Evde Yalnız Olduğunuzumu Sanıyorsunuz Yalnız Değilsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xkadir61

xkadir61

Üye
    Konu Sahibi
Evde Yalnız Olduğunuzumu Sanıyorsunuz Yalnız Değilsiniz
Kulak Böceği
Halk arasında kulağa kaçan böcek diye de bilinen Forficula auricularia'nın görüntüsü 75 kez büyütüldü ve bu fotoğraf ortaya çıktı.

Siyah Bahçe Karıncası
90 kere büyütüldü...

Yabanarısı
Bombus terrestris büyük, tüylü ve yavaş... Ve fazla da gülümsemiyor...

Toz mite'ı!
350 kez büyütülmüş bu karede Dermatophagoides pteronyssinus yatak çarşafında insan derisi parçası arıyor.

Ev sineği
Hayvanlar aleminin pek de sevilmeyen üyeleri mikroskop altında yüzlerce kez büyütüldü.

Bit
Saça tutunur, kafa derisini ısırıp, kan emer. İşte 80 kere büyütülmüş hali...

Çekirge
İngiltere'nin en çok rastlanılan çekirgesi Chorthippus brunneus 60 kez büyütüldü.

Ev Örümceği
Evdeki örümcek ağlarını alırken bir dahaki sefere Tegenaria domestica'nın 20 kez büyütülmüş bu halini de hatırlayın.

Meyve Sineği
Yiyeceklere bakteri bulaştırır, 1 haftada 500 yumurta bırakabilir. Burada göründüğünden 350 kat daha küçüktür.

Sivrisinek
Dünyadaki en yaygın sivrisinek türüdür. The Culex pipiens türünün sadece dişi olanı ısırır.

Hamamböceği
120 kat büyütüldü...

Kedi Piresi Evdeki en yaygın zararlılar arasında bulunan Ctenocephalides felis aslında burada gördüğünüzden 250 kat daha küçük.

Karınca
Anavatanı Afrika olan Monomorium pharaonis İngiltere'de de kendine yer edindi. Fotoğrafı 230 kat büyütüldü.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
haşerelerden böceklerden vs.. nefret ederim...tiksinirim...iğrenirim..ıııyyyy....Allah uzak tutsun onları benden...fotolarıda kendileride iğrenç....mevlam yaratmış hepsini ama tahammül edemiyorum işte....iğrenç yaratıklar ııyyyyy.....çooooooooooooooooooooook mecbur kalmadıkça sivri sineği bile elimle öldüremem (varsayalım ki mecbur kaldım öldürdüm elimi 10 kere yıkarım :))

xkadir61

xkadir61

Üye
    Konu Sahibi
haşerelerden böceklerden vs.. nefret ederim...tiksinirim...iğrenirim..ıııyyyy....Allah uzak tutsun onları benden...fotolarıda kendileride iğrenç....mevlam yaratmış hepsini ama tahammül edemiyorum işte....iğrenç yaratıklar ııyyyyy.....çooooooooooooooooooooook mecbur kalmadıkça sivri sineği bile elimle öldüremem (varsayalım ki mecbur kaldım öldürdüm elimi 10 kere yıkarım :))
çok yanlış düşünüyorsun:nono:
baksana ne şirin şeyler, yerim ben orları:ehe

Solamente

Üye
ıyyyy Allahın gücüne gitmesin ama öğğkkk ne iğrenç yaratıklar nefret ediyorum haşerelerden

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
En Çok İlgimi Çeken Fotoğraf Bu Oldu.. Bu Yaratıkların Varlığından Bile Haberim Yoktu.. :hmmm

Konu İçin Teşekkürler..
Faydalı ve Bilgilendirme Amacı Taşıdığından Keşke Bunu Belgesel Bölümüne Açsaydın..

ÁŔÁŚ

ÁŔÁŚ

Üye
üffffff resimlerini gördüm kaşıntı başladı o derece gıcık olurum haşerelere

Anıl Umut

Emekli Yönetici
bunun belgeselini national geo da izledim herifler bi eve özel kameralar yerleştirmişlerdi raflardaki bardaklar
şu cornflakes felan midem bulandı hepsinin içine girmişlerdi
hele bi yatak odası vardı anlatmak istemiyorum:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Çok değerli bir konu kadir, Belgesel bölümüne taşınması yerinde olacaktır.
Hepsini biliyordum ama hiç görmemiştim, iyi ki de görmemişim...
Neden küçük, küçücük yaratıldıklarını anlamak zor değil :ehe

Paylaşım için çok teşekürler!.. :oke:

--------------- Ekleme ---------------

ıyyyy Allahın gücüne gitmesin ama öğğkkk ne iğrenç yaratıklar nefret ediyorum haşerelerden

Ama tahminen onlar bizi çooook seviyor :gul:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Korkarım:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...