sevdiğinize açılacaksınız ama nasıl????

Sponsorlu Bağlantılar

Salihyet

Salihyet

Üye
senin yaşında kalmıyor mu masumiyet? masumiyeti sahiplenmedin gibi :)

masumiyet dediğin, lise yıllarında bitiyo, yeni nesil için bu daha da erken bitecek.. çok kötü bi şey ya :/ sevgiden ümidi kesmesinler tam bu yaşlarda ne güzel işte..

safakk

safakk

Üye
    Konu Sahibi
eveeet bugün itibari ile söyliyeceğim kişiden vazgeçmiş bulunuyorum nedeni ise bu hafta içerisinde aşırı dercede incelemem yani duygularımı bi süre kontrol altına aldım ve kontrol altına aldığımda gördüm ki ben felaketin eşiğinden dönmüşüm doğrusu nedenini açıklamak isterdim ama inanın anlatsam roman olur :)
yardımcı olan mesaj yazan yol gösteren yorum yapan tüm abi ve ablalarımın bayram için ellerini öpüyor sarılarak teşekkür ediyor kendimide bir dahaki aşklarım için uyarıyor burada bu işi noktalıyorum :)
teşekkürler maxicep!!!

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:hmmm
Biz iyi haberlerle gelmeni isterdik ama, umarım böylesi daha iyi olmuştur...

safakk

safakk

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm
Biz iyi haberlerle gelmeni isterdik ama, umarım böylesi daha iyi olmuştur...
inanın daha iyi oldu ve aşk hakkaten insanın gözüne perde indirdiğine inandım var olan sizin normalde hiç hoşlanmayacağınız şeyleri görmek o an için önemsiz ancak uzun vaade de düşündüğümüzde çok büyük sorun teşkil edeceğini gördüm....

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
eveeet bugün itibari ile söyliyeceğim kişiden vazgeçmiş bulunuyorum nedeni ise bu hafta içerisinde aşırı dercede incelemem yani duygularımı bi süre kontrol altına aldım ve kontrol altına aldığımda gördüm ki ben felaketin eşiğinden dönmüşüm doğrusu nedenini açıklamak isterdim ama inanın anlatsam roman olur :)
yardımcı olan mesaj yazan yol gösteren yorum yapan tüm abi ve ablalarımın bayram için ellerini öpüyor sarılarak teşekkür ediyor kendimide bir dahaki aşklarım için uyarıyor burada bu işi noktalıyorum :)
teşekkürler maxicep!!!

Her sevgili adayını böyle incelersen evde kalırsın, demedi deme ..

shovi_amorphis

shovi_amorphis

Üye
bak güzel kardeşim ilk önce onla ilgilendiğini ona hissettirmen gerekir daha sonra ise iş kolay hissettiklerini içinden geleni söylemen kafi