6300 video açmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

fahani

Üye
sen iyisi uğraşma 3gp çevir öyle at hem daha az yer kaplar hemde videolarını rahat rahat seyredebilirsin.

byebye1

Üye
3gp formatı dışında hiçbir formatı desteklemiyor

neckles

neckles

Üye
Arkadaşa katılıyorum fakat Allok programı shareware olarak sunuluyor... Yani oynayan videoların üstüne reklam atıyor ve sadece 3 yada 5 dk sını çeviriyor... Şu anda benim bilgisayarda değilim geçtiğimde sana güzel bir çevirici upload edeyim... Bana PM atarak hatırlat :oke:
siz usta olmuşsunuz da :oke::oke::oke:

efs007

efs007

Üye
Arkadaşlar bi kaç aydır ben de aynı dertle uğraşıyordum telefonda video izlemeyi çok severim sonunda çaresi buldum

6300 sadece 176x144 ve 128x96 boyutlarındaki videoları oynatabiliyor
ister 3gp, 3g2 olsun ister mp4 olsun

converterınızda bu boyutları ayarlayın ve dönüştürün sesin arkadan gelmesi sorunu da olmuyor.
Ben Xilisoft Video Converter 3 kullanıyorum ve çok memnunum 128x96 kullanırsanız tam ekranda sağda ve soldaki beyaz bantların olmadığını yani tam ekran olduğunu görürsünüz tavsiye ederim.

excalybur60

excalybur60

Üye
mp4 çalıştırırrr

lanres

lanres

Üye
bende öyle biliyorum

efs007

efs007

Üye
Arkadaşlar boyutları 176x144 ve 128x96 olursa mp4 oynatıyor.

hafalirim

Üye
sağol kardeş

ebube

Üye
arkadaşım aynı sorun bendede oldu banada yardımcı olurmusunuz.benimde telefonum 6300 bilgisayarda bi şarkı var avi onu atıyorum telefona ama desteklemiyor diyor.en kısa zamanda ulaşırmısınız .şimdiden teşekkürler

Elif Ahsen

Üye
arkadaşım aynı sorun bendede oldu banada yardımcı olurmusunuz.benimde telefonum 6300 bilgisayarda bi şarkı var avi onu atıyorum telefona ama desteklemiyor diyor.en kısa zamanda ulaşırmısınız .şimdiden teşekkürler

Ben de mp3ü aac. dönüştürdüm ama acmadı.teknık özelliklerde destekliyor diyor , ne iş anlamadım?

Şarklı

Üye
o videoların 240x320 olduğuna emin ol

adamturk

Üye
Allok video to MP4 Converter in keylisini buldum

4 mb

RaFi_4115

RaFi_4115

Üye
kardeş 6300 mp4 oynatmıyor...ayrıca diğer arkadsın dediği gibi 320x240 ise video açmaz 6300 en fazla 176x144 genişliğindeki videoları açıyor bilmiş ol...

Ron1

Üye
6300 sadece 3gp fotrmatında olan videoları oynatır ama diğer videoları oynatamazsınız onun dızında film dahi atıp izledim ve harika keyif aldım...

serkan203

serkan203

Üye
arkadaşlar benim de 6300 var mp4 çözünürlüğünü 126 x 96 yaparsanız mp4 oynatıyor. benim de sitelerde dolaşmak için jar uzantılı flahs lite 3 e ihtiyacım var yardımcı olursanız
sevinirim

pc_facker

Üye
HERKESE SLMLAR

ÖNCELİKLE ARKDAŞLAR MP4 OYNATMIYOR DİOR ARKDAŞLAR KUSURA BAKMASIN 6300 MP4 OYNATIYOR
YALNIZ MP4 ÜN MAXİMUM ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 176x144QCIF OLMASI GEREKİYOR BU ÇÖZÜNÜLÜKTE FULL EKRAN İZLENMİYOR AMA 128x96 SQCIF DA TAM EKRAN İZLENYR
176x144 çözünürlükte full izlenmemesinin sebebi ekran oratısından kaynaklanıyor sanırım boyutundan dolayıarkadaşımızın upload ettiği (saolsun) allok video to mp4 converter da reklam koymadı bnm çevirdiğim videoya sanırım 1kişide sınır var demişti 80li mb dan fazlasını oynamıyor die kendim recep ivedik2 yi high quailty de 128x96 aya çevirdim toplam 113 mb oynatıyor diğerprogmar larıda upload edenler saolasun yalnız bendeki total video converter bir arkadaşımız vdeo codeği png yap çalıştyr demiş bende o zaman program hata veriyor sürümünden dolayı olabilir

tamamen kendim yaptım söylediklerlmi arkdaşlar

cakal462398

Üye
******i olmuyo kardeş nasıl yapılacağını lütfen anlatırmısın

pc_facker

Üye
6300 i içinmi ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt