ben seni yaşıyorum birtanem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
ben seni yaşıyorum birtanem
Sensiz yaşanılacak olan bir hayata atılmaktan korkuyorum

Böyle bir hayatta ayakta durabileceğimi hiç sanmıyorum

Sonu hiç gelmeyecek gibi görünen yaz gecelerinde sensizlik beni bitirmeyecek de ne yapacak? Seni sevmek mutluluksa,ben çok mutluydum

Senin de mutlu olduğunu düşünüyordumBu mutluluğum hiçbir zaman bitmeyecek çünkü ben seni hep seveceğim,sevgi bende var oldukça

Aşık olup da kavuşamamak insana acı verebilir ama ayrılığın verdiği acının yanında hiçbir şeydir

Aşık insanın umudu büyük olur,ayrılığın umudu ise sönük bir ateş gibidir Gecenin bu saatinde ikimizi sorgulayıp hangimizin suçlu olduğunu bulmak,bir çare olacak mı ayrılığımıza?

Suç kimin olursa olsun, o suçun oluşmasına olanak veren daima her iki taraftır Sevmek çok zor değil,zor olan ;sevgiyi devamlı barındırabilmektir

Arada küçük kaçamaklar olsa da her zaman sevgiye yer bıraktığımı düşünüyorum
Ayrılıklara neden olan en büyük yanılgımız;sevmek ve sevilmek kavramlarına farklı açılardan bakmamızdır

İşin içine saygıyı da almayan bir düşüncenin doğruluğunu kabul etmek bana çok mantıksız geliyor

Her olayda olduğu gibi duygularda da sadece kendi tarafımdan bakmıyorum Yada şöyle söyleyeyim sadece kendimi düşünerek sevmek ve sevilmek gibi bir düşüncem yoktur

Yaşaman gerekenleri,sevginin hak ettiği duyguları yaşaman için üzerime düşen her şeyi yapmaya hazırım hiç bir karşılık beklemeden Sonu bana acı verse de yine yaparımBugüne kadar ben öyle yaşadım

Doğru mu yaptım yanlış mı?Bilmiyorum Ama bu yolda yürümeye devam edeceğimi biliyorum
Bu benim hayat felsefemdirBundan taviz vermek,kendi değerlerimi hiçe saymak anlamına gelir ki,böyle bir durumda da boşlukta dolanan bir cisim gibi bir o yana bir bu yana savrulacağımı biliyorum

Seni sevdiğim için "seni seviyorum"diye haykırmadım sevgi nedir bilmeyen insanlara

Mutluluğu yakalama şansını yitirmemen uğruna ayrılığı seçtimAcı veren, zor bir karardı benim için
Gün gelir de bu kararım mutluluğuna bir katkısı olacaksa, bilki ben hiç bir acıyı yaşamadım

Sevmek acı verir, sevmemek de

Sen hangisini yaşıyorsun şu an?

Ben seni yaşıyorum birtanem

tuba.dmn

Üye
güselmiş beendim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt