Kartal başladı, Gençler bitirdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Kartal başladı, Gençler bitirdi



Spor Toto Süper Lig’de haftanın açılış maçında Beşiktaş ile Gençlerbirliği 2-2 berabere kaldı.


Ziraat Türkiye Kupası’nda Gaziantepspor’u, ligde de Kasımpaşa’yı devirmeyi başaran Beşiktaş, Gençlerbirliği karşısında kazanıp hem galibiyet serisine başlamayı, hem de taraftarlarını mutlu etmeyi planlıyordu. Gençlerbirliği ise alacağı galibiyetle iyice rahatlamak amacındaydı.

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Quaresma, Guti ve Ekrem’in yanı sıra cezalı Mert Nobre de bugün forma giyemezken, başkent ekibinde ise Orhan Şam cezası nedeniyle oynayamadı.

İlk yarıda iki takım da açık futbol ortaya koyarken, Beşiktaş golü 31. Dakikada buldu. İsmail’in getirdiği topu Simao, çok iyi bir noktaya gönderdi: 1-0.

İlk yarı bu skorla sona ererken, Beşiktaş’ın 2. Golü 53. dakikada geldi. Siyah beyazlıların kullandığı kornerde iyi yükselen İbrahim Toraman farkı ikiye çıkardı.
Ancak bu dakikadan sonra kırmızı siyahlıların oyuncu değişikliği geldi ve maçın seyri değişti. 63. Dakikada Jedinak serbest vuruştan harika bir gol attı ve farkı 1’e indirdi.

72. dakikada ise Gençlerbirliği beraberliği sağladı. Orta sahada Zec’in nefis bıraktığı topta Mustafa Pektemek, skoru dengeleyen isim oldu.
Kalan bölümde gol olmadı ve mücadele 2-2 sona erdi. Beşiktaş 43 puana yükselirken, G. Birliği 35 puana çıkıp biraz daha rahatladı.


BEŞİKTAŞ-GENÇLERBİRLİĞİ
STAT: Fiyapı İnönü
HAKEM: İlker Meral

BEŞİKTAŞ: Rüştü, Hilbert, İ. Toraman, Sivok, İsmail, Ernst, Necip, Fernandes (Dk. 66Aurelio)), Nihat (Dk. 66 Bobo), Simao, Almeida
TEKNİK DİREKTÖR: Tayfur Havutçu

GENÇLERBİRLİĞİ: Özkan, Mehmet Akgün, Aykut, Burak, Murat, Cem Can, Jedinak, Serkan Çalık (Dk. 55 Yasin), Ermin Zec (Dk. 82 Mununga), Azofeifa (dk. 61 Emre), Mustafa Pektemek
TEKNİK DİREKTÖR: Ralf Zumdick

GOL: Dk. 27 Simao, Dk. 53 İbrahim Toraman, dk. 62 Jedinak, Dk. 72 Mustafa
SARI KART: Nihat, İbrahim


 


Mert

Mert

Üye
Sadece yediğimiz ilk golü gördüm. Ağzım 10 karış açk kaldı :aha:
 
MetQ7

MetQ7

Üye
Adamlar iki kere geldi bizim kaleye ikiside gol oldu.Zaten ligde hedefimiz yok bari gençlere şans verelim tecrübe kaznasınlar
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Ankara takımlarını hafife almayın :ehe
 
sekinardi

sekinardi

Üye
nalet gitsin:P:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
295
Doğuş Pertez
phasan
Cevap
2
Görüntüleme
493
phasan
lazo009
Cevap
0
Görüntüleme
460
lazo009


Üst Alt