. Sonuçta o üründen asgari 2 sene beklediğiniz faydayı almalısınız. Aksi halde ödedediğiniz bedeli geri alma, ürün değişimini gibi talepleriniz mevcut olacak.

dreamnurse

dreamnurse

Üye
    Konu Sahibi
bu modemi kurarkende sorun yaşamıştım internet servis sağlayıcısından ücretsiz geldi modem bu modemde sorun olduğunu söyleyince ikinciyi yani airtiesi gönderdiler tekrar telefon edip ben sorunu çözdüm elimdekini ne yapayım dedğimde siz bilirsiniz ister sonradan geleni gönderin ister ilk geleni dedi yani kesin bişey söylemediler benimde iyice kafam karıştı..:(

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Airties'in müşteri hizmetleri iyi çalışmıyor ama siz internet servis sağlayıcınızla muhattap olacağınıza göre sorun yok, Pikatel'i biraz araştırdım ve kullanıcıların hakkında hiç iyi şeyler yazmadığını gördüm, Airties hakkında ise pek çok övgü var, onu alın derim. Kaldı ki içiniz rahat olsun, servis sağlayıcınızdan aldığınıza göre 2 sene boyunca modeminizin ışığının rengi size farklı görünse bile arayabilirsiniz :) Müşteri hizmetleri ilgilenecektir. Kurulumu da onlara telefon ederek, birlikte yapabilirsiniz.

dreamnurse

dreamnurse

Üye
    Konu Sahibi
yarın bi cesaret bulabilirsem diğerini kurucam artık kurcalaya kurcalaya kurarım inşallah müşteri hizmetlerine kalırsak yaşlanır gideriz valla :ehe

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
Airties'in müşteri hizmetleri iyi çalışmıyor

müşteri hizmetlerine karşı tutumunuz nasıl olursa onlar da öyle çalışıyor, Airties'in müşteri hizmetleri işlerini son derece iyi yapıyor, sadece modemle ilgili arıza ve sorunlar için değil internet bağlantısındaki sorunlar içinde airties müşterilerine yardımcı olan bir firmadır, pek çok firma bunu yapmıyor

Ozan

Ozan

Admin
Airties tabiki ancak hangi modeli onu söylemelisin çünkü eğer ethernet portu var ise ( ki şu an hepsinde ethernet çıkış var diye biliyorum ) işletim sistemi ayırt etmeksizin kurulabilir.

Yazılım desteği olmayabilir ancak

Adresi, tarayıcı adresine yazıldıgı an konfigüre edilip çalışacaktır zaten . Yazılım kurmanıza gerek yok illa zaten gereksiz.

Linux ve macos da bile çalışıyor zaten bu durumda.

Ayrıca konu taşındı..

guest1212

guest1212

Üye
ben vistada airtes rt-211 kablosuz modem kullanıyorum ve hiç sorun yok ama ben kurmadım modemi babam kurdu :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
müşteri hizmetlerine karşı tutumunuz nasıl olursa onlar da öyle çalışıyor, Airties'in müşteri hizmetleri işlerini son derece iyi yapıyor, sadece modemle ilgili arıza ve sorunlar için değil internet bağlantısındaki sorunlar içinde airties müşterilerine yardımcı olan bir firmadır, pek çok firma bunu yapmıyor

Ben yalnızca duyumlarımı yazmıştım :)
Sanırım siz Airties'in müşteri hizmetlerinde çalışıyorsunuz? Ya da oldukça yakın bir münasebetiniz olmuş?..
Bizimle paylaşmanız iyi olmuş, farklı görüşler doğruya ulaşmamızda yardımcı olacaktır bize ;)

Pure Life

Pure Life

Üye
benim kisi airties kablosuz kendım kurdum istersen sana yardım ederım buna bır bak anlamazsan bana sorabılırsın

Üst Alt