CoYoTe®
Üye
İzmir'im(Mutlaka Okuyun)
İzmir Sevdam Hangi Kelimelerle,Nasıl Anlatılır Bilmiyorum...
17 Senedir Burdayım...O Kadar Çok Yer Keşfettim O Kadar Çok Yer Gezdim Ki İzmir'de...
Altta Gördüğümüz Resim 2002 Yılına Ait...
Ben O Zaman 14 Yaşındaydım,Ortaokula Gidiyordum...Galiba Sınavdaydık...Güzelce Soruları Cevaplarken Pencerede Bir Beyazlık Farkettim..Ve Sonra Bir Diğerini...Derken Çoğaldılar Ve Bir Bütün Halini Alıp Yerleri Bembeyaz Bir Örtüyle Kapladılar...Sınavdan Çıkmak İçin Sabırsızlanıyordum...Aklıma Ne Gelirse Yazdım Ve Kağıdı Verip Hızlıca Çıktım...Ve Tabi Benimle Birikte 20 Kişi Daha Çıktı
...Eve Gidip Okul Elbiselerimi Değiştirip Dışarı Çıktım Ve Akşama Kadar Sokaklarda Gezip Arkadaşlarımla Kardan Hayaller Yaptık...Çünkü Kar Bi Daha Yağmayacaktı Biz Büyüyene Kadar...Onun İçin Bembeyaz Tertemiz Çocuksu Hayallerle Dokunduk Karlara...Kar Özlemi Böyle Birşey Olsa Gerek
Ne Güzeldir Kordonda Çay ve Tavla Sefası Yapmak Belki Bide Nargile...
17 Senedir Burdayım...O Kadar Çok Yer Keşfettim O Kadar Çok Yer Gezdim Ki İzmir'de...
Altta Gördüğümüz Resim 2002 Yılına Ait...
Ben O Zaman 14 Yaşındaydım,Ortaokula Gidiyordum...Galiba Sınavdaydık...Güzelce Soruları Cevaplarken Pencerede Bir Beyazlık Farkettim..Ve Sonra Bir Diğerini...Derken Çoğaldılar Ve Bir Bütün Halini Alıp Yerleri Bembeyaz Bir Örtüyle Kapladılar...Sınavdan Çıkmak İçin Sabırsızlanıyordum...Aklıma Ne Gelirse Yazdım Ve Kağıdı Verip Hızlıca Çıktım...Ve Tabi Benimle Birikte 20 Kişi Daha Çıktı
...Eve Gidip Okul Elbiselerimi Değiştirip Dışarı Çıktım Ve Akşama Kadar Sokaklarda Gezip Arkadaşlarımla Kardan Hayaller Yaptık...Çünkü Kar Bi Daha Yağmayacaktı Biz Büyüyene Kadar...Onun İçin Bembeyaz Tertemiz Çocuksu Hayallerle Dokunduk Karlara...Kar Özlemi Böyle Birşey Olsa Gerek
Ne Güzeldir Kordonda Çay ve Tavla Sefası Yapmak Belki Bide Nargile...

İnsanları Cafelerine Buyur Etmeye Çalışan Garsonlar Eşliğinde Tavlanızı Oynayıp Deniz Kokusu Çekersiniz İçinize...Uzaktan Yolcu Vapurlarını Seyre Dalarsınız Çayınızı Yudumlarken...Bu Denize Sıfır Cafelerden Biraz İleride İse Yemyeşil Çimleriyle İzmir'in Kordon Efsanesi Başlar...Çimlerde Oturup Gitar Çalanlar...Banklarda Birbirine Sarılmış Çiftler...Vapura Yetişmek İçin Telaş ile Bi Yandan Koşturup Bi Yandan Çantasından Veya Cüzdanından Kentkartını Çıkarmaya Çalışanlar....Kordonda Dolaşmak Eğlencelidir...
Eskiden İnciraltı Denince İlk Aklıma Gelen...Dilediğimce Gezip Oynayabileceğin Bir Alandı...Her Haftasonu Orda Olurduk...Çiğdem Alırdık,Fındık Fıstık Alırdık...Ben Bi Yandan Onları Yerken Bi Yandan Babamla Top Oynamaya Çalışırdım...Şimdi İse Kayalıklara Oturup Sadece Düşünüyorum...Eskiden Ne Güzeldi Hayat...Sorunlar İnsanı Bu Kadar Boğmuyordu...Geleceğimi Düşünüyorum,Kimle Evleneceğimi Düşünüyorum,Ne İşte Çalışacağımı Düşünüyorum,Askerliğimi Düşünüyorum,1 Gün Sonrasını Düşünüyorum O Kayalıklara Oturup...Kendime Sorup Kendimde Arıyorum Cevabı Ama Sanki Beni Duymuyormuş Gibi Cevap Vermiyor Bana...İnciraltı Benim için Çok Başka Biyer
Vee Son Olarak Karşıyaka...
En Çok Sevdiğim Yerlerden Birisi Karşıyaka...Ama Sahil Tarafında Gödrüğüm Lüks Arabaları O Denize 30-40 Metre Mesafedeki Teraslı Evleri Kıskanmıyor Değilim Hani
...Evin Olucak Orda Canın Sıkılınca İniceksin Aşağıdaki Cafeye Bi Arkadaşınla Çayını,Yeri Geldiğinde Az Bişey İçkini İçeceksin Muhabbet,Sohbet Geçicek Zaman Ne Güzel...İşten Geldin Stresmi Atmak İstiyorsun...Bas Git Ege Park'a Bowling Oyna...Cumartesi Al Sevgilini Konağa Geçin Alışveriş Yapın...Öyle Döner Yada Hamburger Değil...Konak'ta Simit Yiyerek Dolaşmak Kadar Zevkli Bişey Yok...
...Evin Olucak Orda Canın Sıkılınca İniceksin Aşağıdaki Cafeye Bi Arkadaşınla Çayını,Yeri Geldiğinde Az Bişey İçkini İçeceksin Muhabbet,Sohbet Geçicek Zaman Ne Güzel...İşten Geldin Stresmi Atmak İstiyorsun...Bas Git Ege Park'a Bowling Oyna...Cumartesi Al Sevgilini Konağa Geçin Alışveriş Yapın...Öyle Döner Yada Hamburger Değil...Konak'ta Simit Yiyerek Dolaşmak Kadar Zevkli Bişey Yok...
....İZMİR'İ SEVİYORUM....

Taşı Tabi