bana yardım edebılırmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
bana yardım edebılırmısınız
yaaa arkadaşlar bir numara beni sürekli rahatsız edıyor bıktım artık bunun için ne yapmalıyım

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Sesi sert/kalın bir erkek arkadaşınıza açtırın telefonu. Etki etmezse ve konuşma fırsatı buluyorsanız kendisini savcılığa şikayet edeceğinizi belirtin. Eğer hâlâ devam ederse gidip şikayet edin.
Eğer gizli numara ise, operatörünüzün sitesini ziyaret edip gizli numaraların aramasını nasıl engelleyeceğinizi öğrenin.
Yok uğraşamam diyorsanız bekleyin bir süre (1 hafta ile 1 ay arası), elbet sıkılıp bırakacaktır.

guest1212

guest1212

Üye
blacklist diye bi pro var onun telefonuna uygun olanını yukle numarayı yaz seni aradığında duyacağı şey ''dıt dıt dıt'' olur ve senin telefonunda hiçibşey yazmaz

akula

akula

Üye
Sesi sert/kalın bir erkek arkadaşınıza açtırın telefonu. Etki etmezse ve konuşma fırsatı buluyorsanız kendisini savcılığa şikayet edeceğinizi belirtin. Eğer hâlâ devam ederse gidip şikayet edin.
Eğer gizli numara ise, operatörünüzün sitesini ziyaret edip gizli numaraların aramasını nasıl engelleyeceğinizi öğrenin.
Yok uğraşamam diyorsanız bekleyin bir süre (1 hafta ile 1 ay arası), elbet sıkılıp bırakacaktır.

operasyon :1

boşuna uğraşmayın numara gözküyorsa yapılacak cok basit googleden chat yazıp herhangi bi steye bayan nickyle girip en az 20 erkekle erotik muhabbet edip adamın numarasını verirsin

operasyon:2
genel sayfayada bir gecelik her türlü eğlence 50 ytl yazar adamın numarasını yazarsın olur biter :ehe:ehe

not : denenmiştir garantilidir :D

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
operasyon :1

boşuna uğraşmayın numara gözküyorsa yapılacak cok basit googleden chat yazıp herhangi bi steye bayan nickyle girip en az 20 erkekle erotik muhabbet edip adamın numarasını verirsin

operasyon:2
genel sayfayada bir gecelik her türlü eğlence 50 ytl yazar adamın numarasını yazarsın olur biter :ehe:ehe

not : denenmiştir garantilidir :D

:kop: :kop:

1. Operasyona Kesinlikle Garanti Veriyorum.. (Tarafımdan da Denenmiştir..) :ehe

blacklist diye bi pro var onun telefonuna uygun olanını yukle numarayı yaz seni aradığında duyacağı şey ''dıt dıt dıt'' olur ve senin telefonunda hiçibşey yazmaz

Ama Arkadaşımızın da Dediği Gibi BlackList Diye Bir Program Var.. Maxicep'te Bulabilirsin Bu Programı.. Kesinlikle İşe Yarar..

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
black list ben kullanıyorum..işe yarar kesinlikle...

ve o operasyon işini bende denedim...benim yaptığımı da anladı..yeterki sil ne istersen yaparım demişti ama ben sinirliyken yazdığım için şifreyi hatırlıyordum ama yzdığım yeri unuttum...bir süre sonra hattını kapattırdı

akula

akula

Üye
:kop: :kop:

1. Operasyona Kesinlikle Garanti Veriyorum.. (Tarafımdan da Denenmiştir..) :ehe

Ama Arkadaşımızın da Dediği Gibi BlackList Diye Bir Program Var.. Maxicep'te Bulabilirsin Bu Programı.. Kesinlikle İşe Yarar..

benim hanımın telefona bi sapık dadandı adama seni savcılıga vericem dedim aradım msj yazdım iki kat aramaya basladı adama etmedigin hayır duası kalmadı(yedi sülesini karıştırdım) olmadı bu arada hanımın telefonuna blavk list yükleyememiyorduk eski modellerden biriydi aklıma bu fikir geldi çivi çiviyi söker mantığı :ehe:ehe sapığın dilinden sapık anlar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İlginç fikiler gelmiş arkadaşlarımızdan :gul:
Ben olsam elimden geldiğince(aynı hatayı yapmadan tabii) kurtulmaya çalışır, olmadı savcılığa bir dilekçe yazardım. Bu konuda
Mr.Crunch'a katılıyorum. Black List de eğer yüklenebiliyorsa iyi bir çözüm :)

akula

akula

Üye
İlginç fikiler gelmiş arkadaşlarımızdan :gul:
Ben olsam elimden geldiğince(aynı hatayı yapmadan tabii) kurtulmaya çalışır, olmadı savcılığa bir dilekçe yazardım. Bu konuda Mr.Crunch'a katılıyorum. Black List de eğer yüklenebiliyorsa iyi bir çözüm :)

savcılıga dilekce yazdım iki ay boyunca hiç bi halt yapmadılar bende kendimce bi yöntem geliştirdim :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Telefon numarasını bana pmden yolluyorsunuz ben gerekeni itina ile yapıyorum :)

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1087268' Alıntı:
Telefon numarasını bana pmden yolluyorsunuz ben gerekeni itina ile yapıyorum :)
teşekkür ederım canım arkadaşım beni bu dertten kurtardın:op:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Dj Airmax™;1087436' Alıntı:
teşekkür ederım canım arkadaşım beni bu dertten kurtardın:op:

Sorun değil... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt