CX70 Kamera Sorunu!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
    Konu Sahibi
CX70 Kamera Sorunu!!
Arkadaşlar.. 3 yıl önce aldığım Siemens CX70 telefonu 2 yıl kullandım ve hiç bir sorunu yoktu... 2 yıl sonunda Sony Ericsson W300i aldığım için telefonu bir köşeye koydum ve 1 yıl hiç dokunmadım... 1 hafta önce W300i min bozulması üzerine ve biraz da sıkıldığım için tekrar CX70 i kullanmak istedim fakat telefonun kamerası çalışmadı. Telefon her şeyiyle sapasağlam ve çalışıyor ancak kamerasını açınca telefon takılıyor ve bataryayı çıkarıp takmam gerekiyor.. Yardımcı olabilecek biri varsa çok teşekkürler şimdiden...

deniz-17

deniz-17

Üye
Arkadaşlar.. 3 yıl önce aldığım Siemens CX70 telefonu 2 yıl kullandım ve hiç bir sorunu yoktu... 2 yıl sonunda Sony Ericsson W300i aldığım için telefonu bir köşeye koydum ve 1 yıl hiç dokunmadım... 1 hafta önce W300i min bozulması üzerine ve biraz da sıkıldığım için tekrar CX70 i kullanmak istedim fakat telefonun kamerası çalışmadı. Telefon her şeyiyle sapasağlam ve çalışıyor ancak kamerasını açınca telefon takılıyor ve bataryayı çıkarıp takmam gerekiyor.. Yardımcı olabilecek biri varsa çok teşekkürler şimdiden...

ya pek emin değilim ama kamera darbe almış olabilir, su kaçmış veya nemli bir yerdeyse kamera zarar görmüş olabilir tam emin değilsen hiç ellem bi tlf göster
umarım tlf eskisi gibi olur

Xenium

Üye
w300i yaptır onu kullan bırak siemensi zaten siemens telefon piyasasından çekildi benq ile birleşti bi kaç model yaptı uzun sürerdir telefon çıkarmıyo siemens bitti artık :D

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
    Konu Sahibi
w300i yaptır onu kullan bırak siemensi zaten siemens telefon piyasasından çekildi benq ile birleşti bi kaç model yaptı uzun sürerdir telefon çıkarmıyo siemens bitti artık :D

Ben de biliyorum Siemens in artık öldüğünü ama eski telefonları kullanmak hoşuma gidiyor... Ayrıca Siemens in CX65, CX70, S65 gibi telefonları bana göre Nokia nın 7210, 3310 ları gibi efsanedir... :) :)

--------------- Ekleme ---------------

Evet arkadaşlar herhangi bir yardımda bulunabilecek bir arkadaşım var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt