Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
.sis veya .sisx programlarını .jar a çevirme varmı?
Sponsorlu Bağlantılar
dufy276
Üye
Konu Sahibi
.sis veya .sisx programlarını .jar a çevirme varmı?
arkadaşlar bu sis veya sisx .jar a çevirme programı varmı?
kskrblackbull
Üye
arkadasım bildiğim kadarıyla öyle bir uygulama yok ama olsa bile çevirdiğin jar uygulamalarını o yükleyeceğin telefonda kullanamazsın ancak hangi sisteme göre yazıldıysa ona göre çalışır o uygulamalar. Zaten sis ve sisx uzantılı dosyalar symbian işletim sisteminin çalıştıracagı uygulamalardır. yani s40 sabit yazılım java tabanlı bir telefona yüklemeye çalışırsan maalesef çalışmaz.
Tec/-/no
Üye
Var forumda arat bulacaksın !.
masumruk
Üye
Forumda böyle bir konu açılmış. doğru... ama s60 uygulamalarını jar a çevirmek ve bunu beklemek çok yanlış bir düşünce. bu jpeg uzantılı bir resmi gif uzantılıya çevirmek kadar basit bir olay değil. tamamen birbirlerinden bağımsızlar.
willrock
Üye
arkadaşlar sis uzantılarını sisx çevirme warmı peki n73 için ezsms programı çıkmamış piyasaya onu çevirmeyi düşünüyorum
qwertycuma
Üye
tek kelimeyle saçmalık... sis de app dosyası falan var uymaz bi kere
mecay66
Üye
arkadasım sisx olunca duzelecek mi sanıyosun sistem farklı eger aynı olsa adam neden os9x desin bu siteme
3133705
Üye
acılen sısbom programı arkadaşlarrrr
cirkinn
Üye
var da işe yaramıyor ben denedim ama olmuyor
schumici
Üye
bu istediğiniz çok zor belki bir gün yapılır ama şu an için değil
C01aY
Üye
İmkansız deniliyor