E51 Tema Yükliyemiyorumm...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

curso

Üye
    Konu Sahibi
E51 Tema Yükliyemiyorumm...!
Arkadaşlar bnm tel. E51 tema yüklemeyi ve nasıl yüklenceğini bilmiyorum:allalla: yardım ederseniz sevinirim..

asdfss

Üye
telefonunun hafıza kartına gir dosyaların olduğu yere temayı at ondan sonra telefonunu kablodan çıkar ofise gir oradan dosya yön. var oraya gir sağ tarafa geç hafıza kartındaki dosyaları görürsün oradan tema dosyesını seç ve kur. İnşallah yardımcı olabilmişimdir...

kirkinato

Üye
olmuyor.
hiçbi şekilde olmuyor
sertifika hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün diyor

bi yardım arkadaşlar

davut07061

Üye
telefonundaki "yüklemeler" dosyasının içine gir daha sonra "uygulama yöneticisine" gir sonra sağ klik ve "ayarlar" yazılım yükleme =tümü, Çev.içi sert. kontrolu=kapalı olarak ayarla ve temalarını rahatlıkla indirebilirsin..kolay gelsin

Qaraqan

Üye
calismiyor link!!!!!!!!!!

PriveT

PriveT

Üye
telefonundaki "yüklemeler" dosyasının içine gir daha sonra "uygulama yöneticisine" gir sonra sağ klik ve "ayarlar" yazılım yükleme =tümü, Çev.içi sert. kontrolu=kapalı olarak ayarla ve temalarını rahatlıkla indirebilirsin..kolay gelsin

Denedim, oldu...
Tesekkurler

kerem_34

Üye
davut allah razı olsun valla cevabı sen verdin saol

mtuncer64

Üye
sagolsasın aynen oldu

salihsadık

Üye
ARKADAŞLAR YÜKLEDİĞİNİZ ŞEYLERİN SERTİFİKASI GEÇTİ İSE YÜKLEMEK İÇİN TELEFONUNUZUN TARİHİNİ GERİ SARIN :oke::oke::oke::):)

aprincur

aprincur

Üye

Bende teşekkür ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt