S60 radyo programı arıyorum..(Fm bandlı)

Sponsorlu Bağlantılar

volkan23

Üye
    Konu Sahibi
S60 radyo programı arıyorum..(Fm bandlı)
Merhaba arkadaşlar s60 olarak kulaklıkla yada kulaklıksız olarak bulunduğumuz bölgede fm bandından radyo yayını alabilecek bir program varmı ? biraz araştırdım ama hep gprs üzerinden yayın yapabilen prolara rastladım..Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

• Beğen
Tepkiler: ZAFER_0068D

mservank

mservank

Üye
valla kardeş ben de arıyorum ama visual radio gibi ücretsiz ama nerde nasıl oluyor da visual radio üzretsizken diğerleri gprs üzrinden ben anlamadım

hasanmali

Üye
eve t var kardeşim nasıl gndereyi sze

hamzahakyol

hamzahakyol

Üye
arkadaşlar bilgimi sizlerle paylaşmak istedim; arkadaş konu açmış iyi güzelde böyle bişeyin olması imkasız. Sonuçta FM Bant yayın alması için telefonunuzun o donanıma sahip olması gerekir.. Yani sonuçta donanıma sahip olmadığı için telefonunuz istediğiniz programı yükleyin boş.. En iyi yöntemi size söyleyeyimmi? 2 YTL verip küçük bi walkman al yanında bundan fazlasını yapamazsın.. Dinlenlediğiniz için teşekkür ederim..

eemir99

eemir99

Üye
kardeş gprs ücretsiz visal raıonun 2 kontörün gider sonra dinlersin ben dinliorum yada kontörüm gitmesin diosan hemen 1 yaz 2260 a gönder 10 kontöre 30mb üye ol akşama kadar dinle

erfc20

erfc20

Üye
emir senin telefonda 7610 heralde nasıl yapıosan banada söylermisin benimkide 7610

Catty

Catty

Emekli Yönetici
arkadaşlar bilgimi sizlerle paylaşmak istedim; arkadaş konu açmış iyi güzelde böyle bişeyin olması imkasız. Sonuçta FM Bant yayın alması için telefonunuzun o donanıma sahip olması gerekir.. Yani sonuçta donanıma sahip olmadığı için telefonunuz istediğiniz programı yükleyin boş.. En iyi yöntemi size söyleyeyimmi? 2 YTL verip küçük bi walkman al yanında bundan fazlasını yapamazsın.. Dinlenlediğiniz için teşekkür ederim..

Okuduğunuz için demek istedin galiba :ehe

ßy_ßerk

ßy_ßerk

Üye
fm radyo program bulurmusunuz arkadaşlar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
öyle bir program yok arkadaşlar ben de çok aradım yok...

beysehirden

beysehirden

Üye
evet yok arkadaslar

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
yav allahım ya biride modaretör yav kardeşim yapmayın ya fm radyo fiziksel bir özellik öyle progamla eklenebilen birşey değil :kop:

tusubasa

Üye
Eve ucretsız dınlemek ıcın radyo bıraz işlemler zor diyelim n95 veya n93 bunlarda Z surucude visual radyo modo yardımı ile kopyala hafıza kartı seçıp bılgısayarda dosyayı alıp 7610 6600 vb telde modo ile z ye tasıma veya kopyala o ekranda otomatik çıkar

finike_ru

finike_ru

Üye
Olsa iy olur

rapman

rapman

Üye
6600'a ücretsiz bir radyo olmaz.

asigenc3321

Üye
teşekkürler çok yardımcı oldunuz :lol:

ozgurcel

Üye
Ben de o kadr aradim bulamadim. Telefonun kendi radyo programi cok yetersiz. Alternatif ariyorum. Bulan paylasirsa cok makbule gececek. s60 fm radyo programi yok.