scanR v2.0 - Scan, copy and fax! [Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Telefonunuzun kamerasını scanner olarak kullanan ve scan ettiğiniz şeyleri bile göndermenize olanak sağlayan bir uygulamadır...

• Beyaz kağıt üzerindeki notlar için 1mp ve üzeri
  • Dökümanlar, gazeteler ve kitaplar için 2 mp ve üzeri
  • İş kartları için 2 mp ve autofocus özelliği ve üzeri
Kullanıldığında yüksek kalitede görüntü alınır...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: pocket, NAMIIK, tosun_reis ve 5 diğerleri

duehteo_29

Üye
kardeş kuramadık nasıl kuruluyo email password felan bişiler yazıyoo biraz bilgilendirirsen memnun olurum ayrıca kontör yiyormuuu

bocek42

Üye
paylasım ıcın tskler:)

kral25

Üye
saol reis super

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
bilader mail ve şifre soruyo program nasıl halledebiliriz bi anlatırmısın

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
kardesim saol varol cok isime yarayacak tesekkürler

davincis

Üye
Programı veriyorsunuz ama bu program e mail şifre vs istiyor cevap verin en azından...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
arkadaşlar ben Hemen yardımcı olayayım program göründügü gibi kameradan tarayıpta bilgisayara tam olarak aktarma deil(yani tahmin ettiginiz deil)
proyu kurdugunuzda mail ve şifre ister bunlara kendi mailinizi ve bir işfre yazın kendi sitesinde size bir hesap açabilmek için örnegin
ö[email protected] (geçerli bir mail verin çünkü tarayacagınız döküman buraya gelceek)
örnek12345
bunun gibi daha sonra oky deyip gprs gönderiyo yaklaşık 1veya 2 kntr yiyio daha sonra pro aktif oluyo
Çektiğiniz fotoları doc, not, veya pdf diye işaretleyip kensi sitesine gönderiyo program kendi sitesinde de o fotoyu artık hangi işareti koyduysanız (doc, pdf,not) ona göre hazırlayıp mail adresinize gönderiyorlar.
pro iyi ama her çektiğiniz dökümanı upload etmeniz gerekiyo yani wi-fi varsa iyi gprs cok yer:sn::pro:Fotoyu koydum bakabilirisniz

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
Emeğine sağlık...

hasmet22

Üye
Sağol.

thehallowman

Üye
henüz denemedim ama bi sürümde burda var

asfa

asfa

Üye
çok kontör yiyor bu arkadaşlar bilginize

mami24

mami24

Üye
saol süper bişey

asfa

asfa

Üye
bu program kontör yiyor bilginize

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
arkadaşlar ben Hemen yardımcı olayayım program göründügü gibi kameradan tarayıpta bilgisayara tam olarak aktarma deil(yani tahmin ettiginiz deil)
proyu kurdugunuzda mail ve şifre ister bunlara kendi mailinizi ve bir işfre yazın kendi sitesinde size bir hesap açabilmek için örnegin
ö[email protected] (geçerli bir mail verin çünkü tarayacagınız döküman buraya gelceek)
örnek12345
bunun gibi daha sonra oky deyip gprs gönderiyo yaklaşık 1veya 2 kntr yiyio daha sonra pro aktif oluyo
Çektiğiniz fotoları doc, not, veya pdf diye işaretleyip kensi sitesine gönderiyo program kendi sitesinde de o fotoyu artık hangi işareti koyduysanız (doc, pdf,not) ona göre hazırlayıp mail adresinize gönderiyorlar.
pro iyi ama her çektiğiniz dökümanı upload etmeniz gerekiyo yani wi-fi varsa iyi gprs cok yer:sn::pro:Fotoyu koydum bakabilirisniz

boşunamı açıklama yaptık tabi kontr yer

crtasussssssss

Üye
eline saglık

aryscat

aryscat

Üye
Açıklama için teşekkürler....

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Yani bildiğimiz tarayıcı oldu camera vay be inşallah pc içinde böyle birşey çıkar teşekkürler :)

jackalx_06

jackalx_06

Üye
eline sağlık.

aksamprensi_211

Üye
arkadaşlar program güzel çok kullanışlı ve yararlı. Ancak sürekli upload yapabilmek için aktivasyon kodu istiyor. Bu konuda yardımcı olabileceklerin dikkatine sunulur.

Üst Alt