Birini Baştan Çıkarmanın Yolları... Bir Kişiyi Kendinize Nasıl Aşık Edersiniz? Deneyin!..

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Birini Baştan Çıkarmanın Yolları... Bir Kişiyi Kendinize Nasıl Aşık Edersiniz? Deneyin!..
Birini Baştan Çıkarmanın Yolları... Bir Kişiyi Kendinize Nasıl Aşık Edersiniz? Deneyin!..

İngiliz Independent gazetesi, bir insanı baştan çıkarmanın en etkili 10 yolunu araştırdı. Aralarında "Bir Kişiyi Kendinize Nasıl Aşık Edersiniz: 85 Kanıtlanmış Teknik" adlı satış rekorları kıran kitabın yazarı Leil Lowndes'in de bulunduğu uzmanlara danışılarak hazırlanan haber gazetenin internet sitesinde yayımlandı.

1 - GÖZLER KALBİN AYNASIDIR

Uzmanlara göre, öncelikle yapılması gerekenlerin başında gözlerinizi uzun uzun etkilemek istediğiniz kişinin gözlerine dikmek.

Gözlerinizden ondan ne kadar etkilendiğinizi görmesi gerekiyor. Eğer uzağa bakmanız gerekirse o zaman gözlerinizi isteksiz bir biçimde yavaş yavaş kaydırmalısınız.Uzmanlar, bunun özellikle erkekler açısından çok daha etkili bir taktik olacağını belirtiyor. Çünkü kadınlar, erkeklerin gözlerini kamaştırdıklarını düşünmekten büyük mutluluk duyarlar.

2 - TEPEDEN TIRNAĞA SÜZÜN

Hürriyet'te de yer alan habere göre etkilemek istediğiniz kişiyle sohbet ederken, gözlerinizi yavaş yavaş vücudunda gezdirmeye başlayın.
Önceliği gözlere ve yüze vermelisiniz. Eğer karşınızdaki kişi bu oyundan hoşnut olursa o zaman bu görsel gezinizi biraz daha aşağılara yani boyun, omuz ve göğüs bölgesine kaydırabilirsiniz.
Uzmanlar, bu taktiğin özellikle kadınlar açısından çok kullanışlı olduğu görüşündeler. Eğer karşınızdaki erkek onu süzdüğünüzü fark ederse o zaman utanmış gibi yapmanız karşınızdakinin çok hoşuna gidecektir. Ancak uzmanlar, bunun erkek için biraz riskli olabileceği uyarısını yapıyorlar. Eğer gözleriniz gitmesi gerekenden daha aşağılara ve daha uzun bir süre giderse o zaman başınız belaya girebilir.

3 - ŞIK BİR AKŞAM YEMEĞİ

Uzmanlar, bu taktiğin özellikle erkekler tarafından ilk randevuda yapılmasının çok olumlu sonuçlar getireceğini belirtiyor. Burada en dikkat edilmesi gereken şey ise çizmek istediğiniz imaja uygun restoranın tercih edilmesi. Restoranın atmosferi çok kritik. Çünkü karşınızdaki kadın restoranda hissettiklerini doğrudan size yansıtacaktır. Biraz yüzeysel bir yaklaşım olsa da kadınların erkeklerle ilgili değerlendirmelerinde ilk gittikleri mekanın etkisinin azımsanmayacak kadar büyük olduğu belirtiliyor.


4 - ETKİLEYİCİ GİYİNİN

Uzmanlar, gelip geçici birşey yaşamak istiyorsanız bile kesinlikle bakımsız olmamanızı öneriyor. Hatta sanki karşınızdaki insanın karısı ya da kocası olmak için seçmelere girecekmişsiniz gibi giyinmelisiniz.
Kadınlar, güzel giyinen erkeklerden hoşlanır. Ancak kesinlikle çok ciddi ya da aşırı gündelik olmamalısınız. En önemlisi yerine uygun bir biçimde düzgün giyinmek. Kadınlar ise alımlı olmalı ancak ucuz görünmemelidir. Örneğin karşınızdaki erkek zaten gözleriyle sizi soyacağı için mini bir etek giymeye gerek yoktur. Kat kat giyinmek iyi bir yöntemdir. Böylelikle aranızdaki elektriğe ve ortama göre üzerinizdeki çıkartabilirsiniz.

5 - HEYECAN YARATIN

Başbaşa ilk randevunuzu ayarlarken, hem karşınızdaki kişinin hoşuna gidecek hem de ikinizi birbirinize yakınlaştıracak birşeyler yapmalısınız. Mesela bir korku filmine gitmek veya birlikte buz pateni yapmak iyi bir fikir olabilir. Sonrasında da yemek yerken ya da birşeyler içerken o gün yaşadıklarınızı konuşabilirsiniz.

6 - TEPKİ VERİN

Etkilemek istediğiniz kişiyle yakınlaşmak için onun söylediklerine tepki verin. Anlatırken onun jest ve mimiklerini izleyip ona uygun yaklaşımlarda bulunun. Burada dikkat etmeniz gerken en önemli şey tepkinizin ortama ve anlatılanlara uygun olması.

7 - GÜLÜMSEYİN

Gülümsemek, uzmanlar tarafından en basit ancak en hayati teknik olarak gösteriliyor. Etkilemek istediğiniz kişinin karşısında yapmanız gereken yumuşak ve etkileyici bir şekilde gülümsemek. Kesinlikle yapmacıklıktan kaçının ve tamamen gerçekçi olun.

8 - NASIL HİSSEDİYORSUN?

Bu kritik soru, doğru zamanda doğru şekilde sorulduğu takdirde çok etkili olacaktır. Ancak kadınların bu soruyu sorarken acele etmemeleri, erkeklerin ise cesaretlerini doğru zamanda toplamaları gerekiyor. Kadınlar, bir erkeğin kendilerine bu soruyu sormasından hoşlanırlar. Bir kadın, hissettiklerini uzun süre büyük bir coşkuyla anlatabilir.
Ancak kadınlar bu soruyu sorarken acele etmemeliler. Bu sorunun sorulması için en doğru zaman ilişkinin rayına oturmasından sonra olacaktır. Aksi takdirde karşınızdaki erkeği ürkütüp kaçırabilirsiniz.


9 - RANDEVU ZAMANLAMASI

Bir ilişkinin geleceğini belirleyen en kritik noktalardan biri başbaşa buluşmanın zamanlaması. Bunu çok erken yaparsanız, karşınızdakini tedirgin edebilirsiniz. Ama geç kalırsanız da kuş yuvadan uçabilir. Mesela erkekler için karşısındaki kadın hobilerinden bahsederken "bu konuyu bir akşam yemeğinde konuşmak isterim" demek iyi bir başlangıç olabilir.

Kadınlar bu konuda biraz daha avantajlı. Çünkü erkeklerin seks objesi olarak görülme kaygısı olmadığından dolayı kadınlar, randevu teklifini yaparken ellerini biraz daha çabuk tutabilir.

10 - ESPRİLERİNE GÜLÜN

Yine çok bilindik ancak hayati önemi olan bir taktik de karşınızdakinin esprilerine gülmek. Kadınlar, grup içindeyken etkilemek istedikleri kişinin yaptığı espriye ilk gülen kişi olmaya dikkat etmeliler. Erkekler de etkilemek istedikleri kadınla aralarında bir bağ yaratmak için zekice ve ince düşünülmüş özel espriler yapmalıdır. Hoş bir espri ve karşılığında paylaşılan bir gülüş, size uzun zamandır birlikteymişsiniz gibi hissettirecektir.

habertürk

Yorumum: :kop:
 
  • Beğen
Tepkiler: tiesto102 ve Lord_oF_Dark


Progressivity

Progressivity

Üye
yeterince baştan çıkmış bir toplumuz zaten ben almıyım kalsın ama öğrenmek isteyenler için güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık dostum
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
:kop:
 

Berlin Boleyn

beni seven olduğum gibi sevsin çünki ben karşımdakini olduğu gibi kabul etmeye çalışıyorum...
 
kaya6031

kaya6031

Üye
:) . .
 
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
kimse için çabalayamam o benim için çabalasın o yaparsa bişeyler bende yaparım yapmazsa zaten yapmam
 
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Güzel taktikler ama benim yapıma uymaz :)
Onu etkilemek için şekilden şekile girenlerden olmam belki bu tavrımla dikkat çekip onu etkilemiş olurum ki yüzde yüz başarı sağlar :ehe
 
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Eğer bunlar da işe yaramazsa 'baymayan bayan eleman aranıyor' diye ilan verin. Olmadı 'izdivaç' .. :)
 


Üst Alt