N95 oyun uygulama yüklemede yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
N95 oyun uygulama yüklemede yardım?
merhaba arkadaşlar 6500s den N95 e geçiş yaptım oyun ve uygulama yüklemeden önce sorup öğrenmek istedim.
6500s e oyun yüklerken hafıza kartını kart okuyucuya takıp yüklemem yetiyordu
şimdide aynı şekilde yükleyebilirmiyim?Püf noktaları nelerdir

çünkü ilk şimdiye kadar hep S40 kullandım symbian telefonu kullanmaya yeni başladım
S40 a göre biraz karışık bi telefon

yardımlarınız için teşekkürler

guest1212

guest1212

Üye
aynı s40 a yukldeğin gibi yukleyebilirsin ayrıca bi alternatifin daha var bu yontem daha kolay ben hep şu şekilde yukluyırum
pc suite yi indir n95 e uyumlu olanı telefonunu pcye bağla kabloyu taktığında pc suite modunu seçmen lazım pc suite den uygulama yukle menüsüne gir uygulamayı oradan yukle bu daha kolaydır ama istersen hafıza kartına atıp telefondanda yukleyebilirsin :oke:

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
peki kardeş bu uygulamalar ve oyunlarda virüslerden bahsediliyor pc ye indirdiğimiz oyun vs. ları virüs taramasından geçirmemiz yeterli olurmu yoksa ayrıca bi virüs programımı yüklemem lazım telefona?

guest1212

guest1212

Üye
walla ben şimdiye kadar yuklediğim hiç bir uygulamayı virus taramasından geçirmedim ve hiçbir zararda görmedim yeterki maxicepten indir :ehe:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Pc Suuiteden yüklüyorsun arkadaşım.

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
walla ben şimdiye kadar yuklediğim hiç bir uygulamayı virus taramasından geçirmedim ve hiçbir zararda görmedim yeterki maxicepten indir :ehe:

yardımların için teşekkeüler kardeşim sağolasın

falschwelt

Üye
merhaba. ben n95 telefonumu pc ye bağlıyorum oyun yüklüyorum. Ama hafıza kartım her pc ye bağlandıktan sonra biçimlendirmek gerekiyor. Neden? Bunun önüne geçebilirmiyim :/ Biçimlendrincede oyunlar geri gidiyor.

nikolos_0811

Üye
arkadaşlar bende n95 var orjınalda oyun yuklemesi yapamıyorum desteklenmeyen biçim diyor bu nu demek olu
yor

redline3232

Üye
en 95 için pc suite bulamıom yardım

--------------- Ekleme ---------------

versionu 12

--------------- Ekleme ---------------

versionu 12

Üst Alt