Hepinizden Burçin Adına Özür Diliyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caldere

Caldere

Üye
    Konu Sahibi
Hepinizden Burçin Adına Özür Diliyorum...
arkadaşlar kuzenim burçin adına hepinizden özür diliyorum sevgilisimi ne bırakmış bu pisikopatı
oda durmadan kafayı çekiyor özellikle ''tipitip'' dediği ''emrah44'' adlı üyeden onun adına ben özür dilerim
saygılarımla caldere

Ozan

Ozan

Admin
Nick devretme gibi bir özellik yada tercih yoktur olmamalı da, nick kişiye özeldir dolayısı ile o nickten gelen talepler bizi ilgilendirir, nick değişimi istendi değiştirdik ve yaptıklarından nick sorumlu olduğu için süresiz banlandı dolayısı ile be geri geldim, aldım tarzı ifadeler, nickin durumunu etkileyemeyecektir...

Pure Life

Pure Life

Üye
bu tarz konular nıck devretmeler sonra açıp özür dilemeler bana son derece ilginç geliyor

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İlginç olan bir şey daha var ki Caldere Almanya'da olmasına rağmen Türkiye'deki evinden kendi nickiyle giriş yapabiliyor!

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kuzenin yeni bir nick alabilirdi..En mantıklısı bu olmalıydı.:oke:

Caldere

Caldere

Üye
    Konu Sahibi
İlginç olan bir şey daha var ki Caldere Almanya'da olmasına rağmen Türkiye'deki evinden kendi nickiyle giriş yapabiliyor!
Bayramdan Sonra Gideceğim Akrabalarımın Çoğu Burada Almanya'ya Taşınırken İşlerimden Dolayı Maxicep'e İki-Üç Haftalık Giremeyeceğim Bende Şimdiden Yazayım Dedim;)

omayra

Üye
Burçin adına mı, kendi adına mı özür diliyorsun? İkiniz de aynı kişisiniz kanımca ;)

Solamente

Üye
ya boşverin bırakın üstüne gitmeyin :) hayat kısa böle şeylerin lafımı olur maxi ailesi arasında :oke:

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Benim zamanımda böylemiydi hiç kızmazdınız:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt