Manisa/Saruhanlı toplam:45km pedal

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Manisa/Saruhanlı toplam:45km pedal
bugun saruhanlıya pedal çevirdik arkadaşımla.bir çay içip gelelim dedik.güzel bir gezi oldu.
bu arada gedizin suyu çok azalmış,daha önceki senelerde gediz taşardı bağlara su basardı,ama artık suyu tükenmiş:(

Ekli dosyalar

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Güzel Bi Yolculuk Olmuş:)

researcher

Üye
baslıkta manisa geciyor....kim acmıs olabilir.. ? kim..? kim...?

evet bildiniz henry1410... :) :) :)

Bu arada diger eleman kim..?

Solamente

Üye
:) helal olsun kaç kişi yaparki bunu :)

dreamgirls

dreamgirls

Üye
gediz gibi ben de tükendim:(, çıkma sakın karşıma:@

şu yollara bak yaa, şu yollara bak...:nono:
ya biri üzerinize gelse o kamyonların, ya bişi olsa
... üz beni üz bakalım...
:(

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
benim özgürlüğüm seni neden üzüyor?
hayat tehlikelidir,ama yapçak birşey yok.özgürlüğü kısıtlanıyorsa özgürlük kalmaz.
her an ne olcagını bilemeyiz,ölüm her an gelebilir...
yaşamaya bakın;)

dreamgirls

dreamgirls

Üye
benim özgürlüğüm seni neden üzüyor?
hayat tehlikelidir,ama yapçak birşey yok.özgürlüğü kısıtlanıyorsa özgürlük kalmaz.
her an ne olcagını bilemeyiz,ölüm her an gelebilir...
yaşamaya bakın;)
unutma ki ben herhangi biri diilim... ya da ben öyle sanıyorum...
beni umursayan, seven biri, beni karşısına almazdı...
demek ki özgürlüğün kısıtlanıyo,tam özgürlük istiyosan söyle ki bileyim...
ama özgürlük bu diil, beni üzdüğünle kalıyosun... :( üz bakalım nereye kadar...

omayra

Üye
Canım Gülesin, üzme sen canını... Evlenince yaparsın börecikler, göbek yapar, o göbekle bisikleti o kadar çok süremez. Benden sana tavsiye :ehe

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Canım Gülesin, üzme sen canını... Evlenince yaparsın börecikler, göbek yapar, o göbekle bisikleti o kadar çok süremez. Benden sana tavsiye :ehe
Gülesin yaptıgım herşeye karşı zaten:(

omayra

Üye

hiç sanmam.... sadece seni çok seviyor.

Özgürlük olarak algıladığınız şeyler bazen sevdiklerinizi üzebilir. Bu durumda çiftlerin birbirine biraz anlayış göstermesi yerinde olur diye düşünmekteyim.

Misal :) Benim eşim
1- Futbolu
2- Basketbolu
3- F1'i
4- Pankreas güreşini
5- Tenisi
6- Buz hokeyini
7- Mistik korku filmlerini
8- Gerilim filmlerini
9- Tarihsel filmleri
10- Voleybolu

izlemeyi çok sever. Play station oynamaya bayılır. Ben hiçbirinden hoşlanmam. Tarihsel filmlerden savaş sahneleri olmayanları severim. :)))

Eşimin özgürlük anlayışında tüm bunları şişene kadar izlemek var :) E naptık, ortayolu bulduk. O hepsini izlemiyor, ben de izlediklerine katlanıyorum :) Hayat böyle... Kıssadan hissee:)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
tamam negüzel orta yolu bulmuşsunuz.fakat bende 1 tercihimi kullanıyorum.yoksa kamp kurma gibi bir aktivite varken ben niye kurmuyorum sadece tek bir aktivite ile ilgilneyim diyorum.
zaten bu hafta yıllık izindeyim ve senede bir defa olan tatilimi isteğim gibi değerlendiremezsem ne anlamı kalırdı...gülesin işte oldugu için tek başıma yapabilceğim aktiviteler kısıtlı malesef...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:gul:
Bir an bunları balıkımla ben yazmışız gibi hissettim :gul: O kadar benziyor ki sözler, tartışma... :)
Biz de bir koç-balık burcu birlikteliğinde orta yolu özgürlüklerimizden kısmen feragat ederek bulduk/bulmaya çalışıyoruz :)
(Aslında isteyerek feragat eden o, zorlana zorlana eden ben oluyorum :ss Zararlı mı çıkıyorum ne?)

Kadından gelen sevginin o korumacı yapısı erkeği sarmaladığında, acaba o dairesel yüzüğün içine parmağım mı girdi yoksa ben mi diye düşünebiliyor :)
Erkek mantık çerçevesinde hareket ediyor, kadın ise taraflardan birisinin kendisi olduğu için başka biri olmadığı için düşüncelerine daha fazla değer verilmesini bekliyor.

Biz de aynı sorunları yaşıyoruz yer yer. Zamanla oturur herhalde bazı şeyler :)

(Bu arada fotoğraflar güzelmiş :) Devamını bekleriz desem bir türlü demesem bir türlü :gul: Ben bir şey demeyeyim en iyisi :ehe)

dreamgirls

dreamgirls

Üye
omayra abla ve praetor, yorumlarınız için çok teşekkürler...
bu durumu anlayan birilerini görmek beni şu durum da az da olsa mutlu etti
...

karşı değilim... sen kendi başına buyruk bi şekilde istediğimi yaparım edasıyla beni kaale almadan hiçe sayıyosun.en azından herhangi bi konuda beni ikna edebilsen ya da orta yolu bulmaya çalışsak sakin bi şekilde, ama bunu yapmıyosun...tek sorun bu ve çok üzücü...

tamam negüzel orta yolu bulmuşsunuz.fakat bende 1 tercihimi kullanıyorum.yoksa kamp kurma gibi bir aktivite varken ben niye kurmuyorum sadece tek bir aktivite ile ilgilneyim diyorum.
zaten bu hafta yıllık izindeyim ve senede bir defa olan tatilimi isteğim gibi değerlendiremezsem ne anlamı kalırdı...gülesin işte oldugu için tek başıma yapabilceğim aktiviteler kısıtlı malesef...

sen orta yolu bulmaya çalışmıyosun ki, sürekli beni suçluyosun...
kendi bildiğini okuyosun ve çok üzüyosun beni...

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
sorun bisiklete binmem değilmi?

dreamgirls

dreamgirls

Üye
sorun bisiklete binmem değilmi?

sorun bisiklete binmen değil tabi ki, bunu haddinden fazla abartman...
işe gidiyosun, hadi tamam... yok kent ormanıydı,yaylaydı falan es geçtim...
ama bu kadarı fazla, manisa sınırları dışına çıkmak,misal
...
:megafon:

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
sorun bisiklete binmen değil tabi ki, bunu haddinden fazla abartman...
işe gidiyosun, hadi tamam... yok kent ormanıydı,yaylaydı falan es geçtim...
ama bu kadarı fazla, manisa sınırları dışına çıkmak,misal
...
:megafon:
tmm saruhanlı manisa sınırlarında ama:deal:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt