6300 ses sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

lovestar

lovestar

Üye
    Konu Sahibi
6300 ses sorunu
arkadaşlar sıfır 6300 aldım.biraz ses sorunu var gibi geldi bana.bilmiyorum belki ayarları falan yapılmamıştır.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.şimdiden tşkler...

furkano

furkano

Üye
NAsıl sorun var gibi hocam boğukmu geliyor kısıkmı geliyor cizirtı mı yapıyor biraz detay verirsen belki yardımcı oluruz..

lovestar

lovestar

Üye
    Konu Sahibi
bası falan fazla gibi biraz boguk geliyor evet.ilgin için tşkler kardeşim...

gnchn

Üye
Medaya Ekolayzırına Gır Ordan Ayarla

b_akkaya09

b_akkaya09

Üye
arkadaşım forumda daha önceden 6300 larda en güzel ses veren hoparlör ayarlırnı yazmıştım.medya ekolayzırına gir ve ekolayzrı bunun gibi ayarla daha sonra bana yaz arkadaşım seste değişme olup olmadığını :oke:

1.Gösterge : en üstte
2.Gösterge : en üstün bir altında

3.Gösterge : en üstün 2 altında
4.Gösterge : en üstün 2 altında
5.Gösterge : en üstte

--------------- Ekleme ---------------

bu ses kulaklıkta da çok güzel net bir ses veriyor arkadaşım.bi denemeni tavsiye ederim

lovestar

lovestar

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederim dostum.şimdi deniycem.sağol...gec oldu konuyu actıgımı bile unutmusum:)

huseyin12345

huseyin12345

Üye
ekolayzır ayarlarını ayarlarsan sorun hallolur

hastık

Üye
kardeş o dert herkesde war sorunu çözmek için değiştircen twel ok

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
ekoleyzırı sonlarsan olur.

maliakg

maliakg

Üye
arkadaşım forumda daha önceden 6300 larda en güzel ses veren hoparlör ayarlırnı yazmıştım.medya ekolayzırına gir ve ekolayzrı bunun gibi ayarla daha sonra bana yaz arkadaşım seste değişme olup olmadığını :oke:

1.Gösterge : en üstte
2.Gösterge : en üstün bir altında
3.Gösterge : en üstün 2 altında
4.Gösterge : en üstün 2 altında
5.Gösterge : en üstte

--------------- Ekleme ---------------

bu ses kulaklıkta da çok güzel net bir ses veriyor arkadaşım.bi denemeni tavsiye ederim
dostum 3500da dnedim süper oldu tşkler;) ama bn kulaklıkta hepsini sona vriyom süper oluyo ama hopde cızırtı ypıo hoparlöre glince bu ayarı kullanıyorum gerçekten harika bir ses;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt