n98 fake mi bi de nokia tube

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maliakg

maliakg

Üye
    Konu Sahibi
n98 fake mi bi de nokia tube
Nokia dokunmaya hazır
Tasarımı ve özellikleri ile cep telefonu üreticilerinin planlarının değişmesine yol açan iPhone’un dokunmatik ekranı artık tüm telefonlarda görülebilecek. Samsung, Motorola, Sony Ericsson ve LG’den sonra Nokia’da iPhone benzeri, Symbian işletim sistemine sahip, tuş takımı bulunmayan dokunmatik ekranlı bir telefon üretmeyi planlıyor. Nokia’nın yaptığı özel toplantılarda telefonun özellikleri ve tasarımı ile ilgili küçük bilgiler veriliyor.

Dokunmatik ekranlı Nokia
Dokunmatik ekranlı bir telefon, yazılımı ve donanımı ile birlikte uyum içerisinde olmalıdır. Symbian firması Nokia ile bu konuda bir çok çalışma sürdürmektedir. Yeni üretilecek telefonlarda kullanılacak teknolojinin diğer firmalarda kullanılandan daha üstün olacağı belirtiliyor. Yeni dokunmatik ekranlı telefonların 2008’in ilk çeyreğinde tanıtılması bekleniyor.

Mobilize Bilgi
Mobil dünyanın lideri Nokia, giderek birbirinin içine geçen İnternet ve iletişim sektörlerinde dönüşümü ve gelişmeyi yaratan firmadır. Nokia pek çok farklı mobil cihaz üretmekte ve bu cihazlar yoluyla, kullanıcılara müzik, navigasyon, video, televizyon, görüntüleme, oyun ve kurumsal mobilite deneyimleri sunmaktadır. Nokia ayrıca iletişim ağlarına yönelik ekipman, çözüm ve hizmetler de sağlamaktadır.
Nokia 5880 XpressMedia
İsminden de anlaşılacağı gibi Nokia’da artık medya gücü yüksek telefonlar için yeni bir kategori belirlemeye başladı. Değişen kullanıcı kitlesi ihtiyaçları da değiştirdiğinden artık yeni modellerde daha az eksiklik görüyoruz. Nokia 5880 XpressMedia diğer ismiyle Nokia Tube geniş dokunmatik ekranı ile iPhone kalitesinde bir telefon. Symbian işletim sistemine sahip telefonun resmi duyurusu henüz yapılmadı.


bide bu 5800 diolar o ve n98 fake mi
 


schumici

schumici

Üye
valla şu an için bi bilgim yok malesef:(
 
buki09

buki09

Üye
5800 ı bilmiyorum ama n98 kesin fake.yok böle bişi ben araştırmıştım çok önceden
 
Furkan96

Furkan96

Üye
yok ya kardes mobililetsim saglam site dogrudur...
 
buki09

buki09

Üye
yok ya kardes mobililetsim saglam site dogrudur...

n98 denen tel en az 1 senedir o sitede eğer gerçek olsaydı en azından nokia şimdiye kadar tanıtırdı.bi araştır görceksin bak
 
maliakg

maliakg

Üye
    Konu Sahibi
iice aklım karıştı yaw:allalla:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt