Size bi sorum var bakarmısınız lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
    Konu Sahibi
Size bi sorum var bakarmısınız lütfen...
Mrb arkadaşlar..

bugün işyerinde arkadaşlarla konuştuk.
1 aylık ömrünüz kalsa ne yapardınız diye.
güzel bi sohbet oldu konu pek iç açıcı olmasada...
bende sizlere sormak istedim..
"1 aylık ömrünüz kalsa ne yapardınız?"

arkadaşlardan ilginç cevaplar geldi...
mesela 5 zenci isterdim diyen oldu:)
ben kafama göre davranırdım.
cepte maaş parası olurdum istanbul'un babası:)
ee nede olsa son 1 ay....
ya siz?.....

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
5 zenci isterdim mi?.. Kim ki bu arkadaş, amacı neymiş, açsın bakalım bize :)

Ben camiden çıkazdım! :) Açığı kapatmak lazım değil mi giderayak :gul:

Bungee jumping yapardım memleketi Yeni Zelanda'ya gidip :) Paraşütle de atlamak istiyordum, onu da yapardım (Nasılsa ölüm korkusu da yok :kop:)

Sonra mümkün olur mu bilmem gitmek istediğim yerlere giderdim! Dünyada görmek istediğim yerler var (Kabe'ye de gitmek lazım mutlaka). Son gün de intihar ederdim... Azrail'e iş çıkarmayalım boşuna zaten yoğun :gul: Şaka bir yana kesinlikle intihar etmezdim... Ne olur ne olmaz :)

_KadirşinaS_

Üye
Ben bitanemin yanına giderdim. Son 1 ayımı onunla geçirirdim. Bir de kaza namazları ve nafile namazlar. Borcu kapatabildiğim kadar kapatıp, yola koyulurdum.:oke:

Pure Life

Pure Life

Üye
:kop::kop:alemsiniz yaaa

FerreT

FerreT

Üye
Arkadaşın 5 zencimi istiyormuş :gul:

mAd_girL

mAd_girL

Üye
aynen camiden çıkmazdım :( gerçi bunu söylüyoz ya bir ayımız kalmadıgı ne malum.

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
vla 5 zencı ıstıyen o zencıler geldıkten sora 1 ay bıle dayanamazdı :D ben bır ay eve gırmezdım vur patlasın çal oynasın yapardım

Solamente

Üye
Kırdığım , kırıldığım kimler varsa gönüllerini alırdım kul hakkıyla gitmemek lazım dimi
Sonra özlediklerimi görmek isterdim. Ama bunun için üzülmezdimde Orda göreceklerimde var nasılsa hakikat orda Soğuk ama yakın bi cümle mad girl ün dediği gibi kalmadığı ne malum :(

CEREN

CEREN

Üye
ben önce herkesten helalık isterdim
ablamları görmeye giderdim
sonra da kalan zamanımı annem ve kızımla güsel sakin gi yerde gecirirdim
en son olarakta herşeyımı kızıma bırakan bi vasiyet yazdırırdm
AMA ben daha olmek istemiyorum kızım büyüsün sonra:)
Allahım hiç bi evladı annesiz babsız bırakmasın

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Etkileyici bir durum..Cevap veremiyorum.

mervecan

mervecan

Üye
cidden ölüm nefes kadar yakınımızda bu konuyu açtığınız için teşekkür ederimm bu dünya fani ve kısa ama diğer dünya ebedii siz hala ne yapmak isterdiniz ?????? 5zenci mi??

FerreT

FerreT

Üye
aynen camiden çıkmazdım :( gerçi bunu söylüyoz ya bir ayımız kalmadıgı ne malum.

Camiiye gitmek için illa 1 ayın kalmasımı lazım veya senin de dediğin gibi 1 aydan az bi süremizin kalmadığını nerden bilelim..Her ne kadar kimsenin takmayacağını bilsemde içimde kalmasın söyliyeyim dedim :coold:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Milleti korku sardı ya hemen camiye.. Ben camiye gitmezdim, çünkü yüzüm tutmazdı!

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Camiiye gitmek için illa 1 ayın kalmasımı lazım veya senin de dediğin gibi 1 aydan az bi süremizin kalmadığını nerden bilelim..Her ne kadar kimsenin takmayacağını bilsemde içimde kalmasın söyliyeyim dedim :coold:

Milleti korku sardı ya hemen camiye.. Ben camiye gitmezdim, çünkü yüzüm tutmazdı!

Yanılmıyorsam Platon'un sakal benzetmesi vardı, der ki insanoğlunda sakal ağardıkça inanç kuvvetlenir... (Uyduruyor da olabilirim :gul: )

İnsan ölüme yaklaştığını hissettikçe geleceğe yatırım yapma hırsı da artıyor :)

mAd_girL

mAd_girL

Üye
Ferret öyle olmaması gerektigini bizde biliyoruz ama..

milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
    Konu Sahibi
cidden ölüm nefes kadar yakınımızda bu konuyu açtığınız için teşekkür ederimm bu dünya fani ve kısa ama diğer dünya ebedii siz hala ne yapmak isterdiniz ?????? 5zenci mi??
yok 5 zenci ben istemiyorum arkadaşımın isteği o..
ben yapmak istediğim ne varsa yapardım.

FerreT

FerreT

Üye
Arkadaşın ölmeden önce afrika kültürünü öğrenmek istiyor galiba :ehe

ouSahin

ouSahin

Üye
İstanbul'dan giderdim yokluguma ailem alışsın die:) 1 ay içinde camiye gider Allah'a tövbe ederdim:)yine gezmezdim çalışırdım...

canmir

canmir

Üye
su an calismakta oldugum dogal gaz istasyonunu havaya ucururdum

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
sagopa nın yanına gidip onunla birlikte 1 ay boyunca eğlenirdim.:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt