Yeni telefon almayı düşünüyorum lütfen yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MoNsTeRaZoR

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon almayı düşünüyorum lütfen yardım!!!
Arkadaşlar benim 3230 cep telefonum vardı sattım ve yeni telefon almayı düşünüyorum.Nokia alma düşüncesindeyim.Hangi telefonu tavsiye edersiniz.Ayrıca kamerasının çok abartılı olmasına gerek yok ekran büyük ve yüksek çözünürlüklü olmalı.3g konusunda kararsızım. Ayrıca birçok yazılımla da uyumlu olmalı.Ne tavsiye edersiniz.Yorumlarınızı bekliyorum. (Fiyat ise 500 civarı)

EVRENCEEE

EVRENCEEE

Üye
Sevgili arkadasım yıllardır bir nokia kullanıcısı olarak sana sunu söylemek istedim uzun süre nokia kullandım ma son dönemlerde samsung cep telefonlarına merak sardım.suan smg d900i kullanıyorum ve tamami ile bir nokia tadı veriyor çok kullanışlı ve özellikli.bir bakmanı tafsiye ederim . Fiyatıda makul sanırım. Saygılar

oguziverson

oguziverson

Üye
wireless ve gps e takılmam dersen n73 me derim 450 ytl fln kamerası ii 3g var ekran büyük ve yüksek çözünürlüklü ayrıca birçok program ve oyun yükleyebilirsin

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
Sevgili arkadasım yıllardır bir nokia kullanıcısı olarak sana sunu söylemek istedim uzun süre nokia kullandım ma son dönemlerde samsung cep telefonlarına merak sardım.suan smg d900i kullanıyorum ve tamami ile bir nokia tadı veriyor çok kullanışlı ve özellikli.bir bakmanı tafsiye ederim . Fiyatıda makul sanırım. Saygılar

wireless ve gps e takılmam dersen n73 me derim 450 ytl fln kamerası ii 3g var ekran büyük ve yüksek çözünürlüklü ayrıca birçok program ve oyun yükleyebilirsin
:kop::kop::kop::kop: dostum bi ilan tarihine bakı verin

huseyin12345

huseyin12345

Üye
500YTL civarıysa N73 ten başkasını alma o da çok kaba diyosan 6233 ü tavsiye ederim 300YTL

ussaygrees

ussaygrees

Üye
Nokıan var çalışma segmenlerini karşılaştırma açısından sonyericson naıte j105i ısınıcı kullanıcı olarak tavsiye eder.Keşke bende n3120i almadan önce tavsiye ettigim tel alsaydım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt